* Tribünler sahaya yakın olursa üst üste 10 kez Şampiyon oluruz bence, bu inanç var
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Kırmızıyla çizdiğiniz kısım bitmiş mi temel olarak orda izolasyon ve radye temel var daha neyi bitmiş , biz temel olarak radyeyi esas aldığımız için kavram karmaşası oldu diyelim , maviyle çizdiğiniz kısımda kazık başları temizlenip grobeton bile dökülmemiş anlıyorum gözlerim beni yanıltmıyorsa radye temele daha dünya var.
Beyazda dediğiniz gibi dünya iş var
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Kırmızıyla çizdiğiniz kısım bitmiş mi temel olarak orda izolasyon ve radye temel var daha neyi bitmiş , biz temel olarak radyeyi esas aldığımız için kavram karmaşası oldu diyelim , maviyle çizdiğiniz kısımda kazık başları temizlenip grobeton bile dökülmemiş anlıyorum gözlerim beni yanıltmıyorsa radye temele daha dünya var.
Beyazda dediğiniz gibi dünya iş var
Kırmızı daire içerisinde olan siyah kısım radye temel, o kısımın üzerine kolonlar dikilip inşaat devam ediyor.
loca sayısının artması için resmi basvuruda bulunmusuz.
ancak bu nasıl olacak ?mevcut projeye göre bunu yapamassın, bu saatten sonra proje nasıl değişecek,
İmalattan Haberimiz var yani , orası kazık başı üzerine izolasyon yapılıyor gibime geldi
Kazık başına nereden geldin anlamadım gerçekten Şu yüklediğim resme bakarsan nasıl yapıldığı ortada. Önce kazığı çak sonra grobeton üstüne izolasyon, en son olarak radye temel ve düz alan önümüzde üstüne kolon ve devamı işte . Aynı şeyi anlatıyoruz da işte bir yerde kaçak var
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 23:37.
Yorum