Arkadaşlar +10, +14, +18 falan ilgili kesitin yerden yüksekliğidir. Yani +10 yazıyorsa, şu an 10 metre yükseklikteki zeminin görüntüsüne bakıyorsun demektir.
10 metreden sonraki katlar 4'er metre yükseklikte. Loca yükseklikleri 4 metre yani...
Mühendis arkadaşlar usulünce anlatsın, benim dilim bu kadar dönüyor
misafir takim tribunu çok kötü bir yerde. tv den izlerken rahatsiz edici olacak. zaten dolduran olmayacak 2bin kisilik boşluk görselliğin de bütünlüğün de içine edecek. giriş çıkışı da ayrı sıkıntı. yoğunluğun en fazla olduğu yerde nasıl güvenlik sağlayacaklar. iş işten geçmeden bu yanlıştan dönülmesi lazım.
Yanlış anlamadıysam localar tribünlerin en üstüne konduruluyorlar. Onların üzerinde tekrar tribün geliyor mu, kaç sıra geliyor anlayamadım. Fakat orada tekrar sıra varsa bile çok az sıra sayısı olacaktır.
Maraton ve kale arkalarının bütünlüğü de böylece sizlere ömür, geçmişler olsun...
Bunun zemin döşemesi var, tavan kaplaması var... Normal bir dairenin yüksekliği 3 metre zaten. Normal bir daireden biraz daha yüksek olur, ki o da olsun, loca burası sonuçta...
Yanlış anlamadıysam localar tribünlerin en üstüne konduruluyorlar. Onların üzerinde tekrar tribün geliyor mu, kaç sıra geliyor anlayamadım. Fakat orada tekrar sıra varsa bile çok az sıra sayısı olacaktır.
Maraton ve kale arkalarının bütünlüğü de böylece sizlere ömür, geçmişler olsun...
Bu da nerden çıktı hocam?
İki tribün arasına yerleştiriliyor işte... Üst kat tribünle herhangi bir oynama yok, 24 sıra koltuk var üstte.
misafir takim tribunu çok kötü bir yerde. tv den izlerken rahatsiz edici olacak. zaten dolduran olmayacak 2bin kisilik boşluk görselliğin de bütünlüğün de içine edecek. giriş çıkışı da ayrı sıkıntı. yoğunluğun en fazla olduğu yerde nasıl güvenlik sağlayacaklar. iş işten geçmeden bu yanlıştan dönülmesi lazım.
Erol Ağaoğlu'na yazdık bunu, bu tribünün VIP tarafındaki köşelerden birine alınması için ama henüz bir cevap vermedi. Yazmaya devam edelim...
Bu stadin isiklandirma sistemi cok güzel yapilmis. Bizimki gibi kedi kulaklarini dikmeyip her yere dagitmislar. Cok farkli bir hava vermis.
Misafir tribünü konusuna katiliyorum, resmen tv'den izlerken arada bosluk olup bütünlügü bozacak.
Misafir tribünü ve isiklandirma icin baski yapmamiz lazim. Özellikle isiklandirma icin proje gelistirilmeli. Kedi kulaklarindan kurtulmamiz lazim.
Bir de bu loca isi basimiza is acacak gibi geliyor, loca olmayan tribün ile diger tribünler sanki simdiki Avni Aker'deki maraton ve kale arkalari gibi uyumsuz olacak.
En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 14:53.
Üstteki stadında locaları bizimkine benziyor ama bizde kötü görünmesinin sebebi yukarıya doğru düz değilde eğik olarak gitmesi. Ve görseldeki o duvar. O duvar zaten her şeye yetiyor. Onu görünce insanın locaya güzel diyesi gelmiyor. Üstteki stadtaki localar göze hiç batmıyor.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Üstteki stadında locaları bizimkine benziyor ama bizde kötü görünmesinin sebebi yukarıya doğru düz değilde eğik olarak gitmesi. Ve görseldeki o duvar. O duvar zaten her şeye yetiyor. Onu görünce insanın locaya güzel diyesi gelmiyor. Üstteki stadtaki localar göze hiç batmıyor.
Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama bizim koltuklar da takılsın, reklam panoları, loca camları falan takılsın, bundan daha çok hoşuna gidecek bence
Yine de keşke iki tribün arsında tek kat loca olsaydı tabi, orası ayrı mesele...
Mdem 4 tarafa localar dagilabiliyordu neden numarali eski halinde kaldi anlamiyorum.
Butun localar kat aralarinda olsaydi is bitecekti herkesinde icine sinecekti.
Geç kaldık ondan...
Yol tarafı kale arkasının köşelerinde loca olmamasının nedeni de revize proje onaylanmadan o köşenin inşaatına başlanmış olmasıymış mühendis arkadaşın söylediğine göre...
Bir de toplam maliyetin %10'u kadar değişiklik yapma hakkı varmış. Yani 20 milyon lira kadar.
Misafir tribünü kısmı gerçekten kötü olmuş. Kim belirlemişse artık, stadın bi güzel yanı tribün bütünlüğüydü, onun da içine etmişler.. Yönetici de ısrarla bu soruya ve misafir tribünün diğer tarafa alınması önerisine cevap vermiyor..
Yorum