Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Stadın şu frikik veren bölgeleri için bir şey düşünmüyorlar galiba. Öylece ayazda bırakacaklar demek...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Öncelikle Alper'e çok teşekkür etmek istiyorum. Benim gibi bir andaval bile oturduğu yerden atıp tutarken, bu arkadaşımız yapılması gerekeni yaptı... Temasa geçti, istek, öneri ve şikayetlerini ileterek, aldığı cevaplar yoluyla bizleri bilgilendirdi... Sağolsun...

Teknik zorunluluk nedeniyle bile olsa, yer üstünde kalan stat boyunun yükselmesi harika haber olur. Kale arkalarının da tek kat olarak değiştirilmesi halinde, forumda ihtiyaç sahibi 5 arkadaşa forma hediye edeceğim... Adağım vardı...

Yorum

• Sürecin etkenlerinden dolayı projeye eğilmek pek mümkün olmadı. Yakın gelecekte de mümkün gözükmüyor. Zaten siyasi konulardan dolayı da heycanlanmıyorum stadyumla ilgili olarak.

Bu arada teşekkürler Alper.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sürecin etkenlerinden dolayı projeye eğilmek pek mümkün olmadı. Yakın gelecekte de mümkün gözükmüyor. Zaten siyasi konulardan dolayı da heycanlanmıyorum stadyumla ilgili olarak.

Bu arada teşekkürler Alper.
          Bu bence yanlış işte Senin mesela tüm yönetici abilerimizle direkt temasın var onları heyecanlandırıp teşvik edemez misin? Bir tanesi bile bir görüşme yapsa çok etkili olur. Öbür türlü ben e-posta atıyorum, firma sağolsun ilgileniyor ama hep aynı şeyi söylüyor: Siz taleplerinizi sağlam temelli bize iletin ki bizim idare ve projeyi çizen mimara karşı elimiz güçlü olsun.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu bence yanlış işte Senin mesela tüm yönetici abilerimizle direkt temasın var onları heyecanlandırıp teşvik edemez misin? Bir tanesi bile bir görüşme yapsa çok etkili olur. Öbür türlü ben e-posta atıyorum, firma sağolsun ilgileniyor ama hep aynı şeyi söylüyor: Siz taleplerinizi sağlam temelli bize iletin ki bizim idare ve projeyi çizen mimara karşı elimiz güçlü olsun.
            İçimizden mimar-mühendis arkadaşlarla teknik olarak isteklerimizi ortaya koyalım. Çizimlerle anlatalım. Ben bizzatihi ilgileneceğim. Söz veriyorum. Gerekirse Yönetim Kurulu'ndan bir yöneticiyi de kanalize edeceğim. Yalnız ilk kısmı uzman bir arkadaş ile halletmemiz lazım önce.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Çalışmalar 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir hayli yavaşlar herhalde. Yalnız alper asıl sorunun cevabını alamamış, "Kaç tane kazık dikildi!"

Yorum

• Şantiyeler bayram tatillerinden etkilenmez.. Vardiyalı şekilde işler devam eder. Maksimum 1 gün 2 gün olur tatil.

Alperin mesajından anlaşılacağı üzere belli ki hala yapılabilecek birşeyler var.

Bir spor kulübü nasıl bu kadar ilgisiz alakasız olabilir aklım almıyor. Kısmende olsa BMN klübü burdan yönetmeye çalışıyor. Şaka gibi

Yorum

• Kamera işine neden ve kimler karşı gelir anlamak güç internet sitesini bile hoş karşılamamışlar kimden neyi saklıyorsunuz.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İçimizden mimar-mühendis arkadaşlarla teknik olarak isteklerimizi ortaya koyalım. Çizimlerle anlatalım. Ben bizzatihi ilgileneceğim. Söz veriyorum. Gerekirse Yönetim Kurulu'ndan bir yöneticiyi de kanalize edeceğim. Yalnız ilk kısmı uzman bir arkadaş ile halletmemiz lazım önce.
                    Çok teşekkürler, bence de şu aşamadaki en büyük ihtiyaç mimar mühendis bir arkadaşımızın bize teknik olarak destek vermesi, çizimler vs yapabilmemiz.

Kaç tane kazık dikildiğini bilmiyorum gerçekten ama bin der dört bin der yine de bir şey anlamam 1-2 ay içinde bitecek dediler.

Bayramda vs inşaat durur mu bilmem ama söylemeyi unuttum kışın dahi inşaata devam edileceğini ilettiler.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kamera işine neden ve kimler karşı gelir anlamak güç internet sitesini bile hoş karşılamamışlar kimden neyi saklıyorsunuz.
                      Şeffaflık alengirli işte olmaz. Ayaklarına bağ olur.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Zaten su seviyesinden yüksek olması için +1 kot için dolgu yapılmıyor mu oraya. Nasıl hala daha su altında kalabiliyor ilginç.

Yorum

• shaktar karagandy takımının stadyumu tribünlerin sahaya yakın oluşu ve stadyumun çatısı kale arkalarının tek kat olmsası çok hoşuma gitti inşallah şöyele bir satda sahip oluruz

En son Muhammed Ayaz tarafından düzenlendi; 10.10.2013, 14:08.
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Stadin catisi veya kaplamasi ile ilgili bir seyler söylediler mi?

Yorum

• anket yapılsın lojalar ve kale arkası için v.s
                              işkenaz

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim öncelikle.

Gelen cevap içerik olarak şöyle:

1- Öncelikle, Trabzonspor'un taraftar grubu olarak kendileri ile iletişime geçmemizden çok memnun oldular.

2- Daha önce stad projesinin Akyazı'daki o dolgu alanına pek uygun olmadığı için güvenlik sorunları olduğunu söylemişlerdi ve ben de sizlerle paylaşmıştım, birtakım değişikliklerle yeni projeyi (yeni stad projesi değil mevcut projedeki değişiklikler) onaylatmışlar ve bu güvenlik, uyumluluk sorunları halledilmiş.

3- Şu anda Akyazı'da çalışma alanında 200 personel varmış. Kazık çakma işlemi 1-2 aya tamamlanacak ve kazık çakma işlemi tamamlandıkça bir yandan üst yapı işine geçilecek ve bu süreçte personel sayısı 1200-1500'e kadar çıkacakmış.

4- İnşaat alanına kamera konulması isteğinin yapım işini yürüten firmanın tüm çabasına rağmen gerçekleşecek gibi olmadığı iletildi. Bu konuda internet sitesi kurulması işine dahi tepki gösterilmiş. (Tepkinin kaynağını bilmiyorum)

5- Bu madde Ertan abim için Stadın mevcut projesinde bodrum olarak yapılan kısımlar, mevcut dolgunun yetersizliği sebebi ile direkt su altında kalıyormuş. Burada bir proje uyumsuzluğu var sanırım. Bunu halletmek için de 2 yol öngörüyorlar (seçmeli). Birincisi stadyumun komple yükseltilmesi düşünülüyor (Ertan abinin istediği gibi heybetli bir stad ortaya çıkacaktır) İkincisi de iptal edilen kısımları diğer katlara sıkıştırma düşüncesi.

6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)

7- İnşaatın yürütülmesi konusunda gerek TOKİ gerekse diğer idari kurumlar ve siyasetçilerin konuya çok olumlu baktığı ve yapım işini üstlenen firmaya büyük destek oldukları da iletildi.

8- Son olarak yapım işini üstlenen firmanın mali yapısının son derece güçlü olduğu ve "iş ucuza alında firmanın batma tehlikesi var" gibi söylemlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Saygılarımla
                                emeğine sağlık

juventusun stadını emsal gösterebiriz kale arkası 2 katlı olsa bile kesinlikle eş parçaya bölünmemeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X