Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler boşa parmaklarimizi yoruyoruz yazarak.
    Olan oldu artik. Itelediler bize bu stadi. Kimsede bisey degistirmez
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler boşa parmaklarimizi yoruyoruz yazarak.
      Bakan istifa etti, onu hiç sevmeyen biri gelirse gaza getirilebilir aslında.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler boşa parmaklarimizi yoruyoruz yazarak.
        Konya stadında tribünler sahaya yakınlaştırılmış demişti ''Ağasarlı''.O stadı yapan da aynı firma.En azından bu bizde de yapılabilir.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dostum çok geç kaldın yaa. ben şirketle defalarca görüştüm. bana dediler ki; statın statik yapısı değişeceği için bu mümkün değilmiş... velevki yapılmak istensin. stat projesinde 6 ay gecikmeye neden olurmuş..
          sadece şunları değiştirebiliriz..
          1- localı tribünüde localı kısmı en yukarı taşıyıp, tribün bütünlüğünü korumak
          2- ambulans çıkışlarını 4 ten 2 ye indirmek
          3- tribünleri sahaya olabildiğince yaklaştırmak..

vasa tanıdıklar bunları yaptırabiliriz...
          tek katlı olması çok daha mantıklı gerekirse bence 6 ay daha beklenmeli sonsuza kadar 2 katlı bir kale arkası çekilmez
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konya stadında tribünler sahaya yakınlaştırılmış demişti ''Ağasarlı''.O stadı yapan da aynı firma.En azından bu bizde de yapılabilir.
            Konya stadında yakınlaştırma söz konusu değil onlarda uzak olduğundan dert yanıyorlar ve bizim gibi onlarda yakınlaştırmanın derdindeler..

Yorum

• bu tribünleri sahaya yaklastirma olayi sacmalik

stadin anahtarini eline aldinmi out cizgilerini 2 metre disa cizersin
              tribünler 2 metre sahaya yaklasmis olur

uzun top ve kontra atak futbolu oynadigimizda isimize gelir

tek gercek derdimiz stadin dis cephesi

her türlü degismeli
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu tribünleri sahaya yaklastirma olayi sacmalik

her türlü degismeli
                Cok önemli konulara degindiniz, tribünlerin sahaya yaklasmasi, oraya atilacak yabanci maddelerin daha isabetli olmasini
                saglamasi acisindan cok önemlidir. Agir bir cisim atinca sorun olmazda, böyle kutuya benzer seyler atilinca sorun cikabilir.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cok önemli konulara degindiniz, tribünlerin sahaya yaklasmasi, oraya atilacak yabanci maddelerin daha isabetli olmasini
                  saglamasi acisindan cok önemlidir. Agir bir cisim atinca sorun olmazda, böyle kutuya benzer seyler atilinca sorun cikabilir.
                  slm cem yilmaz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

slm cem yilmaz

Yorum

slm cem yilmaz
                      selam, hayirdir, cem yilmaza nerden gittik?
                      En son salihismet tarafından düzenlendi; 26.12.2013, 04:27.

Yorum

• Ben hayirlisiyla sahayi bi alalim, gerisini biz hallederiz diyie düsünüyorum. böyle giderse
                        korkarim birak tribünü cim bile zor görürüz oralarda.

Yorum

• Türkiye'de dis mimarisi göze hos gelecek bir stad yapilmadi Bursa'nin stadi nasil duracak bilmem bizim stad bittiginde hosumuza gidebilir.Kiyaslama yapmiyacagim ama dünyanin en iyi stadlarindan birisi olan Allianz Arena Yüzme simidine benziyor
                          En son sifuni tarafından düzenlendi; 26.12.2013, 05:54.

Yorum

• İsim hakkının satışa çıkarılırken sözleşmenin iyi yapılması gerekiyor. %25’inin Spor Genel Müdürlüğü’ne kaptırılmaması lazım. galatasaray 10 milyon dolardan 1 kuruşunu SPM'ye vermedi.
                            Bu konuya dikkat.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

bu tribünleri sahaya yaklastirma olayi sacmalik

her türlü degismeli
                              Biz stat daha basık olsun yaklaşsın diyoruz sen sahayı uzatalım diyorsun derdimiz taç çizgisindeki adama yakın olmak değil olimpiyat stadında da 10 metre uzatsan sahayı tribünün önüne getirsen atmosfer değişir mi?
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• stadımızın tribünleri biraz daha dik olsa mestellayı andırsa biraz. tribünler sahaya sanki apartmandan bakıyor gibi dik ve yakın olsa süper olur. mestellada acayip baskı oluyor stad harika ambians veriyor...
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X