Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Arkadaş şurda o kadar stad resmi var yabancılar dahil, yemin ederim dış görünüş en kötü bizimki yahu abartmıyorum
    abartiyosun
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Arkadaş şurda o kadar stad resmi var yabancılar dahil, yemin ederim dış görünüş en kötü bizimki yahu abartmıyorum
      Mersin stadının başka şekil verilmiş hali işte. Bazı arkadaşlarımız ne bekliyorlar anlamıyorum valla...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Diyarbakır projesi adıyla verilen fotoğraflarda ki stadyumu beğendim desem çok kızar mısınız? Hoş duruyor yahu.
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Hala aklımdan çıkmadı bu görseller. Ulan para sen nelere kadirsin...

Maketi bile yeter
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Juventus'un yeni stad yapmaya karar verdiği andan, yeni stadında ilk maçını oynayana kadar 5-6 yıl geçmiş.

Yorum

• Müzeyi de stadyuma taşıyacak miyiz bilgisi olan var mi Avrupa'da genelde stadyumlarda oluyor müze.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Müzeyi de stadyuma taşıyacak miyiz bilgisi olan var mi Avrupa'da genelde stadyumlarda oluyor müze.
                bence kesinlikle taşınmalı.
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diyarbakır stadının çizimi çok garip..

Davut yıldızını andırdı bana, sen de mi öyle düşündün?

Yorum

• Motif Selçuklu olmalı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Selçuklu motifi(türk yıldızı) Davut yıldızı 6 köşedir. Selçuklu ise 8

Yorum

• diyarbakırın projesi tam kitch...çizen mimarın diploması elinden alınmalı...
                        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Kitch ne demek? Çok duyuyorum bu lafı stad projelerinin konuşulduğu yerlerde.

Yorum

• bayağı,banal,ucuz,rüküş manalarına geliyor mesela akp nin yaptığı çakma selçuklu mimarili betonarme binalar bu tanıma girer ya da avrupa yakasındaki burhan altıntop un evi tam bir kitsch örneği
                            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Juventusun stadi sahane, Maci izleyen varmi, tribünler acayip dik
                              En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 02.10.2013, 22:29.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• muhteşem AKYAZI STADIMIZ
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X