Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursanin stadinda kale arkalari tek parca guzelde kostebek yuvasi gibi stad girisleri kotu olmus bide harbiden makasla kesilmis gibi köseler, localar hic hos gozukmuyo ,ayni eski klasik stadlara benzemis ben sahsen begenmedim.

Bizim stadon loca yapisi hosuma gidiyo ama localarin ustunu 9 sira yaparlarsa sayet eger 3 sira olursa orasida siritir. Platform ayri bi guzellik vede ayricalik katacak bizim stadyuma . Tek begenmedigim yonu membranin kalitesinden anlamam ama cati gercekten cok kotu insallah gorsellerdeki gibi bise cikmaz karsimiza

Ben olsam bursanin yerinde madem kale arkasini tek kat yapiyosun kardesim vip tribunu haric butun stadi tek kap yap yada hic yapma yamali bohca gibi olmus ayni. Aa anladigim kimseyi kirmamislar herkesin istegine gore bi blan cizmisler ortaya boyle bise cikmis
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 11:47.
    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bursanın öve öve bitiremediğiniz stadı bumudur yani. İtici bir stad olduğunu şimdiden söyleyebilirim

Yorum

• Akyazı stadına güzel deyip Bursa stadını beğenmemek!!
        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 12:48.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bir dizayni herkesin begenmesi mümkün degil zaten. Bursaya da gayet kaliteli bir stadyum yapiliyor. Girisler ya Kat aralarindan olacak yada kostebek yuvasina benzettiginiz o tünellerden . Belki biraz Daha buyuk yapilip sayisi azaltilabilirdi . Onun haricinde gayet orjinal bir tribun dizaynina sahip güzel bir stad. Ancak ne bazilarinin goklere cikardigi kadar harika nede kotu bir stadyum. Zaten stadyum kalitesini belli edecek birçok başka husus var .
          Bence bizde de benzer sekilde localar ust kata eklenip sayilari arttirilmali.
          Bursa stadinda merak ettigimse membrana nasil timsah Kafasi sekli verecekleri.. Membranin Stadyumlarda uygulamalarinda cok degisik sekiller gormedim.. ki uygulanabilse bile Bursa gibi tarihi bir şehirde timsah kafasına gelinceye kadar başka motifler kullanabilirdi. Bizim stadda bize sorulmadı , sorulsaydı kacimiz kaplan vs kafası isterdi merak ettim şimdi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dün akşam ben de düşündüm bunu hatta bi tartışma başlatayım dedim ama vazgeçtim bence de asansör boşluğu bu şekilde başka ne olabilir ki
            Protokol tribünlerine giden asansör kovası, otoparktan direk yukarıya çıkan asansör
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Stadın ambiyansı tabiki önemli ancak bunların hepsinden daha önemli olanı stad gelirlerinin maksimum düzeyde olabilmesi...
              Mümkün olduğunca çok loca olması, stadın her tarafından geçen locanın olması, Tribün altlarında kalan boşluk kısımlarının değerlendirilmesi, yanına yöresine alışveriş merkezi, sürekli konserler...
              Bir arkadaş o kadar paraya loca Trabzonda kimse almaz demişti...Haklı, Stadın edeceği gelirlerin hemen hemen hepsi Trabzon halkından gelir, mesela büfeden yeseniz, alışveriş merkezine gitseniz, ne yaparsanız yapın hepsi Trabzonun şehrinde bulunan dönen paradır. Ancak 200 adet locanız olmuş olsa, bu locaların %90nını Trabzon dışına, İstanbul ve Avrupaya ve firmalara satmış olsanız ki yapmış olduğumuz araştırmalarda 100.000 $ a bir loca satılıyor, Trabzonda olmayan büyük bir parayı Trabzona getirmiş oluyorsunuz.
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                localar kötü olmuş
                o kadar para harcamışlar ama zemin hala toprak saha, adam olmaz türk futbolu!

Yorum

• bence akyazı spor kompleksi tam hazır olmadan açılmamalı en büyük örnek galatasarayın türk telekom arena stadyumu
                  stadyum iyi ama sıkıntıları zamanında stadyumu yetiştireceğiz telaşı ile tam yapılmadığından çok büyük sorunlar oluşturmakta

Yorum

• ''Timsah Arena'' nın maraton ve numaralı tribünlerinin kale arkası tribünleri ile birleştiği noktaların çok kötü olduğunu söyledim...

Görüntü olarak inanılmaz itici olmuş!

Tek kat kale arkası yapacağız diye ''Garip'' bir görüntü ortaya çıktı.

Ben beğenmedim tribün yapısını fakat genel olarak güzel bir stadyum ''Timsah Arena''

Özellikle de ''Dış Kaplaması'' çok güzel...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kadar para harcamışlar ama zemin hala toprak saha, adam olmaz türk futbolu!
                      Henüz bitmediginin farkındayım, yukarda güzel olmamış bence. Siz beğendiniz mi çatıdaki localari? Ayrica var mı benzeri gerçekten merak ediyorum.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Dortmundun westfalen stadi. Bursanin kale arkasinin basamaklari daha fazla yanilmiyorsam.
                        En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 16:48.

Yorum

• Bursanın locaları güzel durmamış,bizim stad daha güzel olacak, bayağıda ilerlemiş yaw stad ,ne zaman bitiyordu stadımız,2015 de orda oynamya başlıyacağazmı
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Bursa'nın stadı taraftarı ile birlikte efsane olacak
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursanın locaları güzel durmamış,bizim stad daha güzel olacak, bayağıda ilerlemiş yaw stad ,ne zaman bitiyordu stadımız,2015 de orda oynamya başlıyacağazmı

2015-2016 sezonunda maçlarımızı Akyazı'da oynamaya başlayacağız.

Yorum

• Timsah Arena, koltukları takılıp tribünleri fulleyince, şu animasyon görüntüsündeki atmosferden daha iyisini yakalayacaktır. Şu an inşaat haliyle evet biraz göze batıyor o köşeler.

Yani daha güzeli yapılana kadar bu ülkenin en güzel stadı olacak. Hele ki bizim ucubeyle kıyaslayınca gayette cillop. Trabzonspor ismine bir hakarettir mevcut proje. Trabzonspor'u Mersin, Konya, Malatya, Antep seviyesinde görüp işi kapatmışlar.. Allahtan bizimkinde locaları tek tribüne almışlar. Aksi halde diğer statlarla copy/paste..

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 17:33.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X