Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi
    Sen ve ekürin dışarıdan nasıl gözüktüğünüzü bilmek istemezdin emin ol. Önceki sayfalarda zaten sevmediğimi söyleyip geçmiştim.. Benim yapmama gerek yok. Forumda gerek siz gerek başkaları zaten bir sürü açıklama yapmış. Stat yakınlıktan , tribün dikliğine kadar her türlü bilgi verilmiş karşılaştırma yapılmış. Bunun üzerine oturup şu şu sebeplerden sevmiyorum diye yırtınmama gerek yok.

Altını çizerek söylüyorum. Şu stadı Trabzonspora layık görenlerin ( görsel anlamda ) zevkinden şüphe ediyorum. Hatta daha da ileriye gidip yaptığınız yorumları , birşeylere duyulan sempatizanlık sonucu körleşen gözlerin dile vurmuş hali olarak nitelendiriyorum.
    Renktaş hiç gerek yok şu usluba,
    sen beğenmiyorsun ama beğenen var ve bunları bilgileri ölçüsünde paylaşıyorlar,
    iftiraya varan ithamlarda bulunmasan keşke,
    dediğim gibi hiç gerek yok gönül kırmaya.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Localar numaralıda. Numaralı tribünü hiç bir zaman ambiyansa katkı yapmaz. Bunun böyle olmasına sevinmeniz lazım. Diğer 3 tribün localardan arındı. Tribün bütünlüğü yoksa dünyadaki tek kat olimpiyat stadları dışındaki, tüm katlı stadlarda da tribün bütünlüğü yok demek ki. Problem yok o zaman. Çatı ingiliz stadlarının çatısı gibi. Kötü bir yani yok ambiyans olarak. O köşe çıkışlarının olması şart. Büyük filanda değil, her stadda aynısı var ama bitek bizimkindeki gözünüze batıyor nedense. yüksekliği 4,5 m.

Tribün dikliği alt kat 21,5 üst kat 34,5 derece. Çok beğendiğiniz diğer stadlarla dikliği aynı. Bunu görmüyorsunuz tabi. Kısacası üstün körü, bilmeden eleştiri yapılıyor.
      Renktaş sağolsun Ahmet stad la ilgili güzel bir çalışma yapmış,
      o video da trübünün 4 bir tarafında loca görünüyor,
      sen video ile ilgili güzel olduğunu ama ufak tefek açı yanlışları olduğunu senin göndereceğin çalışmayı uygularsa proje ile aynı olacağını söylüyorsun ama benim kafama takılan bak üstte localardan arındı diyorsun da o videodaki localar yanlış olmuş demiyorsun.
      Sorum şu
      sadece numaralıda 2 kat loca olacak başka olmayacak mı,
      yoksa Ahmet'in videodaki gibi 4 bir taraf loca mı olacak.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sadece numaralıda olacak
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atmosfer tabiki Kadir has ama Kayseri İnönüde daha iyi koreografi yapar en azından.
          demek istedigim suydu;

taraftarin atmosfer yaratma konusunda iyiyse takimin maclarini nasil bir stadyumda oynandiginin pek onemi yok. Iyi dizayn edilmis bir stadyum sadece bu olusuma katkida bulunur. Kayseri taraftarini asagilamak yada bjk taraftarini yuceltmek gibi bir ugrasim yok, Iki uc sezondur sehirlerinde kayserispor kimligi uyandirmaya calisan ve o kareofrafilere emek vermis kisilerin de emegine saygi duyuyorum ama genel durum ortada. bugun kayserisporun maclarini oynadigi stadyumun ambians acisindan yetersiz bir stadyum oldugunu pek sanmiyorum ve yapildigi gunden belli basli maclar disinda dolduguna pek sahit olmadim. bu stadyumda bjk yada bursaspor maclarini yapsaydi pekala istenen kalitede bir ambians olusturulurdu. Stadyum dedigin modern olculerde temel ihtiyaclarda beklentilere cevap veriyorsa bundan sonrasi betonun bicimi ile alakali degil icini dolduran taraftar toplulugunun gosterecegi icraatlar ile alakalidir . stadyum tek katli olmus, cift katli olmus cok da onemli degil bence.

Yorum

• Bu bjk başkanı aptal galiba kanadadan üniversite ile stat akustiği hakkında anlaşma yapıyorlar ne gerek var bjk taraftarı açık havada akustik yaratır çok vizyonsuz bir başkanları var.

Yorum

• Ben fazla kaderci olmanın zarar getirdiğini düşünüyorum. Şampiyonluk istiyorsak tek hedef bu, tek hedefte birleşip uğrunda her türlü kurallara uygun ve ahlaki işle bu düşüncemizi desteklemeliyiz. Ama bazımız şampiyonluk, bazımız Avrupa kupaları, bazılarımız 3 ukalaların maçlarını kazansın yeter diyorsa o zaman birliktelik sağlanamaz.

Stad meselesinde de olsaydı iyi olurdu ama çok da kötü değil, merdivenleri var, üstü kapalı yankı yapar, UEFA standartı vs deniyorsa o halde tek hedefe yürüyemiyoruz demektir. Trabzonspor için tek hedef nedir? Şampiyonluk. Yani en iyisi. Yani herşeyde en iyisi. Dikkat edin en pahalısı demiyorum. Ama en azından diğer rakiplerimizle boy ölçüşebilecek niteliklerde kaliteli, özel bir stadyum. Ama taraftar labirentlerde kaybıolmuş onları toplayıp en iyide buluşturması gerekenler ise yönetim adı altında işleri batırıyorlar
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş sağolsun Ahmet stad la ilgili güzel bir çalışma yapmış,
                o video da trübünün 4 bir tarafında loca görünüyor,
                sen video ile ilgili güzel olduğunu ama ufak tefek açı yanlışları olduğunu senin göndereceğin çalışmayı uygularsa proje ile aynı olacağını söylüyorsun ama benim kafama takılan bak üstte localardan arındı diyorsun da o videodaki localar yanlış olmuş demiyorsun.
                Sorum şu
                sadece numaralıda 2 kat loca olacak başka olmayacak mı,
                yoksa Ahmet'in videodaki gibi 4 bir taraf loca mı olacak.
                Abi Ahmet arkadaşın yaptığı çizimde de kat aralarında loca yok zaten o yüzden yanlış olmuş demedim oralar tribün girişleri, sadece kolonları çizdiği için belki bölüm bölümmüş gibi gözüküp sizi yanıltmış olabilir.

2 kat loca sadece numaralı tribünde olacak. Ahmet in çizdiği doğru ama baya eksiği var. İnşallah düzeltir tekrar çizebilir.
                horyanli

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu bjk başkanı aptal galiba kanadadan üniversite ile stat akustiği hakkında anlaşma yapıyorlar ne gerek var bjk taraftarı açık havada akustik yaratır çok vizyonsuz bir başkanları var.
                  Türkiyede de son derece değerli akustik tasarımcılar var . Bjk başkanı neden Kanada'ya kadar gitmiş acaba ? Hangi üniversite çalışacak bjk projesinde biliyor musunuz ? Konuya alakasından ziyade akustik tasarım konusunda türkiyedeki iş gücü potansiyelini bildiğim için soruyorum .
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 16:30.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiyede de son derece değerli akustik tasarımcılar var . Bjk başkanı neden Kanada'ya kadar gitmiş acaba ? Hangi üniversite çalışacak bjk projesinde biliyor musunuz ? Konuya alakasından ziyade konuya ilişkin mesleki eğitimim ve türkiyedeki iş gücü potansiyelini bildiğim için soruyorum .
                    Kanada MC Gill Üniversitesi.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      demek istedigim suydu;

taraftarin atmosfer yaratma konusunda iyiyse takimin maclarini nasil bir stadyumda oynandiginin pek onemi yok. Iyi dizayn edilmis bir stadyum sadece bu olusuma katkida bulunur. Kayseri taraftarini asagilamak yada bjk taraftarini yuceltmek gibi bir ugrasim yok, Iki uc sezondur sehirlerinde kayserispor kimligi uyandirmaya calisan ve o kareofrafilere emek vermis kisilerin de emegine saygi duyuyorum ama genel durum ortada. bugun kayserisporun maclarini oynadigi stadyumun ambians acisindan yetersiz bir stadyum oldugunu pek sanmiyorum ve yapildigi gunden belli basli maclar disinda dolduguna pek sahit olmadim. bu stadyumda bjk yada bursaspor maclarini yapsaydi pekala istenen kalitede bir ambians olusturulurdu. Stadyum dedigin modern olculerde temel ihtiyaclarda beklentilere cevap veriyorsa bundan sonrasi betonun bicimi ile alakali degil icini dolduran taraftar toplulugunun gosterecegi icraatlar ile alakalidir . stadyum tek katli olmus, cift katli olmus cok da onemli degil bence.
                      Aynen öyle,
                      her sene Kayseriye gidiyorum ben,
                      bırak kale arkasını bizleri nerdeyse çatıya yolluyorlar ama yine de bizim uşaklar öyle kuduruyor ki ambiansın kralı oluyor
                      Yani senin dediğin gibi taraftarın bütünlük içinde ve iyi organize olabiliyorsa ambians için engel yok.Ha tabi tek kat olsa ben de isterim ama çift kat olması da engel değil,yeter ki biz de Almanya 2.ligi hatta amatöründeki seyirci zihniyeti olsun.Bundesliga da adamların şampiyonluk gibi bir hedefi yok ortalama 40 bin kişiye oynuyor,biz 2011 de şampiyon olduğumuz sene nerdeyse 15 bin ortalama olmamışızdır.
                      Şöyle bir örnekle açıklayım,
                      ambiansı 10 numara bir düğün salonuna gidiyorsun,
                      herkes bir tarafta kırıtıyor şekil peşinde,zoraki bir eğlence,
                      öbür tarafta mahallede veya köyünde sokak ta bir düğün var ki millet döktürüyor,imrenirsin ağzın açık kalır
                      Mekan büyük ölçüde hikaye iş bizde bitiyor yani

Yorum

• 2 li tartışmaya varan mesajları ve alıntı ile o mesajlara gelen cevapları sildim arkadaşlar...Forum içinde yazarken uslubumuza azami dikkat edilmesini istiyoruz...Hakaret boyutuna ulaşan tartışmalarda cezai işlem uygulayacağımızı hatırlatmak isterim...

İyi forumlar...
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Ahmet arkadaşın yaptığı çizimde de kat aralarında loca yok zaten o yüzden yanlış olmuş demedim oralar tribün girişleri, sadece kolonları çizdiği için belki bölüm bölümmüş gibi gözüküp sizi yanıltmış olabilir.

2 kat loca sadece numaralı tribünde olacak. Ahmet in çizdiği doğru ama baya eksiği var. İnşallah düzeltir tekrar çizebilir.
                          Yapma yaa,
                          ama baya baya baktım bildiğin tek kat loca gördüm,
                          o zaman çift kat loca sorun gibi gözükse de sadece 1 trübün bu işe muhatap diğer 3 trübün kurtarılmış ki çok iyi olmuş bence,loca da sorun yok yani.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen öyle,
                            her sene Kayseriye gidiyorum ben,
                            bırak kale arkasını bizleri nerdeyse çatıya yolluyorlar ama yine de bizim uşaklar öyle kuduruyor ki ambiansın kralı oluyor
                            Yani senin dediğin gibi taraftarın bütünlük içinde ve iyi organize olabiliyorsa ambians için engel yok.Ha tabi tek kat olsa ben de isterim ama çift kat olması da engel değil,yeter ki biz de Almanya 2.ligi hatta amatöründeki seyirci zihniyeti olsun.Bundesliga da adamların şampiyonluk gibi bir hedefi yok ortalama 40 bin kişiye oynuyor,biz 2011 de şampiyon olduğumuz sene nerdeyse 15 bin ortalama olmamışızdır.
                            Şöyle bir örnekle açıklayım,
                            ambiansı 10 numara bir düğün salonuna gidiyorsun,
                            herkes bir tarafta kırıtıyor şekil peşinde,zoraki bir eğlence,
                            öbür tarafta mahallede veya köyünde sokak ta bir düğün var ki millet döktürüyor,imrenirsin ağzın açık kalır
                            Mekan büyük ölçüde hikaye iş bizde bitiyor yani
                            evet abi asagi yukari anlatmak istedigim bu.
                            olay taraftarda biter, kendi kendine ambians yaratan stadyum yok dunyada.

Yorum

• Stadı TOKİ yapıyor karışamayız...
                              YERSEN!
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiyede de son derece değerli akustik tasarımcılar var . Bjk başkanı neden Kanada'ya kadar gitmiş acaba ? Hangi üniversite çalışacak bjk projesinde biliyor musunuz ? Konuya alakasından ziyade akustik tasarım konusunda türkiyedeki iş gücü potansiyelini bildiğim için soruyorum .
                                Medyadan hatırladığım kadarıyla sözkonusu üniversite öğretim görevlisi bir sebepten İstanbul'daydı, artık orayı mı gezdi, bir vesileyle bjk yönetimi ile tanıştılar. Yoksa bildiğim kadarıyla bjk'nin oraya bir başvurusu yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X