Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaptım olacak akyazı 1461
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadyum dediğin böyle olur ...

Yorum

• bencede 40 bin olcaksa juventus stadium çok ideal ama kim yapacak

Yorum

• O resmi gorunce aklima bir an karadenizin kudurdgu an geldi allah koruusun o dolgunun anasini aglatir...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Kurban bayramı yaklaşmaya başladıkça, bizim işler hızlanıyor... Hayvan pazarı için tüm hazırlıklar tamam
                https://twitter.com/usamegin

Yorum

• abartmıyorum,,dolgu okadar çok büyükki,,
                  en az 5*6 stad rahatlıkla sığacak şekilde...
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Galiba stad için sondaj çalışmaları başladı.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Artık Akyazı projenin resmi web sitesi de varmış:

Ama sanırım halen nasıl proje olacağını bilmiyorlar, eski proje cizimleri gösteriyorlar, yoksa ben mi yanlışım?
                      Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık Akyazı projenin resmi web sitesi de varmış:

Ama sanırım halen nasıl proje olacağını bilmiyorlar, eski proje cizimleri gösteriyorlar, yoksa ben mi yanlışım?
                        Proje gösterilen projedir..

Yorum

• herkese iyi akşamlar ve de hayırlı bayramlar...
                          bmn nin en çok sevdiğim en çok takip ettiğim , bu statyum başlığına aylarca girmedim...
                          nedeni ise bu başlığın akyazı stat projesinin konuşulduğu bir yer değilde; siyasi hesaplaşmaların yapıldığı bir platforma dönüştüğü içindir...
                          kırıldım, gönül koydum, ve aylarca bu başlığa tek kelime bile yazmadım. bilenler bilir. ama durum. ne olursa olsun genede bu başlığı takip etmekten geri kalmadım. bu başlık altında yapılan yorumları okudumumda ise daha da üzüldüm,.. çünkü Trabzonspor taraftarının daha geniş perspektifle düşüneceğine ve yorum yapacağına inanıyorm...

şimdi gelelim konuya : açık konuşacağım, kimse kırılmasın gücenmesin...
                          _ bize beğenmediğimiz bir stat yapılyorsa bunun en büyük sorumlularından biri de bmn yönetimidir. neden?
                          çünkü ben taa 1,5 yıl önce demiştim ki: bmn olarak bir stat tasarımı yapalım ve bu projeyi yetkililere dikte edelim..bmn ana sayfasında bu tarz bir anket oylama yapılıp kulüp yönetimiyle temasa geçililebilirdi... iş işten geçmeden yapalım dedim..(örnek olarakta juventus statını dikte ettirelim yetklilere dedim) bana bmn den bir sorumlu arkadaş yorum yazmış," biz bmn olarak gerekli her şeyi zaten burda konuşuyoruz " mealinde bir cevap yazmıştır.. bu yorumlar kayıtlarda sabittir... ama soun şu ki sadece konuşmak yetmiyor, şuçu başkalarına atmakta yetmiyor..

her neyse.. ama dediğim gibi lütfen bana darılmayın. sadece elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum.
                          gelişmiş ülkelerle geri kalmış ülkelerin arasındaki en büyük fark şudur; geri kalmış ülkeler başlarına gelen felaketten dolayı hep birilerini sorumlu tutar, gelişmiş ülkelerde ise insanlar şöyle düşünür " evet benim bir sorunum var Peki Ben Şimdi Ne Yapmalıyım???"

şimdi biz ne yapacağımıza karar verelim, üzerimdeki olumsuz düşünceleri bir an evvel atalım..
                          benim düşüncen odur ki hiç bir şey için geç kalınmış değil hala bir fırsat var. şunları kabul edelim sadece
                          1- gerçekçi olalım bu saatten sonra stat projesi komple değişmez sadece bir takım değişiklikler yapılarak bu faciadan dönebiliriz.
                          2- en azından statın kale arkalarını tek parça yapabiliriz, bu çok zor olmasa gerek, gerekli kulüp yetkilileri ve bakanlık nezdinde girişimlerde bulunalım.
                          3-statın dış kısmındaki merdivenlerin göründüğü o boşluk kısımları ise , cam kaplatabiliriz ve gece ışıklı yapabiliriz.hem bu sayede statın iç kısımdaki boş alanı da kafeterya olarak değerlendirebiliriz.
                          4- bmn den inşaat mühendisi arkadaşlara soruyorum, ? ihale edilen bir projede ufak çaplı revizyon mümkün mü yasal olarak? yardımcı olurlarsa sevinirim..
                          bu değişiklikleri yaptırabiliriz. kişiler geçici , yönetim geçici , kalıcı olan bir taraftarlardır, ve biz hakettiğimiz bir stat istiyoruz.. eğer inanırsak bu değişiklikleri yaptırabiliriz... sadece sinerji oluşturalım, ve isteklerimizi yönetimi acilen bildirelim.. yönetimde tanıdığı olan biri varsa bu konuda yardımlarını bekliyoruz..
                          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.08.2013, 00:09.

Yorum

• Bi 7-8 sene daha bekleriz cünkü siyasetciler oy istyyyy.

Yorum

• Bu saatten sonra proje değişmez. İhaleye giren firmalar mevcut projeye göre fiyatlarını sundular. O yüzden olacak şeylerle ilgili konuşalım. Bu saatten sonra tek yapılacak şey stadın zamanında bitirilmesinin takipçisi olmak... çok düşük fiyata aldılar, 2 yıla bitirmeleri sürpriz olur...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Yorum

• İnşaattan anlayan arkadaşların sözlerinden yola çıkarsak, zor biter bu inşaat.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Çalışıyor...
                                X