Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mersin stadyumunda tribün mesafelerindeki algı yanılmasının düzeltilmiş hali hemen hemen şükrü saraçoğlu stadyumuna tekabül ediyor. hatta kale arkaları yarım metre , maraton tribün 1.5 metre daha yakın olacak.

bence öyle abartıldığı kadar büyük bi uzaklık değil. fenerbahçe bi çok avrupa maçında müthiş bi tribün baskısı kurmuştu rakiplerinin üstünde.

Yorum

• Ya ben bu face sayfası-twitter işini sevmedim. twitter 3mb'dan fazla yüklemiyor, face sayfasına da tek tek yüklemek lazım, twitterdan farkı yok..

Hoşuma gitmedi pek

Sayfa burda: https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi
      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 00:17.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya ben bu face sayfası-twitter işini sevmedim. twitter 3mb'dan fazla yüklemiyor, face sayfasına da tek tek yüklemek lazım, twitterdan farkı yok..

Hoşuma gitmedi pek
        bekir kardeşim. şayet çektiğin resimlerin bir albumde toplanmasını istiyorsan
        Create a free online photo album and share your photos and videos. Order your online photo album as a photo book and take your favorite moments with you wherever you go.

bu siteyi kullanabilirsin
        çevrimiçi albüm sitesi
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Facede toplu resim yükleyebiliyorsun bekir

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bekir kardeşim. şayet çektiğin resimlerin bir albumde toplanmasını istiyorsan
            Create a free online photo album and share your photos and videos. Order your online photo album as a photo book and take your favorite moments with you wherever you go.

bu siteyi kullanabilirsin
            çevrimiçi albüm sitesi
            Benim faceimde kendi albümüm var zaten olmadı onun linkini de veririm. Benimle arkadaş olmanız mı gerekiyor onu görmek için

Yorum

Benim faceimde kendi albümüm var zaten olmadı onun linkini de veririm. Benimle arkadaş olmanız mı gerekiyor onu görmek için
              hayır herkese açık yaparsan herkes görür.
              facede tek tek eklemek sıkıntı dedğin için verdim burayı. burda topluca eklemek var galiba
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

Sağ üstte ayarlar bölümünde gizlilik sekmesi var. Orada " paylaştıklarımı kimler görebilir " kısmını herkes yaparsan sende ekli olmayanlar da görebilir
                www.x.com/zykmda

Yorum

• facein albümüne çoklu yükleniyor da sayfaya yüklenmiyor. albüm ayarlarına bakacam...

Yorum

• Herkese açıkmış zaten

Face sayfasında albüm linkini de paylaşıyorum...

Yorum

• Abi yalnız paylaşımları sayfa adıyla değil Bekir Bulut adıyla yapıyorsun galiba.. Facebook'tan çıkış yaparken açılan menüde facebook'u şu isimle kullan diye bir şey olması lazım. Orada Akyazı sayfasına girip paylaşım yaparsan sayfa adıyla paylaşmış olursun
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Twitterda da yerimizi aldık

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi yalnız paylaşımları sayfa adıyla değil Bekir Bulut adıyla yapıyorsun galiba.. Facebook'tan çıkış yaparken açılan menüde facebook'u şu isimle kullan diye bir şey olması lazım. Orada Akyazı sayfasına girip paylaşım yaparsan sayfa adıyla paylaşmış olursun
                          Şimdi oldu mu dersin??

Yorum

Şimdi oldu mu dersin??
                            6 dakika öce paylaştığın uygulama linki hala Bekir Bulut adıyla paylaşılmış görünüyor..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 dakika öce paylaştığın uygulama linki hala Bekir Bulut adıyla paylaşılmış görünüyor..
                              Yordunuz beni ha bu gece

Neyse yarın bakarız, herkese iyi geceler, görüşmek üzere...

Yorum

Yordunuz beni ha bu gece

Neyse yarın bakarız, herkese iyi geceler, görüşmek üzere...

Hayırlı geceler..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X