Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sehrine sahip cikmayan insanlar cok ama onlarada suc bulmamak gerek. Almanyada herkes kendi sehrinin Takimi destekler Sistem öyledir. O yüzden 2.Lig Takimlarinin Stadlari bile dolar tasar..Bizde herkes ya GS ya FB..
    Haklisin. Taraftar ortalamasinda Almanlar'in üzerine tanimiyorum.
    2. Lig seyirci ortalamalari 35 bin. Bu bizim Süper ligin bile bayagi üstünde.
    Borussia Dortmund her mac ama her mac 86 bin küsüre oynuyor.
    Bu rakamla Barcelona ve Real Madrid'i de geride birakarak
    su anda Avrupa'da stadyumda en cok izleyici ortalamasina sahip kulüp.
    86 Binin en az yarisi kombine sahibi, hatta daha fazlasi.
    Dortmund'da yasayanlar varsa tam rakami verebilirler.
    Almanlar'da gercekten imrenilecek bir futbol kültürü ve tutkusu var.
    Kayseri'de stad var ama futbol kültürü yok.
    Futbola merak yok. Kayserispor onlarin tamamina yakininin 2. takimi.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• yukaridaki arkadas alanya stadinin nesini begenmis acaba... Allah askina bir yazsin merak ediyorum.
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yukaridaki arkadas alanya stadinin nesini begenmis acaba... Allah askina bir yazsin merak ediyorum.
        Ben 3 gündür düşünüyorum bulamadım...

Yorum

• İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şöyle modern bişey yapamadılar yahu
          [ımg]http://m1305.hizliresim.com/19/k/n5fy8.jpg[/ımg]
          böyle bi stadı bize neden çok görüyorlar?.....

Yorum

• İlk olarak trbzn_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle bi stadı bize neden çok görüyorlar?.....
            Bize bir stadı çok görüyorlar. Kaldı ki "böyle"si için ah-vah edelim..

Yorum

• meyda yüzünden oluyor bunlar geçenlerde fanatik ve fotomac bi anket yayınlamıslar sanırsan türkiyede fb gs bjk dısında takım yok herkes bunları tutuyor aslında yok öle bişey öle lanse ediliyor insanları mecbur kılıyorlar.

Yorum

• İtiraz reddedilmiş. Kesin bilgi değil.

Yorum

• Buraya ne dersiniz

Yorum

• İlk olarak Meriç Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buraya ne dersiniz
                    Bu yapı singapurda inşa edilen bir kumarhane.
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yukaridaki arkadas alanya stadinin nesini begenmis acaba... Allah askina bir yazsin merak ediyorum.
                      Ben de bulamadım. Bu zevke sahip birine bizim stad biraz lüks kaçar gibi geldi.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Akdeniz oyunları Mersin'in spor altyapısına sınıf atlattı .
                          İnşallah o tesislerde nice sporcular yetişir , kentin halkı da tribünleri doldurur da oraya yatırılan on milyonlarca lira heba olup gitmez .

Bu arada , Bursa artık çatıyı bekliyor .

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 20:37.

Yorum

• Arkadaşlar,

Büyük stad bize lazım değil , şu stadımıza dahi en fazla 20 bin kişi geliyor geğini bırakalım artık..

Türkce'de UFUK kelimesi vardır hani , geleceğe bakabilmek içinde kullanılır..

Arkadaşlar ,bize 61000 kişilik stad lazım ..

Neden biliyormusunuz ?

1- gs stadı yapılmadan önce kaç kişiyle maç izliyordu ? şimdi kaç kişiyle izliyorlar..
                            Demekki stadın şekli ve yeniliği bir cazibe konusu oluyor..(futbolcu transferlerinin haricinde )
                            2- feneve '' stadınızdan memnunmusunuz '' anketi yapılsa inanın , ''memnun değiliz'' çıkar
                            cunku gs daha iyisini yaptı, ayrıca kapasiteleride artık yeterli olmuyor..
                            3- 61 000 kişi cok fazla olmaz..Zamanla her gecen yıl dahada dolacaktır.Bilet fiyatlarını düşük tutarsınız ..
                            İddia ediyorum ,biz 61000 kişilik stad yapalım 20 yıl yasarsak göreceğiz, o stad bile bize yetmeyecek..

Özellikle BMN yöneticilerine sesleniyorum,

Çarşamba günü nasipse Ankara yolundada gündeme getireceğim

Bir anket acalım , stad projesını beğeniyormusunuz diye..

% 70 hayır cıkacaktır..
                            Bu sonucu yonetim ile paylaşırız.Daha iyi 61.000 kişilik stad yaparız..
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Stadyum yapmanın kolay yolunu bulmuşlar çek bezi insaatın üzerine tamamdır çatıya anlam veriyorumda stadyumun dışının membranla kaplamak ne oluyor.Aşağıdan bakılınca merdiven sırtları görünüyor böyle adi bir proje olamaz sen yıllarca bekle sonunda modern bir çadır sahibi ol olacak iş değil.

En son vyno tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 21:38.
                              Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• ihale tamam dolgu tamam ee ne beklyrukkkkk.
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X