Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce niye ''LOCA'' bu kadar az diye yerden yere vuranlar,

Şimdi de çıkmış niye bu kadar ''LOCA'' yapılıyor diyorlar...

Gel de bu insanlara gülme şimdi!

BOŞ BOŞ duran kat aralarına ''LOCA'' yapılacak!

İstesen de istemesen de yapılacak arkadaş!

Trabzonspor para kazanacak o ''LOCALAR'' sayesinde...

Kulübün sattığı kombine, forma, bilet ortada... Kulübe sağlanan maddi destek ortada...

Kalmış ondan sonra niye ''LOCA'' bu kadar çok diyorsunuz.

En azından iş adamlarından para almak almak için ''LOCA SATTIK'' diyerek para alırız!

Sıkıntınız nedir ya...
    * Şu kafaya nasıl sabrediyorsunuz hiç anlamıyorum, hoş bu kafanın tek problemi,para gelsin nerden gelirse gelsin.

* Şu stadı para gelicek diye sırf loca'dan ibaret yapıyoruz desinler eyvallah derler
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer tribünleri dolduramazsan yarın öbür gün o locaları da satamazsın.Bir stadyumu çekici hale getiren şey dolu tribünlerdir.Aslında buda yetmez.O tribünlerin etkin bir şekilde kullanılabiliyor olman gerekir.

Bu yüzden loca sayısının artması o locaların kapış kapış satılacağı anlamına gelmez.Elbetteki maddi getirisi bakımından localar çok önemli.Ama asıl önemli olanı engellemedikleri sürece.Yani tribünlerin etkin kullanımını.
      sen yarin öbür günü düsünme

önünü ilerki 50 yila ac
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Önemli olan o locaların hakkıyla kiralanmasının yapılması. Bunun için de başarılı yöneticiler şart. Bu yönetimle o localar korkarım bakkal kasap falan olur

Öte yandan localar ile seyircilerin karıştırılmaması gerektiğine inanıyorum. Yani elma ile armutu karıştırmamız gerekir. O da lazım, bu da. Bence ikisi birbirine engel değil. Elbette düzeni özenli ve ince fikirle yapmalı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• * Taraftarın her isteğine proje biz geldiğimizde böyle diyen zihniyet loca sayısını arttırmış, şimdi bu artıştan kimlerin cebi dolacak acaba
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• söyle bir gercek var.takim basarili olmasa isterse 40.000 loca yap hepsi bos kalir.ilk sezon belki kipirdatma olur.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Loca işini kodamanlar düşünsün....

Yorum

• Koskoca proje yapiliyor ama ne yapiliyor belli degil. Tam bir komedi arkadas. Hani projede degisiklik olmazdi nasil oldu da loca eklendi. Bugun bu projeyi destekleyen zihniyet yarin elestirenlerin en onunde yer alacak.
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Stad kesin yapılıyor mu? Emin miyiz?
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 50-100 yılda bir yapılacak böylesine bir stadyum için projeye dahil olamayan bir camiayız malesef.
                    Tombaladan çekilen bir proje, onun da ekleme-çıkarmalarla ne hale geleceği belli değil.

Ayrıca bizleri sürekli muhalefet yapmakla eleştiren arkadaşlar için;
                    tribünlerin daha dik ve sahaya yakın olmasını, çatı ve yanların kaliteli bir malzemeyle kapatılmasını, locaların bütünlüğü bozamayacak şekilde gömülü olmasını talep etmeyen arkadaşımız varsa asıl ben onlara şaşıyorum !!!
                    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                    "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                    kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad kesin yapılıyor mu? Emin miyiz?
                      Şakamısın?
                      En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 22.04.2014, 11:45.

Yorum

• benim gördüğüm bildiğim tek şey numaralı tarafındaki apartman vari loca inşaatının tek kelime ile rezalet görüneceği ve stadyumun ambiyansını bozmaktan başka hiçbirşeye yaramayacağı berbat bir olay... klasik görüntülü herhangi bir stadyum bile daha iyi bir olur görsel bunun yanında
                        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şakamısın?
                          2 ay sonra yapımı durdurulursa kim şaka, kim değil görmüş oluruz.

Stadın zamanında yapılacağına ben de inanmıyorum.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evinin kapısına asarsın o zaman
                            Sen de ingilizcesini asarsın işte ne güzel hem daha şık durur.Neydi özentinin ingilizcesi?
                            En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 22.04.2014, 12:25.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu 190 rakamını haber61 yazdı ama kaynak belirtmeden bana pek mantıklı gelmiyor koca numaralıya 49 adet sığdırıldı hem de 2 kat.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Endiselerimizin tamami organizasyona inanmadigimizdan. Halbuki iyi iletişim kanali kurulsaydi (bjk vodafone gibi) katkimiz bile olurdu.eminim ki klüp yöneticilerinin dahi olup bitenden haberi yoktur.Sonuçta sezonluk değil 40-50 yil bizimle yaşayacak bizi temsil edecek biryapidan bahsediyoruz
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X