Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serwiziniz tsok hosuma gitti boyle insanlar bugünlerde as bulunur!
    Yukarıda yazdığım cümlede garip olan ne var ? Açıklamalı yazarsan sevinirim. Çok merak ediyorum orada ne bulduğunu.

Hani amaç insanları gırgıra almak ise kullanıcı adınız bana fazlasıyla malzeme veriyor.
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 21:11.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yukarıda yazdığım cümlede garip olan ne var ? Açıklamalı yazarsan sevinirim. Çok merak ediyorum orada ne bulduğunu.

O kardesimiz stad yerine stat yazdi ve hemen "yok öyle degil...."

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kardesimiz stad yerine stat yazdi ve hemen "yok öyle degil...."
        Çünkü öyle değil. Kimseyi de küçültme niyetiyle yazmadım.Gayet açık.

Yorum

Çünkü öyle değil. Kimseyi de küçültme niyetiyle yazmadım.Gayet açık.
          Ozaman kusuruma bakma yanlis anladim.

Yorum

• Akyazı dolgu alanına stad hariç Trabzon şehri için gerekli bütün projeler yapılmalı. Evet büyük düşünmeliyiz doğru, oraya otogar, avm, kapalı spor salonları, antrenman tesisleri, otel vs.. yapılmalı. Ama Trabzonspor'umuzun stadı oraya yapılmamalı...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Stat değil stad. Stat istatistik anlamına gelir.
              Hayır asıl stad değil doğrusu stat.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Burasının spor kompleksi olabilmesi için futbol harici bir sporun da yapılabilmesi lazım bu projede sadece stat ve antrenman sahaları var sadece futbola yönelik bunlar eski görsellerde spor salonu ve tenis kortu da vardı işte o dur spor kompleksi.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akyazı dolgu alanına stad hariç Trabzon şehri için gerekli bütün projeler yapılmalı. Evet büyük düşünmeliyiz doğru, oraya otogar, avm, kapalı spor salonları, antrenman tesisleri, otel vs.. yapılmalı. Ama Trabzonspor'umuzun stadı oraya yapılmamalı...
                  sebep? "şehirden uzak, taraftar oraya gidemez, boğucu olmaz" gibi sebeplerse eğer bence korkulacak bişe yok orası gayet şehrin içi sayılır.. hele büyükşehir olmuş bir şehirde. belki tek eksik raylı sistem olabilir zaten oda ilerleyen yıllarda yapılacaktır..
                  En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 23:50.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stad daha kaç bin kapasitelik olacagını bilmiyosun sonra taraftar ilgi göstermiyor diyosun çok komiksin projeden her gün bişeyler eksiliyor hayırdır oteller yatlar plajlar kolej ler dinlenme tesisleri çevre planması olacaktı nerde onlar ? yoksa proje sadece gösterme amacımıydı ???
                    stat kapasitesini biliyorum da bilmediğim kanısına nasıl vardığınız onu merak ediyorum. projeden birşeyler eksildiğini zamanında söyledik zaten. bugün buna şaşırılmaması gerektiğini söylüyoruz. tabi başka takım stat fotolarını paylaşana kadar biraz da okuma gayreti gösterseydiniz yazılanları, bugün şaşırmazdınız bu kadar.

İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akyazının bilmem ne köyüne ahır yapmıyosun dostum, 250 milyon liralık proje yapıyosun, kulübün taraftarlarını ve kamuoyunu bilgilendirmek senin en asli görevin. o stadyumda japon milli takımı oynamicak. en başındaki proje resimleri de belli, ben yeni stadı görmek için google'da on saat arama yapmayacam, sitesi olacak oradan son halini görecem, basında bunun üzerinden haberini yapacak. o stadın müşterisi benim. başından beri takip etmeyenlermiş, ne yapalım mimarlık ofislerini mi gezelim abi bizim stadyum nasıl olacak diye?
                    taraftarı yani sizleri suçlayan yok burda. klüpde, basında yeterince bilgilendirme yapmayınca böyle bilgi kirliliği oluşuyor.
                    ülkede bir projenin onlarca kez değiştiğini biliyoruz. olup bitenden haberdar olmak için fazlasıyla özel ilgi gerekiyor. her taraftarda haliyle bu kadar ilgili değil bunu demek istedim.

Yorum

• Eskişehir stadı ile ilgili şöyle bir iddia var .

Tribündergi'den BVB nickli arkadaştan alıntıdır

"Bugün stadyumla ilgili önemli kararlar alındı ve proje değişmiş yeni proje ise şu şekilde olmuş

Kale arkası tribün uzaklığı 12 metreden 7.5 metreye düşürülmüş ve ayrıca yan tribünlerde 11 metreden 7.5 metreye düşmüş

Kale arkası tribünler ise 2 katlı'dan tek katlı olarak değiştirilmiş sadece yan tribünler 2 katlı olucak

Bu haber bizi çok sevindirdi zaten taraftar kale arkasını tek katlı istiyordu ve tek katlı oldu...

Yorum

• Juventus Arena fotoğrafı yok mu bu sayfada?

Şaşırmadım desem yalan olur.

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Harika.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu anda bu stadyumu dolduracak taraftar profili göremiyorum Trabzon'da,yani karşılıksız sevecek, menfaat peşinde olmayan, gönülden takımına bağlı taraftarı kast ediyorum.

Yorum

• Stadın ismi için Hüseyin Avni Aker'in kalması taraftarıyım ama bunun dışında her şeyden, tüm isimlerden farklı olarak, Fırtına Yaylası, Fırtına Vadisi, Fırtına Stadyumu gibi isimlere sıcak bakıyorum.

Şu stada anlam yüklenmeli arkadaş karadeniz anlamlarla yüklü ve denizin üzerinde futbol oynuyoruz, stadın girişi etkileyici sözlerle donanmalı rakip demeli ki la ne oluyor. Eminim ingilizlerin olsaydı bu proje sayısız efsanevi yazı ile donatırlardı.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X