Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadin projesinin mimarini bilen varmi? Projenin bir sahibi olmazsa, merdiven gibi bircok detay cirkin olur.

Yorum

• hos geldin bayram ..
      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman yeni stadyum için ntvspor'da açıklamalar yaptı

Bizim başkanında televizyona çıkıp stadyum hakkında detaylı bir açıklama yapmasının vakti gelmedi mi ? fakat konuşmasını bilmediği için televizyona çıkmasından korkuyorum, rezil kepaze oluyoruz..

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kapasite ilk 40.000 olarak açıklanmıştı sanırım. Taraftarın 61 takıntısı üzerinde 40.061, 41.061, 41.461 oldu. Artık nasıl yaptılarsa. Biraz daha zorlansaydı 41.661 yaptık tamamdır da diyebilirlerdi. Açık artırma gibi birşey oldu. Ben de Akyazı'nın 40 bin'den fazla olacağını düşünmüyorum. Juventus Arena toplamda 51 basamaklı bir stat. Akyazı ise 49 basamaklı. Juve'nin vip/protokol tarafında loca harici toplamda 32 basamak bulunurken bizde Vip/protokol tarafında toplamda 29 basamak mevcut. Maraton ve kale arkalarına eklenen localardan dolayı, loca önlerindeki 2 basamak sırasının da localara katılma ihtimali olursa 40-40+ bir kapasite zor gibi. Yani Juve Arena ile çok aşırı bir fark olmasa da bizim stadyum daha çok 38-40 bin arası gibi duruyor.

Hele ki Juventus Arena ile Konya stadını karşılaştırınca Konya stadının Juventus Arena'dan büyük olmasını anlayamıyorsunuz. İnsan hayret ediyor.
          hayret edecek ne var? saha mesafeleri ile basamak sayıları ters orantılı benzer kapasiteli statlarda.

saha mesafesi uzaklıkları:
          konya>akyazı>juve

basamak sayıları
          juve>akyazı>konya

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman yeni stadyum için ntvspor'da açıklamalar yaptı

Bizim başkanında televizyona çıkıp stadyum hakkında detaylı bir açıklama yapmasının vakti gelmedi mi ? fakat konuşmasını bilmediği için televizyona çıkmasından korkuyorum, rezil kepaze oluyoruz..
            İçimden şunu dedim Fikret Ormanda başka İHO da başkan

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaaa demessek kimse çıkıp ta o merdivenler ne diye kimse söylemeyecekti,,
              gündemde tutmak lazım,belki değişir

sumelada bile daha az merdiven var
              Zafer61 farkı,
              sakin olun...

Yorum

• Stadımızı Konya ile karşılaştırmak zorunda bırakanlar utansın
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  red bull arena baya güzel bir stad gibi geldi bana. Bizim stad da bu stad gibiyse şanslıyız.
                  red bull park new jersey

salzburgdakı red bull areana ıle karıştırmayalım
                  sakin olun...

Yorum

• stadımız gayet güzel olucak, konyayla karşılaştırmak ayıptır bence sıradan bi stad konyanınki

Yorum

• iyi bir yağmurda stad göl olur
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kapasite ilk 40.000 olarak açıklanmıştı sanırım. Taraftarın 61 takıntısı üzerinde 40.061, 41.061, 41.461 oldu. Artık nasıl yaptılarsa. Biraz daha zorlansaydı 41.661 yaptık tamamdır da diyebilirlerdi. Açık artırma gibi birşey oldu. Ben de Akyazı'nın 40 bin'den fazla olacağını düşünmüyorum. Juventus Arena toplamda 51 basamaklı bir stat. Akyazı ise 49 basamaklı. Juve'nin vip/protokol tarafında loca harici toplamda 32 basamak bulunurken bizde Vip/protokol tarafında toplamda 29 basamak mevcut. Maraton ve kale arkalarına eklenen localardan dolayı, loca önlerindeki 2 basamak sırasının da localara katılma ihtimali olursa 40-40+ bir kapasite zor gibi. Yani Juve Arena ile çok aşırı bir fark olmasa da bizim stadyum daha çok 38-40 bin arası gibi duruyor.

Hele ki Juventus Arena ile Konya stadını karşılaştırınca Konya stadının Juventus Arena'dan büyük olmasını anlayamıyorsunuz. İnsan hayret ediyor.
                        Kapasite resmi olarak 41.513 olarak açıklanmıştı. 40.000 düz hesap söylenen bir sayıdır, onu dikkate almamak lazım.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Platforma cikmak icin Merdivenlerde engelli vatandaşlarimiz için rampa veya asansör gözükmuyor.Acaba onların girişleri başka bir yerden mi.Mutlaka vardır.
                          Engelliler için ayrı bir bölüm var, yol tarafı kale arkası ile numaralı tribünün birleştiği köşe onlara ayrılmış. Onlara özel bir tribün hazırlandıysa giriş-çıkışı da ona göre ayarlanmıştır herhalde...

Yorum

• bugüne ait fotoğraflar sanırım. kale arkası üst kat beton dökülmüş. baya dik görünüyor. alt kat daha yatay üst kat dik çok güzel duruyor.
                            En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 16:49.

Yorum

• Tahrik edici, hakaret içeren vb mesajlar silincektir, ceza uygulanacaktır!
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak bayram3258 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadin projesinin mimarini bilen varmi? Projenin bir sahibi olmazsa, merdiven gibi bircok detay cirkin olur.
                                Mete arat in ismi geciyor. Stadyum alman asp firmasi cizmis...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X