Toki veya Yönetimimizin güzel bir Stad yapacaklarina inamiyorum... yüzde bir dahil ihtimal vermiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok böyle bir şey ya gerçek mi bu fotoğraf?
Bugüne kadar gördüğümüz fotoğraflar böyle değildi bu ne Allah aşkına?
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületimsah arena bizikine 5 cekecek gibi görünüyoo..
Çok basit bir soru yani Bursa ve Timsah ne alaka?
Ölü doğum dedikleri bu olsa gerek.
Hadi diyelim arada bir bağlantı olsa bile kim kendisini sürüngen ve sevimsiz bir hayvanla özdeşleştirmek ister,neden istesin veya.Büyük bir akıl tutulması var ama uyandıklarında ne yapacaklar merak ediyorum.
Çok absürd bir durum.
Bizim stadın beni ilgilendiren tek kısmı Akçaabat ile Trabzon'u birleştirip şehrin geleceğini yönlendirmesi,stadın dolmayacağı belli,içide Avni Aker'den daha lüks olur büyük ihtimal, tribüne gelenler stadı pisletmemek için belki çekirdek yemezse o da artı bir kazanç olur.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmasın Bursalılar ama o komik isimle zor biraz bence,timsah şeklinde stadı hangi akıl ve mantıkla yapmışlar.
Çok basit bir soru yani Bursa ve Timsah ne alaka?
Ölü doğum dedikleri bu olsa gerek.
Hadi diyelim arada bir bağlantı olsa bile kim kendisini sürüngen ve sevimsiz bir hayvanla özdeşleştirmek ister,neden istesin veya.Büyük bir akıl tutulması var ama uyandıklarında ne yapacaklar merak ediyorum.
Çok absürd bir durum.
Bizim stadın beni ilgilendiren tek kısmı Akçaabat ile Trabzon'u birleştirip şehrin geleceğini yönlendirmesi,stadın dolmayacağı belli,içide Avni Aker'den daha lüks olur büyük ihtimal, tribüne gelenler stadı pisletmemek için belki çekirdek yemezse o da artı bir kazanç olur.horyanli
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok böyle bir şey ya gerçek mi bu fotoğraf?
Bugüne kadar gördüğümüz fotoğraflar böyle değildi bu ne Allah aşkına?horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni resim. Sadece daha berbat renkte. Paint cizimi gibi olan bu renderlari bosverin. Bu 33 binlik stad hem. Stadi gercek olculerine gore 3 boyutlu ciziyorum. Kaba insaat kismi bitti sayilir. Simdiden tribunler cok guzel gozukuyor. sana yollarim dosyayi.
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni resim. Sadece daha berbat renkte. Paint cizimi gibi olan bu renderlari bosverin. Bu 33 binlik stad hem. Stadi gercek olculerine gore 3 boyutlu ciziyorum. Kaba insaat kismi bitti sayilir. Simdiden tribunler cok guzel gozukuyor. sana yollarim dosyayi.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece ona yollama buradada paylas renktashoryanli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum