Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hem stadı istesek
    hem adalet istesek

olmuyormu
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak turgutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çingenenin biri padişahın oğluna gelin olmuş. Saraya gelmiş , altın sırmalı perdeleri görmüş ve demişki "bunlardan ne güzel çadır olur".

Yaşar arkadaşım sen saray gibi stadı bırak git çadırında yaşa. Gassarayın staddan önceki ve sonraki halinede bir bak ondan sonra konuş.
      Belki gassaray'ın şike konusundaki sus payı olarak verilen şampiyonluklardan önce ve sonraki tavrına bakmak daha çok işine geliyordur.

Gözlerini yumanlara selam olsun. Unutmayın; kulaklarını ile gözlerinizi aynı anda kapatamazsınız.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

Yapilacak stadin bu hükümetle basdan savma olmamasi imkansiz, adamlar resmen tinlamiyor bizi, bu herhallerinden belli iste.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başbakandan allah razı olsun. Bu stadı başka kimse yapamazdı. Hemen siyaset demeyin sonuçta bu ülkenin başbakanı bize yardımcı olan. Parti önemli değil hangisi olursa olsun

Yorum

• Ben stad da istiyorum, hakkımızı da istiyorum...

Stad istemeyenlerde olabilir tabi. her görüşe saygılıyız
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Torene 100 0kisi bie katilmamis rte nin ve ak parti teskilatinin morali bozukmus bir millet uyaniyormu ne
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 11:25.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                engelle gitsin
                Allah razı olsun kardeşim.
                Engelleme fikri aklıma gelmemişti.
                Her gün bu adamın paylaştığı Juventus Stadyumundan nefret ediyorum artk.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Torene 100 0kisi bie katilmamis rte nin ve ak parti teskilatinin morali bozukmus bir millet uyaniyormu ne
                  bu millet kolay kolay uyanmaz evde tencerisnde çorbası kaynadığı sürece uyanmaz aklı selim haberdar bilinçli olanları dışarda tutuyorum zaten bu kanıda olanlarda azınlık.Diğer kesim karnı doydukça uyanmaz buda işine gelir
                  İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• Stadı batsın!!
                    İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• Keşke öncelikleri Adalet'in temellerini atmak olsaydı.
                      Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                      https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• kapalı ve açık olmak üzere sadece 1479 araçlık otopark olması tam bir facia. çevresi tamamen yollarla çevrili olan ve stad çevresinden başka park yapma imkanı olmayan bir yer için bu kadar az otopark koyulmasını kim sağlamışsa ilerde çok beddua alacaktır.. umarım proje detaylarında yazan raylı sistem stadla birlikte hizmete açılır( ki daha ne proje var ortada ne söylenti) da yaptıkları bu saçma sapan otopark işi bir nebze olsun anlaşılabilir hale gelir..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadı batsın!!
                              :thumbup::thumbup::thumbup:

Yorum

• Stad değil adalet istiyoruz.

Bunlar Spor kompleksi yaparlar. Ama elimizde ne var ne yok alırlar (avniaker, m.a.y. tesisleri vs.)
                                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X