İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yil 2004 yada 2005 kahvehane de iki tane yasli amca konusuyo bizde dinliyoruz. Trabzonspor a stadyum yapilacakmis ayni İngiltere de ki gibi kalenin hemen arkasında oturckmisiz. yanindaki amca da diyo desene her maça çubuk getirecek. Kahveci amca maydonuz olup ne yapacan stadyumda çubuğu diye sorunca amca hemen diyo: bizim usaklar atak yapinca kalecinin bi tarafina skariz...
Tam 10 yil sonra kale arkalari 10 metre... Hadi hayirlisi..En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 20.03.2014, 01:24.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısaca "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksiniz" diyosun he?
Gesendet.
benim demek istediğim eksiklere rağmen bu stat trabzonun ve trabzonsporumuzun isteseniz de istemeseniz de geleceğini kurtaracak bir projedir. ve eksiklere rağmen konuşulmaya değerdir. ancak burda bir kaç kişinin stadı sahiplenmesi gerçekten inanılmaz saçma bir durum. 2. ligde ki takımlar bile sıradan! statlarını kendileri için sıçrama tahtası gördüğü yerde biz kazandıracaklarından çok görüntüsü istediği gibi olmamasını tartışıyoruz. dahası stadı yok sayıyoruz..
Yorum
-
Loca sayısı azaltılarak Trabzonspor'un geleceğine ket vuruldu.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak İsmail05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 kat loca yerine 3 kat yapıp en üstteki 3 basamağı kaldırsak gayet güzel bi görünüme sahip olabilir. bunu yapmak bu kadar zor olmamalı herhalde
ne de Trabzonsporumuza karşı yeterince aidiyet duyguları.
Locanın üstünde 3 sıra seyirci olsa ne olur olmasa ne olur,
bari locayı 3 kat yap ki 49 ayıbından bir nebze olsun kurtul.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.03.2014, 12:38.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Gerçekten o locaların hepsinin satılacağına inanıyor musunuz? Ben şahsen inanmıyorumEn son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 20.03.2014, 12:38.HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi günler
Yorum
-
Locaya çok önem vermiyorum nasılsa locada maç izleyemeyeceğim o yüzden sorun yokGelir getirme olayına gelirsek çok olursa eşe dosta gider bu işler böyledir bence sayı idealdir.
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
O locaları kime satacağız?
Eşe dosta...
O da şöyle: "Al ha burdan bi loca da! Gelma gelırsın."Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Siz imkanınızı geniş tutun da ondan sonrası pazarlama başarısıdır. Ama imkanınızı baştan kasten kısarsanız, üstüne de kısıtlı düşünceler inşa edilir. Bu da rakiplerinizle yarışmanızı zorlaştırır ve geri kalmanıza yol açar. Yerel düşünce mantığı ile ulusal kulüp idare edemezsiniz. Eğer yerel kalmasını istemiyorsak bu kötülüğü bu kulübe reva görmememiz lazımEn son Travelair tarafından düzenlendi; 20.03.2014, 13:40.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor değildir de ne bunu düşünüp dert edecek beyin var bizim yöneticilerde,
ne de Trabzonsporumuza karşı yeterince aidiyet duyguları.
Locanın üstünde 3 sıra seyirci olsa ne olur olmasa ne olur,
bari locayı 3 kat yap ki 49 ayıbından bir nebze olsun kurtul.
bir orada 3 degil 9 basamak var
iki oraya bi kat daha atsan max. 73 loca sayisini cikarabilirsin, buda pek büyük kazanc getirmez
üc en önemlisi ilerisi icin stadi 50bine cikarmakda bi dünya adapsiyon olasiliklarini yok ediyorsun
bunun tek bir dogru cözümü var oda stad boyu kat araliklarina loca dagitmak
onun icinde yönetim ugrasiyormus
yaptiklari tek olumlu hareket"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum