Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu görüntüyü yaşayamayacağız Akyazıdan sonra.

Maç günleri trafik tıkanıyordu. Caddeler bordo-mavi forma ile doluyordu. Maç olduğu anlaşılıyordu en azından. Şimdi ise uzaklarda bir yerde..

Şehrin kalbi yok olacak.

Boşuna uğraşma anlatamazsın. Şehir merkezine 10 dk imiş arabayla...

Yürüme kaç dk olacak? Evinden kafanı uzattığında ne göreceksin? Rakip takım şehir içinden geçecek mi?

Trabzonspor şehirden sistemli şekilde uzaklaştırılıyor. 20 yıl sonra kimsenin umrunda olmayacak Trabzonspor.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• gs yüz yıldır maç yaptığı stattan vazgeçiyor değişim uğruna. bu kadar nostalji yapmaya gerek yok bence..

Yorum

• daha öncede söylemiştim teflon membran kullanılacaksa lech poznanınki gibi olacak.

ışıklandırılmış hali

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs yüz yıldır maç yaptığı stattan vazgeçiyor değişim uğruna. bu kadar nostalji yapmaya gerek yok bence..
          Yahu gs'yi Mecidiyeköy'den koparıp Seyrantepe'ye koysan n'olur? Silivri'ye koysan n'olur?

Ben senin "şehir" olma özelliğinden bahsediyorum... Ayrıca senin şehrinin Futbol geçmişi gs'den de eski...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Maç günleri trafik tıkanıyordu. Caddeler bordo-mavi forma ile doluyordu. Maç olduğu anlaşılıyordu en azından. Şimdi ise uzaklarda bir yerde..

Şehrin kalbi yok olacak.

Hayatımda hiç bir şey, bu görüntü kadar tüylerimi ürpertemedi. Bu görüntü kadar yaşam aşkı veremedi bana... Kapalı tribün çıkışındaki sitede geçti lise yıllarım. Kokusu sinmiş üzerime... Ağlıyorum... Yapmayın, bu resimleri koymayın buraya, yalvarırım...

Yorum

• ışıklandırma olunca da güzel gözüküyormuş ha. eğer firma yapmazsa yönetim kesinlikle yapalı böyle bir şey.

Yorum

• bari locaları böyle yapsalardı...phanatinaikos- kapasite 44bin

Yorum

Şehrin kalbi yok olacak.

Bana soracak olursan eziyet oluyordu.
                  Maç sonrası o sıkışıklık ve kalabalığın hiç hoş bir yanı olmuyordu bana göre...
                  Ya erken çıkacaksın ya da 15 dakika tribünde pinekleyeceksin maç bittikten sonra.
                  Takım yeter ki güzel performans sergilesin formalı taraftarları maç günü Sürmene'de, Of'ta, Beşikdüzü'nde çok rahat görebiliriz.
                  Hamiş

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana soracak olursan eziyet oluyordu.
                    Maç sonrası o sıkışıklık ve kalabalığın hiç hoş bir yanı olmuyordu bana göre...
                    Ya erken çıkacaksın ya da 15 dakika tribünde pinekleyeceksin maç bittikten sonra.
                    Takım yeter ki güzel performans sergilesin formalı taraftarları maç günü Sürmene'de, Of'ta, Beşikdüzü'nde çok rahat görebiliriz.
                    Bana sorsan hastasıyım o sıkışıklığın. Trabzondayım ulan ben diye bağırasım geliyor.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• A.Aker çilesi uzaktan güzel geliyor doğrudur..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu gs'yi Mecidiyeköy'den koparıp Seyrantepe'ye koysan n'olur? Silivri'ye koysan n'olur?

Ben senin "şehir" olma özelliğinden bahsediyorum... Ayrıca senin şehrinin Futbol geçmişi gs'den de eski...

Mecidiyeköy dediğin şişli dediğin yerin nüfusu senin merkez ilçenin nüfusuna denk neredeyse, ne demek silivriye koysan ne olur?

Öyle bi diyosun ki, sistematik vs. , oldu bu da fenerli işi, birileri Trabzonu şehirden koparmak istiyor oyunlar oynanıyor.

Futbol şehrinin geçmişi falan diyorsun da el kadar nevizade gibi bi ortam bile yaratamamışsın yıllardır. Ayda yılda bir meydan parkında toplanıp stadyuma gitmekten başka hiç bi sürekli organize iş başaramamışsın taraftar babında. Abartmanın alemi yok. iddialı olduğumuz yıllardaki bi kaç önemli maç dışında hiç bi zaman öyle şenlik yerine dönmüyo trabzon sokakları. Stadyum civarındaki o coşkuyu, o alışkanlıkları yaşatmak istiyosan yavuz selim sahasını taşımazsın olur biter. o gelenek orada sürmüş olur.

Fotoğraf olarak bakınca elbette güzel, bunu kimse inkar edemez ama ortamı yas evine çevirmenin de alemi yok.

Yeter ki Trabzon taraftarı organize olabilsin. İş bunu başarabilmekte, bunu başardıktan sonra o sahil yolu, meydan parkı ciddi anlamda karnavala yerine döner.

Trabzon futbol geleneği eski bi şehir ama taraftar geleneği de sıfır olan bi şehir. Sen bunu sağlayamadıktan sonra stadyum meydan parkında olsa ne olur?
                        En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 05.03.2014, 20:57.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kale arkalarını çift kat tasarlayan da, bunu kabul eden yetkililer de futbol dünyasından bihaber tiplerdir. Dünyanın her yerinde kale arkası taraftarı en ateşli gruptur. Rakibi boğan kısım kale arkasıdır. Yekpare bir görüntünün nasıl ürkütücü olduğunu Bursa stadı bitince göreceğiz. İki kat denilen şey tiyatroda olur, sosyete gider... Yazık oldu, her zamanki gibi...
                          Peki Abi Fenerbahçe stadyumundaki o ''Vahşi'' atmosferi nasıl açıklayacağız?

İki kat ama gayet de boğucu, gayet de rakibe stres yaratıcı...

Bu bir beğeni meselesi bence...

Ben şahsım olarak tek kat kale arkalarını hiç beğenmiyorum.

Yorum

• Kazım Koyuncu'nun da uğrunda büyük savaşlar verdiği denizlerimizin doldurumasına, denizleri doldurarak, denizin bilem kaç metre derinine kazıkları saplayarak ve bununla yetinmeyip üzerine Trabzonspor'un stadını inşa etmekle Trabzonspor'a en büyük kötülüğü yaptık sanırım.bu stadı istemiyorum.denizlerin kıyıların yok olmasını, sahil yollarının yapılmasını istemiyorum.şehrin duyguları göz göre göre bastırılıyor.Trabzon halkı da artık sisteme baş kaldırmıyor.yavaş yavaş ve senelerdir bunun altyapısını kuranlar amaçlarına ulaşmış olmalılar.mutlu olsunlar.biz savaşmaya devam edeceğiz.ama bir şeylerin farkına varalım.sorgulayalım!
                            Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
                            Son nefese kadar Trabzonspor.

Yorum

• Şüphesiz ki Trabzon'daki Trabzonlular ile Trabzon'da olmayan Trabzonlular şehri çok çok farklı yaşıyorlar.

O trafik maç yüzünden sıkışmadığı zaman, şehir Trabzonspor maçını unuttuğu gün tekrar konuşuruz bunları.
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 05.03.2014, 21:07.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bora Soykut
                                0090 212 669 00 80
                                Bora Soykut'a ulaşıp avam projeden bir kaç resim bizle paylaşmasını sağlayabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X