Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hafta içi çok zor hocam, iş çıkışı hava kararıyor zaten, işyerim de ters tarafta, son fotoğraflardan beri ben de hiç görmedim yani inşaatı. Haftasonu inşallah

Hocam android için yükleme yapmışsın ellerine sağlık ama ios veya diğer telefonları kullananlar paylaşımlardan mahrum kalıyor . Acaba diyorum çektiğin fotoğrafları koyabileceğin Akyazı İnşaatı isimli twitter veya İnstagram hesabı açabilirmisin ?

Yorum

• Sadri Şener taraftarın en işlevsel mastürbasyonu olmuş ayrıca açık konuşayım forumdaki fatih egemenliğinden çok rahatsızım bi başlık ta stadı eleştiririm bi başlıkta maloudayı eleştiririm ardından da küstahca bir üslupla ağzımın payını alırım.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam android için yükleme yapmışsın ellerine sağlık ama ios veya diğer telefonları kullananlar paylaşımlardan mahrum kalıyor . Acaba diyorum çektiğin fotoğrafları koyabileceğin Akyazı İnşaatı isimli twitter veya İnstagram hesabı açabilirmisin ?
        ios'u arkadaşa söyledim elinden bişey gelirse yapacak.

twittera bi türlü alışamadım, pek kullanmıyorum, instagrama hiç girmedim zaten ama şu twitter bi açılsın oraya da yükleyebilirim.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

twittera bi türlü alışamadım, pek kullanmıyorum, instagrama hiç girmedim zaten ama şu twitter bi açılsın oraya da yükleyebilirim.
          reis facebook sayfası olustur ordan da takip etsek iyi olur

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Facebook veya twitter olur aslında bence twitter paylaşımları ile daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Twitter kapalı mı ki, giren giriyor hâlâ
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener taraftarın en işlevsel mastürbasyonu olmuş ayrıca açık konuşayım forumdaki fatih egemenliğinden çok rahatsızım bi başlık ta stadı eleştiririm bi başlıkta maloudayı eleştiririm ardından da küstahca bir üslupla ağzımın payını alırım.
                La havle vela kuvvete egemenlik eleştirisini üstüme almıyorum burada düşüncelerimi paylaşıyorum ben. Sadri konusuna gelince, onu eleştirmekten zevk almıyorum benim düşüncem bu yönde. Bak Fikret Ormana nasıl ilgileniyor stadyumla ! Sadri ne yaptı bu stadyum olmaz, bitmez deyip köşesine çekildi ilgilendi mi, şurası şöyle olsun dedi mi, şu şu böyle olsun, burası uzak yakın yapalım dedi mi ? Stadyumun bitmeyeceğinden başka bir kelime duymadım ağzından. Şimdi tartışırız içini dışını.

Yorum

• Dostlar ben bu teknolojiye pek ayak uyduramadım

Facebook'um var, onu kullanıyordum zaten, benim anlayacağım kadar basitti, fotoğrafları oraya yükleyip burda paylaşıyordum.

Bi arkadaş uygulama yapalım dedi, olsun dedim.

twittera dns ayarı mı gerekiyormuş neymiş, uğraşmadım pek... benim anlayacağım şekilde anlatırsanız bakarım

facebook sayfası??? olabilir, neden olmasın..

Baya geri kalmış hissettim kendimi ha

Yorum

• Bekir abi bu adreste resimli olarak anlatılıyor DNS değiştirme.. Dns numaralarını üst satır 208.65.156.2 alt satır 208.65.156.3 yaparak twitter'a girebilirsin http://www.eyurtsever.com/index.php/...dows-7-resimli
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Resimleri bekliyoruz f1bekir kardeşim

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekir abi bu adreste resimli olarak anlatılıyor DNS değiştirme.. Dns numaralarını üst satır 208.65.156.2 alt satır 208.65.156.3 yaparak twitter'a girebilirsin http://www.eyurtsever.com/index.php/...dows-7-resimli
                        Eyvallah, başardım

Bu twitterda albüm benzeri bişey yapılıyor mu, tek tek mi paylaşmak lazım fotoğrafları?

Yorum

Eyvallah, başardım

Bu twitterda albüm benzeri bişey yapılıyor mu, tek tek mi paylaşmak lazım fotoğrafları?
                          Yok abi, tek tek paylaşıyorsun
                          www.x.com/zykmda

Yorum

Yok abi, tek tek paylaşıyorsun
                            Hee olmadı ordan face'e, uygulamaya link atarız napak

Yorum

Hee olmadı ordan face'e, uygulamaya link atarız napak
                              Oraya Alanı ve inşaatı en iyi gösteren bir iki tane resim atarsın.. sonra da daha fazla resim için linke tıklayın yazıp facebook veya uygulama linkini paylaşırsın
                              www.x.com/zykmda

Yorum

Oraya Alanı ve inşaatı en iyi gösteren bir iki tane resim atarsın.. sonra da daha fazla resim için linke tıklayın yazıp facebook veya uygulama linkini paylaşırsın
                                Aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X