Biraz uzak kaldım galiba,inşaat alanını herhangi bir şekilde kameradan izleme şansımız var mı link falan,Bildiğim kadarıyla inşaat şirketlerinin genelde bu tarz kameraları oluyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz uzak kaldım galiba,inşaat alanını herhangi bir şekilde kameradan izleme şansımız var mı link falan,Bildiğim kadarıyla inşaat şirketlerinin genelde bu tarz kameraları oluyor
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadyum beklediğimden daha iyi ilerliyor ayrıca diklik konusunda fena gözükmüyor özellikle yol tarafına yapılan kale arkasının 2. katında bariz fark ediliyor diklik !
aralarindaki farkda alt tarafi 1 derece dogru hatirliyorsam
1. katta en yatay tribün ayni adadaki stadlar gibi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKADER KORELİ çok teşekkür ederim ama linke tıklayınva kullanıcı adı ve şifre istiyor.ne yapmamaız lazımKücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtkritie Arena, Moskova (44,000)
1.kat : 27 basamak
2.kat : 29 basamak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
THY ile görüştüğümüz haberleri doğru değildir bence. Çünkü yönetim defalarca açıkladı, stad bizim değil ki isim hakkıyla görüşelim.
Edit: Ama stadı bir an önce alıp sponsor bulmalıyız. Reklam çok önemli. Beşiktaş inşaat başlamadan vodafone la anlaştı. Adamlara harika bir reklam filmi hazırladı vodafone. Web site, görseller, logo.. Bir logomuz bile yok.En son Enisc tarafından düzenlendi; 28.05.2014, 17:21.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●