Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sürpriz

Direk linkten girince daha kaliteli oluyor : http://cdn.makeagif.com/media/6-09-2014/Xo03E9.gif
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ğs locaları

iç kısımlarını gösteren resimler bulamadım.

Fotodan görüldüğü gibi TT arenanında sarkan basamakları bizimkinden biraz az yada aynı.Sanki sıkıntı çıkmayacakmış gibi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak batuhan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fotodan görüldüğü gibi TT arenanında sarkan basamakları bizimkinden biraz az yada aynı.Sanki sıkıntı çıkmayacakmış gibi

Ama onların locaları daha geride bizimkiler baya ilerde onlara göre sanırım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• locanın onunde koltuklarda oturan adamlar ayaga kalktıgında locadakıler oturarak macı seyredebıleceklermı arkadaslar?
          Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
          Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
          NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            elestiren de olacak , begenen de olacak,

elestiriye tahammul etmeyi bilen de olacak sevgili kardesim,

adam kufur etmemis hakaret etmemis , hatta keyifli bir ileti atmis,

bunda bu kadar ofkelenecek ne buldugunu pek anlamadim acikcasi
            o arkadasin bitane olumlu cevap yazdigini görmedik simdiye dek..daha iyisini yapabiliosaniz gidin yapin..
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• 24 saat yaşayan bir komplexs haline gelirse kulup açısından da on numara beş yıldız olur.
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Ganzilis eline sağlık ilerlemeyi güzel gösteriyorda çok hızlı olmuş yavaş olsa keşke.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  locanın onunde koltuklarda oturan adamlar ayaga kalktıgında locadakıler oturarak macı seyredebıleceklermı arkadaslar?
                  locanın önündeki koltuklarda zaten o loca sahipleri oturacak .

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    locanın önündeki koltuklarda zaten o loca sahipleri oturacak .
                    peki kışın ne yapacaklar ???
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• F1 bekir abicim ;

Stadın dış kaplaması için Reklam anlaşmasının yapılacağı şirketin isteğine göre hareket edilecekmiş. Bilgin var mı ?
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Yeni stadla ilgili yapılan tüm eleştirilerin iyi niyetle yapıldığı konusunda en ufak bir kuşkum yok.

Herhangi bir inşaatla ilgili en ufak bir tecrübe sahibi değilim.Estetik konusunda da çok yetkin değilim.Stad tam olarak ortaya çıktığında benimde mutlaka bir fikrim olacaktır.Ama şimdi değil.

Beni endişeye düşüren bir çok insanımızın daha temel atılmadan ortaya konan modellere yaptığı yoğun itiraz.Özellikle Trabzon'a özgün ve onun özelliklerine vurgu yapacak bir stad isteğinin karşılık bulmadığı inancı.

Umarım bu stadı yapanlar bu itirazların hiç olmazsa bir kısmını karşılamışlardır.

Çünkü bu stad olmadı hadi yenisini yapalım deme luxümüz yok.

Umarım bittiğinde gerçek bir futbol stadımız olur.

Her şeye rağmen yeni stadı heyecanla bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          F1 bekir abicim ;

Stadın dış kaplaması için Reklam anlaşmasının yapılacağı şirketin isteğine göre hareket edilecekmiş. Bilgin var mı ?
                          Bilgiyi nerden aldın Sercan? Ben böyle bişey duymadım hiç.

Olması da imkansıza yakın çünkü dış kaplamanın değişmesi için komple çatı iskeletinin değişmesi gerekir ki o da imkansız gibi bişey şu an.

Ha membranın malzemesi değişir, ışıklandırma yapılır vb. onları bilemem ama şekil olarak değişeceğini zannetmiyorum bu saatten sonra.

Sponsor firma siz bırakın ben kendim yaparım derse ancak olur

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgiyi nerden aldın Sercan? Ben böyle bişey duymadım hiç.

Olması da imkansıza yakın çünkü dış kaplamanın değişmesi için komple çatı iskeletinin değişmesi gerekir ki o da imkansız gibi bişey şu an.

Ha membranın malzemesi değişir, ışıklandırma yapılır vb. onları bilemem ama şekil olarak değişeceğini zannetmiyorum bu saatten sonra.

Sponsor firma siz bırakın ben kendim yaparım derse ancak olur
                            Cevabın için çok sağol hocam. Ben çok fazla takip etmeye başladım İşsiz güçsüz olunca. Facebook'ta yorumlardan falan okudum aklıma takıldı. Stadın dış cebesine reklam alınması ile alakalıydı sorayım dedim.

sağolasın abi

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peki kışın ne yapacaklar ???
                              abi sen kışın maç seyretmiyor musun

Yorum

• ç(ALINTI)
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X