Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• NOT:

Fore Kazık sistemi yaklaşık 3,5 aydır Trabzon'da inşaatı süren Ramada Otel'de uygulanıyor.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      AÇIKLANDI ARKADAŞLAR
      AKYAZI STADI
      kapasitesi 30.000 kişilik
      kale arkasında uzaklık 10 metre
      çatı sistemi 4 cü sınıf çatı sistemi
      YILLARIN KAZIGINI ATTI BİZE BUNU YAPANLAR

Senin Derdin Ne COCUK! ?????

Yorum

• bence jojuk, surekli ayni sorular soruldugu ve yorumlar oldugu icin biraz ironi yapmak istemis
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence jojuk, surekli ayni sorular soruldugu ve yorumlar oldugu icin biraz ironi yapmak istemis
          onun derdi ironi değil. her gün en az bir defa bu sayfaya yalan ve olumsuz mesaj yazmazsa ölebilir ondan yazıyormuş. evet kim olduğu belli değil onun gibisine çok nadir rastlanır sitede..

Yorum

• emre kardes gercekten guzel resımler elıne emegıne saglık ...ınsaat gercektende yavas ıslıyor...secım kozu olarak ıyı derecede kullanacaklardır mutlaka ılerıde..benım tahmınım 2015 ye kadar yetısmez bu stat ...ıyı bır gelır kaynagı olacagından suphem yok ..ıstanbul takımları yenı statları ıle bır ust sınıfa gectıler ekonomık olarak..kayserı bunu beceremedı
            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• seçime kadar biraz yükselir inşaat yerleşim tam olarak belli olur ondan sonra bişeyler olur kısmetse 2017 50. yılımıza yetişir diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                NOT:

Fore Kazık sistemi yaklaşık 3,5 aydır Trabzon'da inşaatı süren Ramada Otel'de uygulanıyor.
                1 ay bile olmadı Ramada'ya kazık sistemi başlayalı
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 4700 tane fore kazık var toplamda
                  Proje beton sınıfı C35
                  4 fore kazık makinesi çalışıyor , yakın zamanda 8 makineye çıkacak.

Kazık imalatı yerleşimi o kadar kolay bir hadise değil arkadaşlar ondan yavaş gidiyor diyenler neye göre diyorlar anlamış değilim
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 21:39.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    47000 tane fore kazık var toplamda
                    Proje beton sınıfı C35
                    4 fore kazık makinesi çalışıyor , yakın zamanda 8 makineye çıkacak.

Kazık imalatı yerleşimi o kadar kolay bir hadise değil arkadaşlar ondan yavaş gidiyor diyenler neye göre diyorlar anlamış değilim
                    47 bin mi ? o kadar kazığı nereye dikecekler acaba. daha önce 1400 küsür diye denmişti burada.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      47 bin mi ? o kadar kazığı nereye dikecekler acaba. daha önce 1400 küsür diye denmişti burada.
                      4.700 kazık çakılacak arkadaş yanlış yazmış sanırım

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onun derdi ironi değil. her gün en az bir defa bu sayfaya yalan ve olumsuz mesaj yazmazsa ölebilir ondan yazıyormuş. evet kim olduğu belli değil onun gibisine çok nadir rastlanır sitede..
                        ironu yaptığımın farkında değilsin galiba birde beni yalan konuşmakla itham ediyon stad ne zaman biter arkadaş sanki ben istemiyorum stadın yapılmasını ama kaç yıldan beri bekliyoz bari stadımız yapılıyosa güzel konforlu olsun yeterki ben mahcup olayım inşallah ben yanılırım beklediğimizden güzel stad yapılır bize inşallah ...
                        En son jojuk tarafından düzenlendi; 27.09.2013, 03:07.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• ironiyi bir gün yaparsın arkadaşım ama her gün gelip ironi yapıyorum diyerek yanlış bildi veremezsin ( doğru bilgiler stadın çok güzel olduğu anlamına gelmiyor). eleştirmek istiyorsan gerçek bilgiler üzerinden nelerin düzeltilmesi gerektiğini paylaş, yüklenici firma ile irtibatta olan arkadaşlar var uygulanabilirliği ölçüsünde iletmeye çalışsınlar, belki sonuç alınır...

burada ben kimsenin stadyum sürecinin işleyişinden ( tüm aşamalarıyla ) memnun olduğunu düşünmüyorum. ama bunu eleştirmenin yolu artık cümle alemin 41.000 kişilik stadyum yapılacağını bildiği durumda gelip buraya stadyum 30.000 kişilik olacak demekten geçmiyor. komik ve rahatsız edici oluyor ve belki yapıcı eleştirilerin varsa bunları da değersiz kılıyor.

diğer taraftan ayda yılda bir foruma girip bu konu hakkında bilgi almak isteyen renktaşlarımıza da saygısızlık oluyor...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 ay bile olmadı Ramada'ya kazık sistemi başlayalı
                            Yerel sitede öyle yazıyor.

Yorum

• ne zaman biter acaba stadın inşaatı...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seçime kadar biraz yükselir inşaat yerleşim tam olarak belli olur ondan sonra bişeyler olur kısmetse 2017 50. yılımıza yetişir diye düşünüyorum
                                dostum ne 2017si bu stadyum 2015yazında bitecek eğer bitmezse bitmeyecekse hiç başlamasınlar artık hiç sabrımız kalmadı ve şu projeyide artık yayınlasınlar.
                                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X