İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize yapılacak stadı met etmek için söylemiyorum ama. Fiziksel olarak bizim stadda bu duruma gelince bu kadar güzel gözükür. Bence bu stadın kale arkaları dışında ki yerleri çok da güzel değil. Şahsi olarak tek katlı tribünlerden hoşlanmıyorum pek.
Şahsi olarak tek katlı tribünlerden hoşlanmıyorum pek. bi cümlenin içinde kendisiyle çelişen kişiye pek rastlanmaz ama sen başarmıssın bence sen yöneticilere yakın birisin artık kanaat getirdim
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize yapılacak stadı met etmek için söylemiyorum ama. Fiziksel olarak bizim stadda bu duruma gelince bu kadar güzel gözükür. Bence bu stadın kale arkaları dışında ki yerleri çok da güzel değil. Şahsi olarak tek katlı tribünlerden hoşlanmıyorum pek.
sorun ya sende yada cogunlukta?
yada birilerinin adamisinForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkaları dışında ki yerleri çok da güzel değil.
Şahsi olarak tek katlı tribünlerden hoşlanmıyorum pek. bi cümlenin içinde kendisiyle çelişen kişiye pek rastlanmaz ama sen başarmıssın bence sen yöneticilere yakın birisin artık kanaat getirdim
Bursa stadının genel normlara göre bence "kale arkaları güzel-diğer tribünleri pek hoş değil". birinci cümlenin meali bu. devamında iste şahsi zevk olarak tek katlı tribünlerden pek hoşlanmadığımı söylüyorum. Yani kendi zevkim ile genel durumu ayırdım. Açıklayıcı oldu arkadaş.
Evet yönetimde "dayı" m varhoryanli
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenden haric bir veya iki kisi begeniyor bize yapilacak? stadi
sorun ya sende yada cogunlukta?
yada birilerinin adamisin
Sorun ne bende ne de çoğunlukta.. Bazen insanlar farklı şeyleri beğenirler. Bu kadar basit, çok kafa yormaya gerek yok.horyanli
Yorum
-
bjknin projesi on numara bi proje olmuş.. daha önce içinde otel ve avm olan bir projeleri vardı görsel olarak kartal kafası falan kullanılmıştı ama dönemin kültür bakanı haklı olarak böyle bişey olmaz deyince yapılabilecek en ideal stad olmuş..
burada bjknin projesine kötü diyen arkadaşlar; o bölgede belli bir yüksekliğin üstüne çıkamıyorlar, kenarları yol olduğu için belli bi genişliğin üstüne de çıkamıyorlar, boğaz tarafında tescilli yapı olduğu için o eski tribünü aynen muhafaza etmek durumundalar.. bütün bu etkenleri düşündüğümüzde çift katlı arasında 144 localı bir katı olan ideal bir proje hazırlamışlar..
daha önceki proje tarihe saygısı olan bir vatandaş olarak beni de rahatsız etmişti tıpkı bakan bey gibi.. ama görsellere bakarsak yeni stad gerçekten çok hoş duruyor o bölge için..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun ne bende ne de çoğunlukta.. Bazen insanlar farklı şeyleri beğenirler. Bu kadar basit, çok kafa yormaya gerek yok.
Yorum
-
valla bursaspora başta belediye başkanlarına helal olsun.. stadı bitirmişler neredeyse.. güzeldi kötüydü bir yana bursa şehrinin bu iradeyi ortaya koyup bu işi başlarması taktire şayan.. şimdi belediye başkanı bu projenin önüne geçip fotograf çektirip oy istiyor mu bilmem ama bizim başkan olsa stadın önünden ayrılmazdı eminim.. oysaki akyazı da bizim belediyenin çivisi bile yok..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bizim projede localar tasarım rezaleti. Bence tek kat loca olsaydı ve stadın etrafını çevirseydi bile bundan daha iyi görünürdü. 49 tane loca yapacaklar diye stadı böyle acayip bir hale getirmeye gerek yok.
Yağmur ve kar yağışı alan bir yere stad yapılacak. Çatının da muhakkak açılır kapanır olması gerekir.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildiŞu mesajı iki kere raporladım ses çıkmadı. Arkadaşın kendisini incitmek istemiyorum. Bu mesajı düzeltecek ya da ortadan kaldıracak bir yönetici yok mu?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum