Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toki veya Yönetimimizin güzel bir Stad yapacaklarina inamiyorum... yüzde bir dahil ihtimal vermiyorum...

Yorum

• Yok böyle bir şey ya gerçek mi bu fotoğraf?
      Bugüne kadar gördüğümüz fotoğraflar böyle değildi bu ne Allah aşkına?

Yorum

• Trabzon Ucube Stadion
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok böyle bir şey ya gerçek mi bu fotoğraf?
          Şunlara bir bak istersen aynı fotoğraf orada da var tek fark karartılmış olması.

Yorum

• timsah arena bizikine 5 cekecek gibi görünüyoo..
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              timsah arena bizikine 5 cekecek gibi görünüyoo..
              Kusura bakmasın Bursalılar ama o komik isimle zor biraz bence,timsah şeklinde stadı hangi akıl ve mantıkla yapmışlar.
              Çok basit bir soru yani Bursa ve Timsah ne alaka?
              Ölü doğum dedikleri bu olsa gerek.
              Hadi diyelim arada bir bağlantı olsa bile kim kendisini sürüngen ve sevimsiz bir hayvanla özdeşleştirmek ister,neden istesin veya.Büyük bir akıl tutulması var ama uyandıklarında ne yapacaklar merak ediyorum.
              Çok absürd bir durum.

Bizim stadın beni ilgilendiren tek kısmı Akçaabat ile Trabzon'u birleştirip şehrin geleceğini yönlendirmesi,stadın dolmayacağı belli,içide Avni Aker'den daha lüks olur büyük ihtimal, tribüne gelenler stadı pisletmemek için belki çekirdek yemezse o da artı bir kazanç olur.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmasın Bursalılar ama o komik isimle zor biraz bence,timsah şeklinde stadı hangi akıl ve mantıkla yapmışlar.
                Çok basit bir soru yani Bursa ve Timsah ne alaka?
                Ölü doğum dedikleri bu olsa gerek.
                Hadi diyelim arada bir bağlantı olsa bile kim kendisini sürüngen ve sevimsiz bir hayvanla özdeşleştirmek ister,neden istesin veya.Büyük bir akıl tutulması var ama uyandıklarında ne yapacaklar merak ediyorum.
                Çok absürd bir durum.

Bizim stadın beni ilgilendiren tek kısmı Akçaabat ile Trabzon'u birleştirip şehrin geleceğini yönlendirmesi,stadın dolmayacağı belli,içide Avni Aker'den daha lüks olur büyük ihtimal, tribüne gelenler stadı pisletmemek için belki çekirdek yemezse o da artı bir kazanç olur.
                Tamamina katiliyorum. Kocaman bir yesil solucani olacak bursanin. Yazik. Disini sade sekilde yesil kaplama yapsalar cok daha guzel olurdu.
                horyanli

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok böyle bir şey ya gerçek mi bu fotoğraf?
                  Ayni resim. Sadece daha berbat renkte. Paint cizimi gibi olan bu renderlari bosverin. Bu 33 binlik stad hem. Stadi gercek olculerine gore 3 boyutlu ciziyorum. Kaba insaat kismi bitti sayilir. Simdiden tribunler cok guzel gozukuyor. sana yollarim dosyayi.
                  horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayni resim. Sadece daha berbat renkte. Paint cizimi gibi olan bu renderlari bosverin. Bu 33 binlik stad hem. Stadi gercek olculerine gore 3 boyutlu ciziyorum. Kaba insaat kismi bitti sayilir. Simdiden tribunler cok guzel gozukuyor. sana yollarim dosyayi.
                    Çok memnun olurum, teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece ona yollama buradada paylas renktas

Yorum

• Yukardaki resim hep gördügümüz resim. Sadece karartarak atmosfer yapmaya calistilar...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece ona yollama buradada paylas renktas
                          Tabi. Paylasirim
                          horyanli

Yorum

• Arkadaşlar bizimle de paylaşın, bakalım nasılmış bu stadyum.

Yorum

• Taraftar projenin neye benzeyeceğini öğrenmek için baştan çiziyor Şaka gibi.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Serdar'ın aynı bölgeye 5 bin kişilik ikinci stad fikri çok güzel ve yerinde değerlendirilmeli.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X