çalıntı,alıntı,kasıntı....yeterki 3-5 seçim daha peşkeş çekilmeden onurumuz bu ülkede sporun kalbi trabzonuma bu tesis yapılsın...elin 3. lig, 2.lig takımlarına bile yapılıyor bakanları,kodamanları var diye biz asiyiz diye haksızlığa ayak diriyoruz diye 3 seçim geçirdi hala bekliyoruz..
Memleketimin takımı olan Niğde Belediyespor BAL liginde oynuyor,
şu sıralar bir fısıltıdır gidiyor 20 bin kişilik stad yapılacakmış Niğde'ye
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Memleketimin takımı olan Niğde Belediyespor BAL liginde oynuyor,
şu sıralar bir fısıltıdır gidiyor 20 bin kişilik stad yapılacakmış Niğde'ye
hocam biliyorum iş icabı heryeri geziyoruz, nevşehire yapılan otogar= nasa merkezi (şehir dışındaki araziyi halktan kelepire toplayıp sonra devlete 350 kat fiyata satan milletvekilini saymıyorum) gibi keza birçok yerde öyle malesef..
Stad anladığım kadarıyla Mainz'ın stadı, Almanya'daki arkadaşlar daha iyi bilirler ama nesini beğenmediniz de istemiyorsunuz anlamadaım. Gayet, ferah ve güzel bir tasarıma benziyor. Orjinallikten kastınız ya da beklentiniz nedir?
ne mi bekliyoruz almanyanın sıradan bir takımının veto ettiği beğenmediği bir stadı nasıl olurda bize dünya capında bir stad diye lanse ederler ayrıca bu proje 5 veya 6 yıl önce cizilmiş bir proje şimdiki teknolojiyle 5 yıl öncesinin teknolojisini anlayamayacak kadar basit bir taraftarımız var biz büyüklüğümüze yakışacak benzeri olmayan yani ordan burdan çalma proje değil bize ait sadeca bize ve şehre uygun bir yapı istiyoruz bilmem anlatabildimmi..
ne mi bekliyoruz almanyanın sıradan bir takımının veto ettiği beğenmediği bir stadı nasıl olurda bize dünya capında bir stad diye lanse ederler ayrıca bu proje 5 veya 6 yıl önce cizilmiş bir proje şimdiki teknolojiyle 5 yıl öncesinin teknolojisini anlayamayacak kadar basit bir taraftarımız var biz büyüklüğümüze yakışacak benzeri olmayan yani ordan burdan çalma proje değil bize ait sadeca bize ve şehre uygun bir yapı istiyoruz bilmem anlatabildimmi..
Veto derken almanyada böyle projelerde genelde sehirler planlama yarismasi düzenler ve belediye sonunda karar verir. Bunun nedenleri ekonomik boyutu'da olabilir. Sonunda yaptiklari stad cokmu güzel?
[QUOTE=Zafer Fidan;1918916372]Veto derken almanyada böyle projelerde genelde sehirler planlama yarismasi düzenler ve belediye sonunda karar verir. Bunun nedenleri ekonomik boyutu'da olabilir. Sonunda yaptiklari stad cokmu güzel?
mesele güzelmi çirkinmi meselesi değil ayrıca 5 e 10 kalaslar üzerine yapılmış merdiven girişini beğenmemiş olabilirler o yüzden o projeyi yapmamışlardır olayı bu seviyeye indirmeyelim .
niye başkasına yapılmış bir projeyi bize dayatmalarıdır benim meselem!!! bize kendi yapımıza uygun mesela fırtına şeklinde veya fındık şekline bir proje olamazmıydı malatya ya kayısı bursa ya timsah mersine karette trabzona da mainz şeklinde bir stad yapıyorlar ne diyelim biz bu kafada olduğumuz sürece kenef şeklinde de yapsalar sesimiz cıkmaz ...
Veto derken almanyada böyle projelerde genelde sehirler planlama yarismasi düzenler ve belediye sonunda karar verir. Bunun nedenleri ekonomik boyutu'da olabilir. Sonunda yaptiklari stad cokmu güzel?
Köşeleri kapatsınlar bizle anılan stad tan daha sıcak geliyor bana bu üstteki stad.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Henüz erken mi bilmiyorum ama yapılacak olan stada ulaşımla ilgili tasarlanan bir proje var mı ?
Stad yürüyüş mesafesinde değil ve 40 bine yakın insan dolmuşla mı taşınacak stada ? Alternatif proje var mıdır?
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
ben trabzonda yaşamıyorum ama trabzonun bütün interaktif sitelerini takip ediyorum genelde gördüğüm blediye başkanı sayın çevre bakanı bayraktar bey mahalle mahalle geziyorlar halkla içiçe gibiler taraftarlarla buluşuyorlar bu normal olan tarafı ama takip ettiğim kadarıyla herkes bu stadtan memnun değil, kimse demezmi sohbet ederken bakanım veya belediye başkanım biz bu stadı beğenmedik istemiyoruz oya sunulsun filan kimsede cıt cıkmıyor yakında stad inşaatı başlarsa iş işten gecer gecmiş olsun deriz. benim site yönetiminden bu yazımı okuduysular bakanı bilmem ama bordomavi.net in belediye başkanı ve trabzonspor yönetimiyle görüşme imkanı olur, görüşsünler bakalım ne sonuç alınır. haksızmıyım çabalamak susmaktan iyidir.
Dilekçe falan verebilirmiyiz bu stadı istemiyoruz stada taraftar gidio taraftara sorulmadan yapılması mantıksız falan diye
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum