Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senin dediğin gibi olmuyor kardeşim. Kamu İhale Kurumuna göre en düşük teklifi veren firmaya işi vermen gerekir. En düşük teklifi veren firmanın dosyaları eksik veya hatalıysa ondan sonra gelen firmaya işi verirsin...

Açıklanan fiyata en yakın teklifi verene iş verilir diye bir şey yok...
    Hüseyin abi, TOKİ'nin bu iş için hazırladığı bir rapor var. İşin maliyeti ve fiyatı belli...

İhaleye giren firmalarda kalem kalem harcamalarını yazıyor ve toplam maliyetleri üzerinden (tabi kârları da içinde) ihaleye giriyor.

Senin dediğin gibi düz mantık olsa 10 milyon TL önerip ben alırdım.

Not: Heyecan yapmayın değil 10 milyon TL, 10 TL bile param yok.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Bu arada hepimizin beklediği animasyon tanıtım filmi yok ortalarda,ihale sonuçlarından sonra mı gösterilecek
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin abi, TOKİ'nin bu iş için hazırladığı bir rapor var. İşin maliyeti ve fiyatı belli...

İhaleye giren firmalarda kalem kalem harcamalarını yazıyor ve toplam maliyetleri üzerinden (tabi kârları da içinde) ihaleye giriyor.

Senin dediğin gibi düz mantık olsa 10 milyon TL önerip ben alırdım.

Not: Heyecan yapmayın değil 10 milyon TL, 10 TL bile param yok.
        Beş yıldır İhale şube müdürlüğünde çalıştığım için söylüyorum kardeşim...

Seninde dediğin gibi ihaleye giren firmalar kalem kalem hesap yapar ona göre fiyat belirler. Toki'nin belirlediği fiyatın üstüne çıkarsa yüksek fiyattan elenir. Yine Toki'nin belirlediği fiyatın çok altında bir fiyat verirse, aşırı düşük savunması istenir. Yani senin dediğin gibi 10 milyon verip işi alamazsın Savunmanda bu işi 10 milyona nasıl yapacağını kalem kalem açıklaman gerekir...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bazıları sadece bahane üretmekten,yapılan her işe çamur atmaktan öteye gitmeyen yorumlar yapıyor bu konuda.

Bahane üretmeyi meziyet edinmişler kendilerine.
          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 03.05.2013, 14:52.

Yorum

• Çatı sanırım Münih Olimpiyat Stadı gibi olacak
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Kim almış ihaleyi belli oldu mu?

Yorum

• bizim locaya cok benziyor tıpatıp aynısı gibi...

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada hepimizin beklediği animasyon tanıtım filmi yok ortalarda,ihale sonuçlarından sonra mı gösterilecek
                  evet haklısın bende onu bekliyorum ama hala yayınlanmadı ihale sonucumu neyi bekliyorlar bilmiyorum ama artık şu videoyu yaynılasınlar.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Mapa İnşaat'ın içinde olduğu konsorsiyum (Cengiz-Kolin-Limak-Mapa-Kalyon) Türkiye'nin en büyük ihalesini aldı . Tam 22 milyar 152 milyon euro karşılığı kira bedeliyle 3. havalimanı işletmesini 25 yıllığına aldılar .

Sanmıyorum ki artık bir sürpriz yaşansın .
                    Haziran ayında diğer anadolu stadlarıyla eşzamanlı başlar Akyazı projesi .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.05.2013, 16:41.

Yorum

• Muhammen bedel 231 falan deniyor.
                      Bilgisi olan varmı?
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Arkadaşlar Toki'nin belirlediği fiyattan yüksek veren direk elenir.En düşük veren ihaleyi alır.
                        .

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beş yıldır İhale şube müdürlüğünde çalıştığım için söylüyorum kardeşim...

Seninde dediğin gibi ihaleye giren firmalar kalem kalem hesap yapar ona göre fiyat belirler. Toki'nin belirlediği fiyatın üstüne çıkarsa yüksek fiyattan elenir. Yine Toki'nin belirlediği fiyatın çok altında bir fiyat verirse, aşırı düşük savunması istenir. Yani senin dediğin gibi 10 milyon verip işi alamazsın Savunmanda bu işi 10 milyona nasıl yapacağını kalem kalem açıklaman gerekir...
                          E ben ne dedim abi

Aynı şeyi söyledik aslında.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Sağsalim bitirsin de kim bitirirse bitirsin artık yeter beklediğimiz.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar Toki'nin belirlediği fiyattan yüksek veren direk elenir.En düşük veren ihaleyi alır.
                              En düşük veren ihaleyi alır diye bir kural yok. Ne yani firmalardan biri 1 liralık teklif verse ihale ona mı verilecek ??

İhale komisyonu ortalama bir maliyet belirler,tabi bu rakam gizlidir. İhalede bu rakamın altında olupta bu rakama en yakın teklif veren firma genellikle işi üstlenir. Bunun haricinde aşırı düşük veya yüksek teklifler çoğu zaman değerlendirmeye bile alınmaz.
                              En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 03.05.2013, 18:19.

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim locaya cok benziyor tıpatıp aynısı gibi...
                                cidden aynısı. kimin stadı burası. hiçte fena görünmüyor. projeyi adam akıllı gösterselerdi daha çok beğenilirdi belki. ama artık bittiği zamanı bekleyecez..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X