Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hem stadyum istiyorum, hem de adalet istiyorum.
    Stadyum istemiyoruz lafı çok komik oluyor. Modern bir stadyum artık lazım, geç bile kalındı.

Yorum

• Bu arada çimento fabrikası da kalkacak herhalde, arada kaynamasın. ama başbakan yerine konut mu yapacak ne yaparsa yapsın gibi bişeyler söyledi. Konut heryere yapılır, çimento fabrikasının yeri ya yeşil alan olmalı ya da simge bir yapı yapılmalı oraya ama tabi kimin derdinde ki bu olay?

Yorum

• Madem yeni isim arıyoruz, içinde de ''kompleks'' tanımı olacak, aha da isim:

Akyazı Aşağılık Kompleksi...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada çimento fabrikası da kalkacak herhalde, arada kaynamasın. ama başbakan yerine konut mu yapacak ne yaparsa yapsın gibi bişeyler söyledi. Konut heryere yapılır, çimento fabrikasının yeri ya yeşil alan olmalı ya da simge bir yapı yapılmalı oraya ama tabi kimin derdinde ki bu olay?
          yillardan beri yeni stadi icin yer yok deniyordu. ortaya her zaman acaba cimento fabrikasinin yeri, yeni stad icin olabilir mi denirken. her defasinda olmaz dendi. ben gerci oranin suan etrafini bilemiyorum ama orda yasayanlar daha fazla bilgiye sahiplerdir elbet.
          demek istedigim yeni stadin illaki akyaziyi doldurup yapilmasina mecburmuydular

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Madem yeni isim arıyoruz, içinde de ''kompleks'' tanımı olacak, aha da isim:

Akyazı Aşağılık Kompleksi...
            Buda biraz damdan düser gibi oldu..Deniz tarafi Trabzonun asagisi mi oluyor?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Hayırlı olsun bakalım. İsim konusunda niye ortaya yeni bir şey atmaya kalktılar anlamadım. Bir isim verilecekse bu GS ve BJK örneğinde olduğu gibi sponsora özel bir şey olmalı diğer türlü Hüseyin Avnki Aker kompleksi olarak kalacaktır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• H.A.A olarak kalmalı bencede...Önüne sponsor ismi gelebilir ama isim değişmemeli.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yillardan beri yeni stadi icin yer yok deniyordu. ortaya her zaman acaba cimento fabrikasinin yeri, yeni stad icin olabilir mi denirken. her defasinda olmaz dendi. ben gerci oranin suan etrafini bilemiyorum ama orda yasayanlar daha fazla bilgiye sahiplerdir elbet.
                  demek istedigim yeni stadin illaki akyaziyi doldurup yapilmasina mecburmuydular
                  Hocam olmaz diye bişey yok, heryere olur ama heryerin bir bedeli var. Bedeli en düşük olan da Akyazı, dolgu arsadan daha ucuz çünkü.

Bir de çimentonun yerine yapılsa sadece stad yapılacaktı. Şimdi hem stad hem tesis yapıldı. MAY tesislerinden taşınma gibi bir durum olabileceğini düşünürsek her açıdan Akyazı en mantıklı yatırım gibi görünüyor.

Yorum

• Jan Marie Soldiers Arena...

Yorum

• Basbakan bu isim konusunu ortaya atmadan önce bu ise bu kadar kafa yorulmadi.
                      Ahmet Kayayida bölücülükle suclayanlar," basbakanin hepiniz oradaydiniz ulan" demesinden sonra
                      o kisiler bile Ahmet Kayaci oldu. Acaba basbakan mi isi iyi biliyor, yada bize mi aptal muamelesi
                      yapiyor anlayamadim?

Yorum

• En güzeli Firtina Park olur.
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Mazlum Arena olsun, hani kafasina vur kupasini elinden al varya, ondan dolayi yani.

Yorum

• Gelen Vurdu Giden Vurdu Arena...

Enseye Vur Ekmeği Kap Arena...

Milletin Hizmetkarı Park...
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 16:54.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jan Marie Soldiers Arena...

şimdi merak ettim kedinin ismini ne koydun acaba

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Basbakan bu isim konusunu ortaya atmadan önce bu ise bu kadar kafa yorulmadi.
                                Ahmet Kayayida bölücülükle suclayanlar," basbakanin hepiniz oradaydiniz ulan" demesinden sonra
                                o kisiler bile Ahmet Kayaci oldu. Acaba basbakan mi isi iyi biliyor, yada bize mi aptal muamelesi
                                yapiyor anlayamadim?
                                Hepiniz oradadyınız ulen dediği kişiler kim biliyormusun? Ahmet Kaya'nın Neler dediğini biliyormusun Apo için?
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X