Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz uzak kaldım galiba,inşaat alanını herhangi bir şekilde kameradan izleme şansımız var mı link falan,Bildiğim kadarıyla inşaat şirketlerinin genelde bu tarz kameraları oluyor
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz uzak kaldım galiba,inşaat alanını herhangi bir şekilde kameradan izleme şansımız var mı link falan,Bildiğim kadarıyla inşaat şirketlerinin genelde bu tarz kameraları oluyor
      Şuradan bir kameraya link var. Yakında bir kamera daha eklenecek.

Yorum

• stadyum beklediğimden daha iyi ilerliyor ayrıca diklik konusunda fena gözükmüyor özellikle yol tarafına yapılan kale arkasının 2. katında bariz fark ediliyor diklik !
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• THY haberi doğruysa Trabzonspor için çok büyük bir nimettir. THY'nin sponsor olması bize çağ atlatır desek yanlış olmaz. Bunun dışında yabancı bir hava yolu şirketi de olur.

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stadyum beklediğimden daha iyi ilerliyor ayrıca diklik konusunda fena gözükmüyor özellikle yol tarafına yapılan kale arkasının 2. katında bariz fark ediliyor diklik !
            insaat yeni baslandiginda buraya planlar düstügünde demisdik 2. katin yeni inönünden sonra en dik tribün olacagini
            aralarindaki farkda alt tarafi 1 derece dogru hatirliyorsam

1. katta en yatay tribün ayni adadaki stadlar gibi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• KADER KORELİ çok teşekkür ederim ama linke tıklayınva kullanıcı adı ve şifre istiyor.ne yapmamaız lazım
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                KADER KORELİ çok teşekkür ederim ama linke tıklayınva kullanıcı adı ve şifre istiyor.ne yapmamaız lazım
                kullanici ve sifre ayni; ts
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Otkritie Arena, Moskova (44,000)

1.kat : 27 basamak
                  2.kat : 29 basamak

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Çok teşekkürler arkadaşlar,izleyebiliyorum artık.İnşallah en kısa zamanda biter ve istediğimiz gibi güzel olur stadımız
                    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Otkritie Arena, Moskova (44,000)

1.kat : 27 basamak
                      2.kat : 29 basamak
                      scorboard un oldugu yer disi bizim stadlan alakasi yok
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• S.Moskovanın stadı harika ya keşke bizim çatı da öyle olsa

Yorum

• Bizim stadın çatısı moskovanın gibi kaba olmayacak.. bizimkinde membran olacağından dolayı mersin, konya statlarının benzeri yapıda olacak

Yorum

• THY ile görüştüğümüz haberleri doğru değildir bence. Çünkü yönetim defalarca açıkladı, stad bizim değil ki isim hakkıyla görüşelim.

Edit: Ama stadı bir an önce alıp sponsor bulmalıyız. Reklam çok önemli. Beşiktaş inşaat başlamadan vodafone la anlaştı. Adamlara harika bir reklam filmi hazırladı vodafone. Web site, görseller, logo.. Bir logomuz bile yok.
                            En son Enisc tarafından düzenlendi; 28.05.2014, 17:21.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Dis kaplamanin degismesini saglayabilirsek güzel stad olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                              X