Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Tribünler sahaya yakın olursa üst üste 10 kez Şampiyon oluruz bence, bu inanç var
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kırmızıyla çizdiğiniz kısım bitmiş mi temel olarak orda izolasyon ve radye temel var daha neyi bitmiş , biz temel olarak radyeyi esas aldığımız için kavram karmaşası oldu diyelim , maviyle çizdiğiniz kısımda kazık başları temizlenip grobeton bile dökülmemiş anlıyorum gözlerim beni yanıltmıyorsa radye temele daha dünya var.

Beyazda dediğiniz gibi dünya iş var
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kırmızıyla çizdiğiniz kısım bitmiş mi temel olarak orda izolasyon ve radye temel var daha neyi bitmiş , biz temel olarak radyeyi esas aldığımız için kavram karmaşası oldu diyelim , maviyle çizdiğiniz kısımda kazık başları temizlenip grobeton bile dökülmemiş anlıyorum gözlerim beni yanıltmıyorsa radye temele daha dünya var.

Beyazda dediğiniz gibi dünya iş var
        Kırmızı daire içerisinde olan siyah kısım radye temel, o kısımın üzerine kolonlar dikilip inşaat devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kırmızı daire içerisinde olan siyah kısım radye temel, o kısımın üzerine kolonlar dikilip inşaat devam ediyor.
          Orda gözükenler kazık başları değil yani , kolon filizleri ben kazık başları diye seçtim , o zaman doğrudur.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ismini şimdilik vermeyeceğim biri inançlı olmama rağmen bana özelden pis ateist olarak hitap etti bunu kime şikayet etmeliyim ?
            Allah cc havale et kardesim . Sen kendini biliyosan varsin sana kim ne derse desin .
            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• loca sayısının artması için resmi basvuruda bulunmusuz.
              ancak bu nasıl olacak ?mevcut projeye göre bunu yapamassın, bu saatten sonra proje nasıl değişecek,

bilgisi olan varmı?
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• loca sayısının artması için basvuruda bulunmusuz, bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı?
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Orda gözükenler kazık başları değil yani , kolon filizleri ben kazık başları diye seçtim , o zaman doğrudur.
                  Yanlış yazdım pardon o kısım izolasyon üzerine radye temel olup sonra kolon ve gerisi .

Yorum

• Tam yarım saattir sayfa yeniliyorum site göçtü...
                    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 23:38.

Yorum

• Stadin tribünlerinden birinin adi Acun digerininki de Ridvan tribünü olsun. Fena güzel olur.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

X bir şantiyemizde kazık imalatı

İmalattan Haberimiz var yani , orası kazık başı üzerine izolasyon yapılıyor gibime geldi
                        Kazık başına nereden geldin anlamadım gerçekten Şu yüklediğim resme bakarsan nasıl yapıldığı ortada. Önce kazığı çak sonra grobeton üstüne izolasyon, en son olarak radye temel ve düz alan önümüzde üstüne kolon ve devamı işte . Aynı şeyi anlatıyoruz da işte bir yerde kaçak var

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 23:37.

Yorum

• Aynen dediğin gibi nerde anlaşamadık anlayamadım )

Şu 2 beyaz alanda da radye serilmemiş temel bitti deyince anlaşamadık heralde

Yorum

Aynen dediğin gibi nerde anlaşamadık anlayamadım )

Şu 2 beyaz alanda da radye serilmemiş temel bitti deyince anlaşamadık heralde
                            İnşaatın ilerlemesini engelleyecek alandan buralara geldik.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Tribünler sahaya yakın olursa üst üste 10 kez Şampiyon oluruz bence, bu inanç var
                              abi nato kafasın kabul et , bizi şampiyon yapacak olan membran ve platformdur tribün mesafesi değil

Yorum

• Sizi çekirdek şampiyon yapacak Avni akerde kişi başına kaç kg çekirdek düşüyor bunu hesaplarsak şampiyonluğun formülünü çözmüş oluruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X