Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her ikisi de 5 er olsa metre gayet iyi olurdu...▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim hakkının satışa çıkarılırken sözleşmenin iyi yapılması gerekiyor. %25’inin Spor Genel Müdürlüğü’ne kaptırılmaması lazım. galatasaray 10 milyon dolardan 1 kuruşunu SPM'ye vermedi.
Bu konuya dikkat.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz stat daha basık olsun yaklaşsın diyoruz sen sahayı uzatalım diyorsun derdimiz taç çizgisindeki adama yakın olmak değil olimpiyat stadında da 10 metre uzatsan sahayı tribünün önüne getirsen atmosfer değişir mi?
zamaninin olimpik stadlarinin sahasini genisletip tribünü uzatarak gerceklestirildi
öylece 1,5 metre yükseklikte baslayan alman modeli stadlar oldu
avrupanin en genis sahasi nou camp
bi fark ediyormu
genel baski olusturmak icin yapilan stad gercekten üst düzey
tribünler dik localar tek yerde böylece cirkin göüksede tribünlerini kopuk olmasina yol acmiyor
ve karsi tribünden yapilacak tezahüratlara echo yapabilecek sekilde
ins cekirdek citlatmasina echo yapmaz
bu stadin en büyük noksani dis cephesi
gerisi faso fiso
benim bi arkadas üstüne armamizdaki ts seklinde cati yapti harika gözüküyor
sadece t nin üst cizgisinlen s nin birlesdigi yerde tribünün yagmur görmesi mümkün
o sekil cati gerek bize"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye almanya stili stadlar nasil cikti
zamaninin olimpik stadlarinin sahasini genisletip tribünü uzatarak gerceklestirildi
öylece 1,5 metre yükseklikte baslayan alman modeli stadlar oldu
avrupanin en genis sahasi nou camp
bi fark ediyormu
genel baski olusturmak icin yapilan stad gercekten üst düzey
tribünler dik localar tek yerde böylece cirkin göüksede tribünlerini kopuk olmasina yol acmiyor
ve karsi tribünden yapilacak tezahüratlara echo yapabilecek sekilde
ins cekirdek citlatmasina echo yapmaz
bu stadin en büyük noksani dis cephesi
gerisi faso fiso
benim bi arkadas üstüne armamizdaki ts seklinde cati yapti harika gözüküyor
sadece t nin üst cizgisinlen s nin birlesdigi yerde tribünün yagmur görmesi mümkün
o sekil cati gerek bizeEn son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 26.12.2013, 16:38.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu uzaklıkların belli bir sınırı mı var acaba ?
Her ikisi de 5 er olsa metre gayet iyi olurdu...
Yorum
-
Burada tek katlı kale arkası isteyen arkadaşlar. Kale arkalarına böyle bir taraftar profili oluşturduk dan sonra tek katlıdan farksız olacaktır tribün baskısı. Bu iki stadyumunda çatısı membran ve ses de gayet iyi bence..
Yorum
-
Stadla alakali genelde hep resim istiyoruz ama suan ki durumda 1-2haftalik resimler arasinda fark ilacagini dusunmuyorum...fotografdan yetkililerdn bilgi alabilsek bence cok daha iyi olur diye dusunuyorum...bi arkadsimiz bilgi veriyordur ida girwmiyor heralde daha , islerin zamanlarindan firsat bulabilen arkadslar akuaziya gidip suanki durum icin bilgi alsak bemce fotodan daha cik tatmin okiruz , veya isteklerimizi iletse onlari bubisteklere karsi dusuncelerini alsak bence bizi daha cok aydinlatir.kac kazik cakildi kac yane olacak kazik cakma islemi bittikden sinra mi baslicak stad insaati yoksa bi yandan ins basliyacak mi gibi gibi, daha sinra bizim isteklerimiz olur tarafini igrensek bence buzi aydinlatmada cik fatdali ikur diyebdusunuyirum.....dedigim gibi zamanindan isinden firsat bulabilecek ve bu isle ilgili arkadslarin oraya gitmelerini rica ediyorum...simdiden tsklerrmmm
Yorum
Yorum