Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad işinin yatmasının, ne yeni seçilen başkanla, nede şike davasıyla bir ilgisiyok...

Bu konu tamamen Trabzon ahalisinin karakterine, birlik beraberliğine, hakkına sahip çıkmasıyla alakalı.

Eğer siz siyasilere, kupamızı vermeyip şikenin üstünü örtsenizde, stadımızı yapmayıp bizi yıllarca süründürsenizde biz Trabzon olarak yine size oy veririz imajı verirseniz o stad 50 seneye bitmez.

Yok eğer, biz enayi değiliz arkadaş, onca ile stad yapıldı, bizde bu devletin bir iliyiz ve bu stada hepsinden daha fazla ihtiyacımız var ve sportif olarak hepsinden daha fazla hakediyoruz, ya bu stadı yaparsınız yada bizden oy moy beklemeyin imajı verirseniz, Trabzonspor başkanlığına esad ı getirsek gene o stadı seve seve yapmak zorundalar.

Suçu sağa sola başkana atmayalım, Stadın yapım tarihini ve kalitesini Trabzon halkının duruşu belirler...
    SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• stadımız yapılınca yükselişe geçeceğimizden kinse yanaşmıyor fb gs varken 3.bi takımı çekemez bu şikeci ülke

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 numara ztad..kapasitesi nedir acaba?
        İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mersin in yeni stadı 25.000 kişilik membran çatı
        Sonuç: Harika
        Mersin'in stad projesini'de Bizim Stad projesini de ben beğenmiyorum. Membran çatıya çok güvenmeyin derim ben.

http://www.skorer.tv/video-izle/Brez...gDc7V0JB5.html (brezilya'daki Arena Fonte Nova stadının çatısı membran ve çatısı yoğun yağışa dayanamayarak çöktü.)
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Mersin projesi ile bizim stadın projesi bir birbirine hiç benzemeyecek .
          Esasen stadın akdeniz oyunlarına yetiştirilmesi gerekçesi ile , proje aslına dahi benzemiyor . Bambaşka bir dış görünüm ortaya çıkmış .

Bu arada Akhisar'ın stadyum ihalesi de sonuçlanmış :

3-4 sezon sonra tesis kalitesi bakımından avrupanın önde gelen lig organizasyonlarından biri olacak TSL . Bu alnında şike lekesini temizleyemedikten sonra hepsi beyhude ya , neyse ...

Yorum

• Mersin'in stadına bak helal olsun .

Çatısı müthiş.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu mebran çatı akustik konusunda sıkıntı çıkarabilir bence.

Yorum

• kale arkasındaki son merdiven ile kale direğinin arasındaki mesafe 10 metre olucak bizim bu minimm 7.5 öetreye kadar düşebiliyor yoksa çok kötü olucak

kenar çizgi ile maraton tribünün son merdiveni ile 7.5 metre olucak orasıda minimum 5 metre olabilirdi bu sekjilde uefa izin veriyor yoksa stad çok kötü olucak

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akyazı projesi bitirilecek
                  Göreve gelen yeni yönetim, yıllardır bitirilemeyen Akyazı projesini hızlandırmak için düğmeye bastı.

Sürecin bir an önce tamamlanması için gereken herşeyi yapacak olan yönetim, bu konu için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlıktan da randevu talep etmeyi düşünüyor. Trabzonspor’un 40 bin seyirci kapasiteli yeni stadını dı içerisinde bulunduran projede, antrenman sahalarının yanı sıra alışveriş merkezleri ve sosyal alanlarda bulunuyor. Yeni yönetim, Akyazı projesini en önemli gündem maddesi olarak görüyor.

fanatik gazetesi
                  Sadri Şener gibi pasif olmaması bizim için iyi haber. Akyazı kompleksinin bizzat içinde olmalı. Karar aşamasında söz sahibi olmalı.

TS sadece stad ile yetinmemeli. AVM iyi düşünülmüş. TS'a gelir getirecek sosyal donatılar çoğaltılmalı. Bu alanı cazibe merkezi haline getirmeliyiz. Lunapark yapılabilir. İnsanların eğlenmesi için güzel bir aygıt olabilir. Haftada bir maç için gidilen yer olmaktan öte 7 gün 24 saat eğlencenin ve tüketimin çılgınca yaşandığı sosyal tesise ihtiyacımız var. Elbette bu tesislerin işletmesi TS A.Ş. devredilmelidir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mebran çatı akustik konusunda sıkıntı çıkarabilir bence.
                    Ben de bundan korkuyorum. Sonuçta branda gibi bir'şey.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de bundan korkuyorum. Sonuçta branda gibi bir'şey.
                      Eğer şartnamedeki maddeyi kullanırlarsa o kalitede bir çatı sadece bizde olacak, Toki de çok fazla trabzonlu olduğu için şartnameyi çok iyi yazmışlar.Resimde hoş görünmüyor olabilir ama Türkiye deki en iyi çatı bizimki.Fakat işin tuhaf tarafı o paraya o şartnamede yazılan stadı nasıl bitirecekler...
                      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer şartnamedeki maddeyi kullanırlarsa o kalitede bir çatı sadece bizde olacak, Toki de çok fazla trabzonlu olduğu için şartnameyi çok iyi yazmışlar.Resimde hoş görünmüyor olabilir ama Türkiye deki en iyi çatı bizimki.Fakat işin tuhaf tarafı o paraya o şartnamede yazılan stadı nasıl bitirecekler...
                        Abi merak ettim, fazla anlamam bu islerden. Sartnamede dis cephenin komple membrandan olacagimi yaziyor? Yani tepeden yere kadar gerdirilmis cadiri andiran görüntü olusurmu sence?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• elime kürek alıp oradaki tüm toprağı dağıtmak istiyorum...
                          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• ben dede olmadan acaba bu stad bidermi yoksa cogumuz ya dede olacagiz yada nine
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Herkezin stadı bizden önce biticek bu gidişle yazık kaç senedir biz burda konusuyoruz ...
                              >> ŞANLI TRABZONSPORUM <<

Yorum

• aynen vallah..bi gelisme yok mu hala
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

Yükleniyor...
                                X