Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne 500 bini aga 500 bin taraftar zaten trabzon ile rize toplamında vardır
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      muhendisler odasi mi ?? Allah askina gercekten buna inaniyor musun ??
      Hayir rüya görüyorum..
      Nefsin icin sevme

Yorum

• -Taraftar sayımız maksimum 200.000 kişidir.
        -Seyirci sayımız 1.500.000 kişi
        -Sempatizan sayımız 1.000.000 kişi...

Hepsine taraftar deyip kendimizi kandırmayalım. Kavramların içi dolu kalsın...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -Taraftar sayımız maksimum 200.000 kişidir.
          -Seyirci sayımız 1.500.000 kişi
          -Sempatizan sayımız 1.000.000 kişi...

Hepsine taraftar deyip kendimizi kandırmayalım. Kavramların içi dolu kalsın...
          Katılıyorum, bana göre bu konudaki en mantıklı sınıflandırma budur.

Sayı değişebilir sadece.

Yorum

• 35 40 bin kişilik stat yeterli.

61 bin bende isterim ama imkanı yok dolmaz arkadaşlar kimse maca gitmiyor boş görünecegine 35 40 bin kişilik güzel bir stat tamamdır.

Yorum

• şaka maka iş biraz uzadı, ancak diğer stadlar ile karşılaştırmayacak kadar kompleks bir yapı olacak....ortada kek gibi bir stadtan fazlası bekliyor bizi....

maketine bakarak konuşursak (derin araştırma yapmadım, farklı versiyonları var, ancak bakanlığın koyduğu tabelaya bakarsak) ana yapı olarak stad, çevresinde antrenman sahaları, tenis kortları, dinlenme tesisleri, sosyal tesisler, havuz, belki de bir otel yanılmıyorsam...falan filan epey dolu gündemi Akyazı'nın ....

yavuz selim için üzülüyoruz, evet şehrin tam göbeğinde çocukların rahat ulaşacakları, hemen ellerinin altında diyebileceğimiz avni akere komşu bir antrenman sahaları.... yıkılması küçük yaştan futbola heves edenlerin, başlayanların gönüllerini kıracak ancak Akyazı iyi değerlendirilirse getirisi çok daha büyük olacaktır...oraya ulaşımın da artık birileri tarafından iyi bir organize edilmesi lazım....
              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 07.08.2013, 19:33.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne 500 bini aga 500 bin taraftar zaten trabzon ile rize toplamında vardır
                facebook demek istemistim
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  facebook demek istemistim
                  böyle amatör sayfaya o sayı bile çok

Yorum

• bursa bu sezon maçlarını yeni stadın damı oynayacak?

Yorum

• 25 Milyon taraftar tamamen şehir efsanesi ve yalandır ben inanmıyorum ve inanmamda.

Taraftar sayısı anketlerinde 7-8 milyon taraftarı var deniliyordu gs ve fb için.

25 milyon taraftar chelsea,milan,borussia dortmund'ta yok dalga mı geciyonuz : D

Yorum

• 25 milion taraftar nasil oluyor ? tam sallama 50 yildir..

fb ve gs 25 den hesapla 50 eder...eee bjk 15 de eder 65 milion...5 bizi hesapla eder 70 milion...

Ulan ülke zaten 70 milion hepsi mi taraftar ? 1 yasindaki bebek ? 88 yasindaki nine ? 4 takim disinda taraftar yok mu ? Herkes futbola mi ilgileniyor ? Yurt disindaki sayi zaten belli...cok az

Ah ah...sacma sapan rakamlar 50 yildir
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• aynen öyle aga 25 milyon şehir efsanesi ve istanbul medyasının uydurdugu bir yalandır.

Yorum

• kosu pisti olacak mi stadyumda ?

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kosu pisti olacak mi stadyumda ?
                              olmayacak...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                olmayacak...
                                En iyisi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X