İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biz de "of" diyelim mi Alper? Milyonlarca mail gitti şike sürecinde mesela. Çekilen ceremelerin milyonda biri biliniyordur belki.
Yıllardır üretiyor burada insanlar. Duymadıkları hakaret, iftira kalmadı. "yeter be!" desinler mi? Sen projenin seçim malzemesi edilmesinin bayatlığından değil de burada insanların verdiği tepkiden bayatlığından(!) bahsedersen, ancak monitörü camdan aşağı atmamaları için dua edersin.
Başka başlıklarda da ne yazılacağına karar vermek ister misin?En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 17:20.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şike sürecinde verilen emeklerle bu başlıktaki mesajların ne alakası var? Emekten bahsedeceksen burada 50.000'den fazla emeği olan insan var. Ben de dahil. Hatta sonradan öğrendiğime göre burayla uzaktan yakından ilgisi olmayan kardeşim dahi mail organizasyonu kapsamında mail atmış. Bunun gibi binlercesi vardır.
Diğer konuda, ben de söylüyorum, seçim malzemesi olmuşsa sen de vermezsin oy olur biter.
"Ya da başlıklarda ne yazılacağına sen mi karar vermek istiyorsun?" Bu cümleni dikkate bile almıyorum.En son alper* tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 17:25.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike sürecinde verilen emeklerle bu başlıktaki mesajların ne alakası var? Emekten bahsedeceksen burada 50.000'den fazla emeği olan insan var. Ben de dahil. Hatta sonradan öğrendiğime göre burayla uzaktan yakından ilgisi olmayan kardeşim dahi mail organizasyonu kapsamında mail atmış. Bunun gibi binlercesi vardır.
Diğer konuda, ben de söylüyorum, seçim malzemesi olmuşsa sen de vermezsin oy olur biter.
"Ya da başlıklarda ne yazılacağına sen mi karar vermek istiyorsun?" Bu cümleni dikkate bile almıyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnların laflarına bakacak olursak 2011 EYOF açılışı Akyazı'da olacaktı renkdaş
Yorum
-
Arkadaşlar geçen gün ihaleyi alan firmaya kendimce dertlerimi, istediklerimi belirttiğim bir mail attım. Sağolsun geri dönüş yaptılar.
Sevgili arkadaşlar,
Taraftarlar olarak bir temsilci belirlerseniz çok iyi olur, bende ona güncel bilgileri veririm…bana şirket numaralarımızdan ulaşabilirsiniz…
Gülşah YeşilbaşTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
k.i.b byee2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Akyazı'ya kurban sahası yapılması için hazırlıklar başladı mı? Dünyanın en pahalı kurban sahası. İnşallah kurbanlık fiyatlarına yansımaz bu durum.
-Adın ne?
-Akyazı spor kompleksi dolgu alanı
-Anlamı ne?
-Bildiğin kurban pazarı.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı
belediye baskaninin yaninda çalışan bir akrabam var, stad 2016 yilinda bir aksilik cikmazsa tamamlanacakmis. biraz daha erken bitme sansi varmis ama en gec 2016. bu projeyle ilgili tüm yazismalar onun masasindan geciyormus. ayrica belirtmekte fayda var, akyazi dolgusu çok sorunluymus her firtinada delikler aciliyormus dolguda.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2...imza...
Yorum
-
1:17
haburiye baksana .... diye başlayan cümlesi bende sizdenim mesajı vermek için (yıkama yağlama)
1:38
_ genç bir taraftarımızın ''Bakanım Adalet ne zaman yerini bulacak? '' sorusuna ağzının içinde mırıldanmaları ve vücut dili incelendiğinde '' Ulan sen de nerden çıktın şimdi'' diyor resmen2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum