Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O ayrı mesle Fatih, Sadri Şener'i hiç tartışmıyorum zaten ama bu yönetimin de pek farkı yok. Erol Ağaoğlu'nun tutumunu hepimizden iyi biliyorsun, sanki projeyi kendi çizdi de savunuyor.

Yani kronolojik sırayı bilmiyorum ama tt arena yapılmadan önce stadı ayrıntılarıyla gösteren bir animasyon hazırlandığını hatırlıyorum, locaları falan gösteriyordu, o zamandan pazarlıyorlardı. Hatta stad bitmeden locaların hepsi satılmış diye bi haber hatırlıyorum.

Yani ne bileyim biz bi animasyon yapmak istedik de TOKİ mi izin vermedi, Galatasaray da %25 bittikten sonra mı yayınlamıştı animasyonu?, ben anlamıyorum arkadaş...
    Tokinin eline bakınca böyle oluyor işte onların keyiflerini bekleyeceğiz. Gs ilk olarak kendi başladı sanırım stadyumuna sonra yükün altından kalkamayınca artık ne derler ağlama, sızlama, emekleme ve sonra da yalvarma evrelerini geçirdikten sonra devlet olaya el attı ve toki yükün altına girdi işi bitirdiler. Orada ipler Gs elindeydi aynı şu anda bjk inşaatında olduğu gibi.

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakalim yarin hangi gunu bekliyecegiz
      Cumayı

Yorum

• Suç Sadri şener, iho değil. Suç bizde bence. Adam akilli ilgi gostermedikki stadyuma. Oldu, oluyor, olacak, başlanacak, derken başlandı. Eee neyi bekliyoruz?? Tokiye kaç kere yazi gönderdik? Kaç kere yönetime, baskınla bu konuda konusabildik. Topkanipndaha acilisa gidip orda istediklerimizide anlatamadik. Başbakan konuşma sirasinda buyuk bir pankart yapilip isyteklerimi sralaya bilirdik. Spor bakani buraya gelince onunla da konusabilirdik. Herşeyden önce Trabzonspor da diyemedik. Bir kaç yönetici yada bir kac başkan ismi vererek sucu başkalarına atmanin anlami varmi? Bence yok. Suç bizde renkdaslar. Forumda bile o kadar eleştiri oldu ama istediğimizi yapabildikmi? Loca konusunda bile daha dun lige çikan konya ile yarisamiyoruz. Bu konuda bile agirligimizi koyamadikki hic kimseye. Stadyum illaki dünyada tek dir ama bu bizim bagzi syelri yaptiramicaz anlamına gelmezki. Stadyum yol trafinda koca bir kaplan koydrabilirdik projeye mesela en basitinden. İyice ruhsuzlastirilmak için onlar ellerinden geleni yapiyor biz ise sadece laf laf laf. Hic kimse üstüne dusen görevi yapmadi. Burada ismail tattliciya bile çok agir eleştiriler oldu. Tek ayagimiz oydu belki bagzi şeyleri değiştirmek için bize yönde gösterecekti ama bizim herzman ki gibi en iyi yaptigimiz sey küstürmek oldu ve de basardik. Daha ne kadar basarili oluruz bilemiyorum...

Saygilar iyi geceler...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne kadar güzel. Ben böyle şeylerden etkileniyorum. Ama bizde mesaj gömmeye gerek yok, bizim mesajlarla bir kat tribün dikilir. Avni Aker'den bir şeyler eklemek kâfidir benim için. Bir tuğla, bir çim, bir demir parçası, bilemiyorum...

Sibel bana soracak olursan Avni Aker'den geri dönüştürülebilir parçalar dahil tüm parçalar uzay boşluğuna bırakılmalıdır. Bu kadar uğursuz bir stadyum görmedim.

Görünce mutlu oluyorum, etkileniyorum. Adı bile beni gururladırmaya yetiyor. Çocukluğumuzdan beri bizim için sembol olmuş bir isim ve mekan.

Ama gerçekten tarihe gömülmesini istiyorum. Orada o kadar çok üzüldük ki.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yönetim kafayı (!) çalıştırırsa stadımız'ın çevresine yapılacak olan yaşam alanları ile yakın gelecekte inanılmaz bir gelir elde edilebilir..

Tabiki bu hayalleri mevcut yönetimden beklersek sadece hayalde kalır.Bize basiret,zeka sahibi modern felsefe anlayışını benimsemiş bir yönetim lazım hemde çok acil..!
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• F1 kardes ios cularida dusun herkes android kullanmiyor sonucta ). Bu arada umarim otopark kismi gercekten mantikli bir sekilde buyuk dusunulur.. Oyle bir alisveris merkezinin otoparki gibi olmamali.. Minibusler icin yada kamyonet tarzi araclar icin farkli renklerde cizim yapilmali kompakt arabalar icin yerdeki cizgiler farkli olmal. Amerikadaki olay boyle. Eger arabaniz kompaktsa yani 5 kapili sedan yada hatchbak tarzi arabalarsa size ayri bolumler yapiliyor. Buda kucuk arabalara yonelim fazla olsun diye. Konuyla soyle alakali bizim memlekette transporter tarzi arabalar niyeyse meshur oldugu icin onlara ayri bir bolum ayrilmali. Boylece herkes park edecegi yeri bilmeli.. Cok eksigimiz olacak cokkk ama neyse belki birileri gorurde okur
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Suç Sadri şener, iho değil. Suç bizde bence. Adam akilli ilgi gostermedikki stadyuma. Oldu, oluyor, olacak, başlanacak, derken başlandı. Eee neyi bekliyoruz?? Tokiye kaç kere yazi gönderdik? Kaç kere yönetime, baskınla bu konuda konusabildik. Topkanipndaha acilisa gidip orda istediklerimizide anlatamadik. Başbakan konuşma sirasinda buyuk bir pankart yapilip isyteklerimi sralaya bilirdik. Spor bakani buraya gelince onunla da konusabilirdik. Herşeyden önce Trabzonspor da diyemedik. Bir kaç yönetici yada bir kac başkan ismi vererek sucu başkalarına atmanin anlami varmi? Bence yok. Suç bizde renkdaslar. Forumda bile o kadar eleştiri oldu ama istediğimizi yapabildikmi? Loca konusunda bile daha dun lige çikan konya ile yarisamiyoruz. Bu konuda bile agirligimizi koyamadikki hic kimseye. Stadyum illaki dünyada tek dir ama bu bizim bagzi syelri yaptiramicaz anlamına gelmezki. Stadyum yol trafinda koca bir kaplan koydrabilirdik projeye mesela en basitinden. İyice ruhsuzlastirilmak için onlar ellerinden geleni yapiyor biz ise sadece laf laf laf. Hic kimse üstüne dusen görevi yapmadi. Burada ismail tattliciya bile çok agir eleştiriler oldu. Tek ayagimiz oydu belki bagzi şeyleri değiştirmek için bize yönde gösterecekti ama bizim herzman ki gibi en iyi yaptigimiz sey küstürmek oldu ve de basardik. Daha ne kadar basarili oluruz bilemiyorum...

Saygilar iyi geceler...
                Koray bu stadyumun bu halde olmasının baş suçlusu Sadri Şenerdir ! Bu stadyum yapılmaz deyip kenara çekildi. Stadyum üzerinde ihaleye gidilmeden belli değişiklikler yapıldı bu aşamada saçma düşüncesi yerine müdahil olsaydı eğer Sayın Sadri bey her istenilen olacaktı. Suçta en büyük pay sahibi Sadri sonra taraftarda sonrada bordomavi.net'tir . Kaplan konusuna gelince bu denli büyük bir projede kaplan konusu çerez kalır işin süsü olur bunu da ihale ile ilgisi yok kulübün işidir. İnşaat biter teslim aldıktan sonra çevresine kulübe uygun simgeler değişikliklere gider. İsmail Tatlıcı konusunda haklısın küstürüldü ve küsüp gitmesi konusun da haklıydı da. Konya stadyumu forumunda içeriden bilgi akışı sağlanıyor, Bursa da aynı, Bjk de aynı. Biz elimizin tersiyle geri ittik.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  F1 kardes ios cularida dusun herkes android kullanmiyor sonucta ). Bu arada umarim otopark kismi gercekten mantikli bir sekilde buyuk dusunulur.. Oyle bir alisveris merkezinin otoparki gibi olmamali.. Minibusler icin yada kamyonet tarzi araclar icin farkli renklerde cizim yapilmali kompakt arabalar icin yerdeki cizgiler farkli olmal. Amerikadaki olay boyle. Eger arabaniz kompaktsa yani 5 kapili sedan yada hatchbak tarzi arabalarsa size ayri bolumler yapiliyor. Buda kucuk arabalara yonelim fazla olsun diye. Konuyla soyle alakali bizim memlekette transporter tarzi arabalar niyeyse meshur oldugu icin onlara ayri bir bolum ayrilmali. Boylece herkes park edecegi yeri bilmeli.. Cok eksigimiz olacak cokkk ama neyse belki birileri gorurde okur
                  Kardeş dediğim gibi ben işin teknik kısmından anlamıyorum, ama arkadaşa iletirim yapılabilecek bişey varsa yapar

Yorum

Kardeş dediğim gibi ben işin teknik kısmından anlamıyorum, ama arkadaşa iletirim yapılabilecek bişey varsa yapar
                    Bekir nezaman resim cekebilirsin kardesim 5----6 gun oldu yada stadin yanindan gecebildinmi? Calismalar ne alemde
                    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekir nezaman resim cekebilirsin kardesim 5----6 gun oldu yada stadin yanindan gecebildinmi? Calismalar ne alemde
                      Hafta içi çok zor hocam, iş çıkışı hava kararıyor zaten, işyerim de ters tarafta, son fotoğraflardan beri ben de hiç görmedim yani inşaatı. Haftasonu inşallah

Yorum

Hafta içi çok zor hocam, iş çıkışı hava kararıyor zaten, işyerim de ters tarafta, son fotoğraflardan beri ben de hiç görmedim yani inşaatı. Haftasonu inşallah
                        Teşekkürler bekir kardeş dualarımızı alıyorsun, Allah razı olsun.

Yorum

• Stadyumun şu an bir an önce bitirilmeye çalışılıyor olmasının sebebi nemalanacak siyasilerdir. Sadri Şener doğru demiş bu stad bitmez diye. 100 milyon dolar isim hakkı yoksa klube gelir olurdu hiç olur mu aaaa!

Yorum

• * Altın kaplama olsa ne olur...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadyumun şu an bir an önce bitirilmeye çalışılıyor olmasının sebebi nemalanacak siyasilerdir. Sadri Şener doğru demiş bu stad bitmez diye. 100 milyon dolar isim hakkı yoksa klube gelir olurdu hiç olur mu aaaa!
                              Hem çabuk bitirilecek diyorsun, hemde Sadri Şener doğru dedi diyorsun.!

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim kafayı (!) çalıştırırsa stadımız'ın çevresine yapılacak olan yaşam alanları ile yakın gelecekte inanılmaz bir gelir elde edilebilir..

Tabiki bu hayalleri mevcut yönetimden beklersek sadece hayalde kalır.Bize basiret,zeka sahibi modern felsefe anlayışını benimsemiş bir yönetim lazım hemde çok acil..!
                                gidip izmirden antalyadan vs herhangi bir işletme sahibini alacaksın.
                                hatta çalışan bile olabilir.
                                Emin olun bizim burda ki herkesten daha iyi şeyler düşünürler o alan için.
                                Adamlar nerede ne gider biliyorlar artık.
                                Bizimkilere kalırsa 2 tane balık ekmek arabası koyar yanlarına da bir kaç tane tabure atar köy kahvesi gibi iki tane de cafe açıp işi yaptık derler..
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X