Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlamadigim hangi algida sorun yaratacakmis
    Çizgiden sonrasını sanırım

Yorum

• bir önceki sayfadaki videoyu izledim.orada yıl sonuna kadar tribün insaatının biteceği söylendi.antalya stadında 12 aralıktan bugüne tribün insaatını bitirdiler.bizimki dolgu üzerine olduğu için daha ağır gidecektir de genede uzun geldi bana.ayrıca projede locaların üzerinde tribün vardı.yetkilinin söylediği localardan sonra çatı var.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir önceki sayfadaki videoyu izledim.orada yıl sonuna kadar tribün insaatının biteceği söylendi.antalya stadında 12 aralıktan bugüne tribün insaatını bitirdiler.bizimki dolgu üzerine olduğu için daha ağır gidecektir de genede uzun geldi bana.ayrıca projede locaların üzerinde tribün vardı.yetkilinin söylediği localardan sonra çatı var.
        erken bitsede bence 2 agustos 2015den önce acilis yapilmasin

yollar ve dolguyu yesillendirme isleride bitsin

ttarenadaki ilk zamandaki camur rezilligini yasamaya gerek yok

hemde stadin acilis tarihi gercekden 1-2 ay önceden lanse edilmeli
        acilisa 3bin km uzakdan gelecegiz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyum eskiye oranla daha olumlu görüşler duymak gerçekten sevindirici..

Kat aralarına loca yapilmasi durumunda ; bjk stadındaki gibi tribünler arası çift kat loca olmadığı için, tribün bütünlüğü ve makul loca sayısına ulaşmış oluruz. Ayrıca girişler de kat aralarından olacağı için 8-10 tane tribün tünelleri de olmayacak.. Şayet böyle birşey yapılabilirse zaten olumlu olan beklentilerimin ustunde bir stadyum olur..

Eğilimler dikkate alındığında 3 büyütülmüşlerin stadyumlarinda olamayacak uzun vadede 3. Kat eklenmesi durumu bizim stadyumda olabilir. Ancak dolgunun taşıma kapasitesi buna müsade eder mi bilmiyorum.
          ilerde de dış cepheyi camdan yapmaktan bahsedilmis ; Vizyon sahibi işini bilen yöneticiler olursa o dis cephe Led panellerden bile oluşabilir ( bu baya iyimser oldu bizim icin ya neyse)

Bütün bu değişim istekleri biz burda konuşuyoruz diye olacak işler değil , gerek yönetime gerekse santiyeye hemfikir olduğumuz görüşler icin toplanıp gidebilsek daha etkili olur. Bunun icin ben düşünmeden istanbuldan atlar gelirim ..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çizgiden sonrasını sanırım
            evet volkan, emre gibi ineklere otlanma alani algisina ite bilir

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyum eskiye oranla daha olumlu görüşler duymak gerçekten sevindirici..

Kat aralarına loca yapilmasi durumunda ; bjk stadındaki gibi tribünler arası çift kat loca olmadığı için, tribün bütünlüğü ve makul loca sayısına ulaşmış oluruz. Ayrıca girişler de kat aralarından olacağı için 8-10 tane tribün tünelleri de olmayacak.. Şayet böyle birşey yapılabilirse zaten olumlu olan beklentilerimin ustunde bir stadyum olur..

Eğilimler dikkate alındığında 3 büyütülmüşlerin stadyumlarinda olamayacak uzun vadede 3. Kat eklenmesi durumu bizim stadyumda olabilir. Ancak dolgunun taşıma kapasitesi buna müsade eder mi bilmiyorum.
              ilerde de dış cepheyi camdan yapmaktan bahsedilmis ; Vizyon sahibi işini bilen yöneticiler olursa o dis cephe Led panellerden bile oluşabilir ( bu baya iyimser oldu bizim icin ya neyse)

Bütün bu değişim istekleri biz burda konuşuyoruz diye olacak işler değil , gerek yönetime gerekse santiyeye hemfikir olduğumuz görüşler icin toplanıp gidebilsek daha etkili olur. Bunun icin ben düşünmeden istanbuldan atlar gelirim ..

bence aslinda dis cephenin camdan olmasi en büyük noktadir akyazida
              localarin fiyatlari 2 katina firlar o panoramaylan beraber (deniz, sehir, yesil daglarimiz)
              su an mümkün olmiyacak gibi, insallah ileride gerceklesir

Ünal Karaman

Yorum

• 50 loca daha geldiği , dolgu alanına istihdam sağlayacak unsurların oluşturulduğu takdirde ben fitim kardeşim

Yorum

• Tribün bütünlüğü olmasa da olur, her maç her grup kendi kafasından tezahurat yapıyor. Amaçları sanki takımı desteklemek değil sesini diğer gruplardan daha yüksek çıkarmak. Hal böyle olunca da ortaya kuru gürültü çıkıyor. Zaten boşuna tartışıyoruz, bu saatten sonra yapacakları en büyük çaplı değişiklik locaların alanlarını küçültüp, sayısını arttırmak olur.

Yorum

• Madem ki tribünler iki katlı inşa edildi ve kale arkaları tek katlı olmadı, o halde bütün tribün katları arasına loca yapılması çok mantıklı olur. Tribünlerin iki katlı olmasını belki bu şekilde avantaja dönüştürebiliriz.
                    Bu arada erol beyin "başkan" diye bahsettiği kulüp başkanı sanırım. Ayrıca erol beyin kulüpteki fonksiyonu neydi tam olarak ??

Yorum

• Haber 61 videosundaki konu ; Takıma sürekli gelir getirecek,24 saat yaşayan bir stad yapmak..
                      Ütopya mıdır,Gerçekçi midir bizim için?...
                      Olsa harika olur..Ve kimsede olmayan bir farklılık ve kazanç olur..
                      Sinema,zincir market,lokantalar ve hatta otel vs...
                      Alan uygun,zaman var...
                      Ama yapacak bir organizasyon,bir irade,bir yönetim var mı ?
                      Bunlar da mı ütopya yoksa ?
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• projeyi adam gibi yaparlarsa batumdan bile bi hayli ziyaret olur

Yorum

• bu seçimler ne güzel lan hergün ayrı bi kat atıyorlar

Yorum

• İlk olarak vala61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu seçimler ne güzel lan hergün ayrı bi kat atıyorlar
                            Nereye kat atıyorlar ?

Yorum

• orhan çavuşoğluda kale arkalarının yakın olmasından muzdarip. ilginç adamlar vesselam
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2015 seçimlerine yakın açılışını yapar RTE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X