Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir e-posta da ben gönderdim. Bakalım, geri dönüş olursa sizlerle paylaşırım

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      peki siz bu projedeki değişiklik yapılması için nerelere müraacat etmiştiniz acaba?
      Yahu ne alaka şimdi. Adam değişmeyecek mevcut proje yapılacak bu kesin dedi. Yakında da başlayacağız bir kaç etüd çalışması var dedi bize ben de paylaşıyorum forumla. Balıklama atlamaya çok meraklısınız.

Yorum

• şimdi stadın iç dizaynını değiştiryorm localar üste tribün alta inecek, üst tribünlerdeki merdiven sayısını azaltıyorum ve alt kat mavi üst kat bordo yada tersini yapıcam bide stadı yere gömülü yapıcam projedeki gibi ,başka değişiklik yapmalımıyım?
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• stadın hala bir animasyon videosu yok nanasıl bir stad yapılıcak tam olarak bilmiyoruz yazık gerçekten çok yazık birsonda oraya ypılıcak olan basketbol salonu neden yok oraya futbol sahasının yanına 10bin kişilik bir basketbol salonu bence harika olur.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stadın hala bir animasyon videosu yok nanasıl bir stad yapılıcak tam olarak bilmiyoruz yazık gerçekten çok yazık birsonda oraya ypılıcak olan basketbol salonu neden yok oraya futbol sahasının yanına 10bin kişilik bir basketbol salonu bence harika olur.
            stadımızın ne olacağı belli değil projesi bile noldugunu bilmiyoruz hep kulaktan duyma bilgiler le atıyoruz bu stad lan bizi kandırmaya devam ediyolar
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stadın hala bir animasyon videosu yok nanasıl bir stad yapılıcak tam olarak bilmiyoruz yazık gerçekten çok yazık birsonda oraya ypılıcak olan basketbol salonu neden yok oraya futbol sahasının yanına 10bin kişilik bir basketbol salonu bence harika olur.
              bildiğimiz projenin resmini bile astılar akyazıya .yani o stadyum yapılacak...

Yorum

• stadın ismi Trabzon fatih sultan mehmet olsa ne güzel olurdu
                HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar daha önce bahsettiğim arkadaşla tekrar görüştüm sty inşaattan.

Şu an üzerinde çalışılan uygulama projesinin ihaleden önceki projeden çok daha ayrıntılı olduğunu, bu yüzden bu incelemeyi ihaleden önce yapmanın mümkün olmadığını belirtti. Üniversitelerle birlikte yaptıkları bu ayrıntılı incelemenin sonucunda gerekli teknik değişikliklerin yapılıp inşaata başlanacağını söyledi. Öncelikle bunu belirtmiş olalım.

Diğer taraftan kale arkalarının tek kat olması bu saatten sonra mümkün mü diye sordum, çok basit, yeter ki şu projeyi son haline getirmeden bu değişiklikleri yapmaya ikna edelim milleti dedi.

Bunun için de bana ne istediğinizi bir kağıda yazıp şirketimize yollayın ki ben de bu yazıyı ilgi gösterip gerekli yerlere yazılarımı yazabileyim dedi. İstediğiniz değişiklikleri yapmak için elimden geleni yapacağım ama siz elinizi mutlaka çabuk tutun ve söylediğim diğer kurumlara da aynı yazıyı yollayın diye ekledi.

Bi umut arkadaşlar, belki bişeyler değişir, son bir hamle, ne kaybederiz?

Ne istiyoruz, yazalım madde madde...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet gelelim asıl konuya ..
                    az önce sty inşaattan yetkili biriyle görüştüm ve statla ilgili merak ettiğim konuları sordum , sağolsun gerekli cevapları çekinmeden verdi..
                    1- mevcut statatın fore kazık sistemine göre olmadığı ve projenin durduğu haber var dedim ?? yok hayır , fore kazık sistemi devam ediyor, onlar asılsız haberler dedi.
                    2- tahminen ne kadar sürer sondaj çalışması dedim ? maksimum 4 ay dedi. ama o da maksimum dedi. biz çok daha erken misal olarak 2,5 ayda bitirmek istiyoruz dedi hava koşulları uygun olursa dedi..
                    3- taraftarın beklentisi olan kale arkalarının tek katlı olması mümkün mü dedim, projede değişiklik yapılır mı dedim?? daha önceden idareden böyle bir talep gelse idi statın çizim aşamasında belki olurdu ama şu an , kale arkalarını tek katlı yapmaya çalışırsak, statın statiği komple değişecek ve en az 6 ay inşaat gecikecek dedi. hatta bana bu tarz maillerde geldi, ben yinede , idareye iletecem dedi, ama dediğim gibi çok zor dedi, statın statik yapısı komple değişecek dedi.( yani attığımız mailler ses getirmiş ama geç kalımışız kale arkası için
                    4- localı tribünün yapısı genel olarak beğenilmiyor dedim. locaların üst kısmında bulunan 9 adet basamak , locqaların altındaki tribüne ilave edilse, localar en tepeye çıkarılsa olmazmı dedim. hem locaların alt katı daha yüksek olur hemde localara daha iyi olur dedim ??? """tamam ben not aldım olabilir bu dedi""" ""ben idareye iletecem bunu"" dedi...
                    5- dış kaplamaların boş kısımları cam kaplansa ve bordo -mavi ışık olsa olmazmı dedim? zaten resimde görüldüğü kadar boşluk yok aslında dedi. sadece 3 boyutlu resim olduğu için öyle görünüyor dedi.. ama genede notumu aldım bunuda iletecem idareye dedi..
                    6- veee söz konusu yetkili statla ilgili çok mükemmel bir düşünce içinde , sadece düşünce aşamasında.. ortada birşey yok.. ne olduğunu sormayın. adama söz verdim açıklamicam diye...

benim bu görüşmelerden anladığım: şirket yetkilileri zaten trabzonlu, sahibi tonyalıymış.. en az bizim kadar ilgililer stat projesiyle diyecem , ama bizden daha fazla ilgililer bu projeyle ben onu hissettim..
                    bir şeyi daha anladım; attığımız mailler ses getirmiş.. zaten ben kale arkası diye başlamadan adam cevabını verdi. anladı neyi sorduğumu. mailleri okudum dedi..
                    üzüldüğüm şey şu oldu; adam dedi ki; stat projesi çizim aşamasında iken idare sizin bu dedikleriniz söylese herşey olabilirdi ama çizim bitti, statik hesapları yapıldı o yüzden köklü değişiklik çok zor dedi. yani keşke bmn olarak 1.5 yıl önce juvenin statı için bastırsaydık yönetime, keşke siyasetten dediği stat projesinden daha çok konuşsaydık şu an bambaşka bir statımız olabilirdi..
                    ama her şeye rağmen hala bir takım şeyler değişecek projede. bu çok sevindirici. ben genel anlamda şirket yetkilisinin açıklamalarından memnun kaldım.. en güzeli ise emeklerimizin neticesini görüyoruz vesselam. ümitsiz arkadaşlar artık daha olumlu düşünür umarım.
                    Bana da bugün bir hanım kale arkalarını tek kat yapmak çok basit, hiç sorun değil, forekazıklar ona göre çakıldı mı hiç bir sorun olmaz dedi

Neyse hayırlısı bakalım...

Yorum

• Ağasarlı renktaşım teşekkürler hem yetkiliyle görüştüğün için hem bizle paylaştığın için,
                      çok doyurucu bilgiler öğrenmiş olduk,
                      sürprizi çok merak ettim,
                      yalnız en can alıcı cümlen şu oldu benim açımdan,
                      ''ama bizden daha fazla ilgililer bu projeyle ben onu hissettim..''
                      çok katıldığım bir tespit,eleştirilerimizi gine yapaydık ama biraz da icraat yapaydık iyiydi
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağasarlı renktaşım teşekkürler hem yetkiliyle görüştüğün için hem bizle paylaştığın için,
                        çok doyurucu bilgiler öğrenmiş olduk,
                        sürprizi çok merak ettim,
                        yalnız en can alıcı cümlen şu oldu benim açımdan,
                        ''ama bizden daha fazla ilgililer bu projeyle ben onu hissettim..''
                        çok katıldığım bir tespit,eleştirilerimizi gine yapaydık ama biraz da icraat yapaydık iyiydi
                        Kesinlikle, bu stadın yapılmasından çok yapılmamasını istedik galiba...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar daha önce bahsettiğim arkadaşla tekrar görüştüm sty inşaattan.

Şu an üzerinde çalışılan uygulama projesinin ihaleden önceki projeden çok daha ayrıntılı olduğunu, bu yüzden bu incelemeyi ihaleden önce yapmanın mümkün olmadığını belirtti. Üniversitelerle birlikte yaptıkları bu ayrıntılı incelemenin sonucunda gerekli teknik değişikliklerin yapılıp inşaata başlanacağını söyledi. Öncelikle bunu belirtmiş olalım.

Diğer taraftan kale arkalarının tek kat olması bu saatten sonra mümkün mü diye sordum, çok basit, yeter ki şu projeyi son haline getirmeden bu değişiklikleri yapmaya ikna edelim milleti dedi.

Bunun için de bana ne istediğinizi bir kağıda yazıp şirketimize yollayın ki ben de bu yazıyı ilgi gösterip gerekli yerlere yazılarımı yazabileyim dedi. İstediğiniz değişiklikleri yapmak için elimden geleni yapacağım ama siz elinizi mutlaka çabuk tutun ve söylediğim diğer kurumlara da aynı yazıyı yollayın diye ekledi.

Bi umut arkadaşlar, belki bişeyler değişir, son bir hamle, ne kaybederiz?

Ne istiyoruz, yazalım madde madde...
                          e ne duruyoruz .birisi hazırlasın bir metin gerekli yerleri mail yağmuruna tutalım...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle, bu stadın yapılmasından çok yapılmamasını istedik galiba...
                            2006 = nuri Albayrak stadımızı 2009 tamamlarız
                            2007 = nuri Albayrak stadımız 2010 da tamamlancak
                            2008 = faruk özak stadımız eyof 2011 tamamen hazır olacak
                            2009 = başbakan Trabzon inş 2011 de stadı tam hazır olarak yapacaz.
                            2010=başbakan eyof 2011 de stad olma ihtimali düşük ama 2012 kesin bitecek.
                            2011= Erdoğan bayraktar stad 2012 de sezona başlancak
                            2012=başbakan stad 2013 bitecek
                            2013=Trabzon belediye başkanı stad 2015-2016 ya hazır olacak
                            bakalım 2014 ne senaryo olacak sadece stadı yapıp bırakacaklar heral yanında kompleksler limanlar otelleri TRABZONSPOR taraftarını kandırmaktı
                            En son jojuk tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 19:44.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• -Kale arkaları tek kat olacak
                                -Tribünler sahaya mümkün olduğu kadar yakın olacak
                                -Localar en üste taşınacak, mümkünse çepeçevre tek kat olacak
                                -Mümkünse çatının şekli değişecek, en kötü ihtimalle mevcut çatının boşlukları kapatılacak
                                -.....

başka?

Yorum

Çalışıyor...
                                X