Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep kandırıldık stad konusunda... Hala daha kandırılıyoruz...
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya geçtim statın dış kısmını? bizi ilgilendiren iç kısmı? onun hakkında bilgi alırmısınız mete arattan??
      stat mainzin miş değilmiş ne önemi var. içi önemli içi...bize allianz arenanın projesini uygulasalar ne yani kabul etmeyecekmiyiz başkasının projesi diye.....
      artık statın mainzin projesi olup olmaması değil, sadece ama sadece iç mimarisi önemli..
      mete arattan bu konuda detay alabilirmiyiz??
      - localı tribünün durumu kale arkaları, stat çatısının basık olup olmadığı???? bunları doğrudan sormalıyız..
      kale arkalarinin iki katli oldugunu, tek katli olmadigini kendisi belirtmisti zaten.. cati konusunda ise, ben Liverpool stadinin catisini resim olarak yolladigim ilk mektuptla birlikte yollamistim.. böyle istiyoruz dedim.."öyle degil" diye cevap vermisti.. simdi mail yazip, daha detayli bilgiler isteyecegim kendisinden..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ihrer Aussage, das Projekt sei für den Fußballverein Mainz vorgesehen gewesen, müssen wir grundsätzlich widersprechen.
        Proje Mainz için dizayn edilmemiş mi yani?

Yorum

abi hangi detaylari istiyorsan sorabilirim.. . cevab vereceginden de eminim..
          stat projesi gerçekten şu videodakinin aynısı mı , değişiklikler varsa ne gibi farklılıklar var videodaki görüntüden ?

1- localı tribün gerçektende videoda göründüğü gibi tek tribünde mi toplanmış? yoksa diğer tribünlerde de varmı loca? sizde locaların tek tribünde toplanması akustiği olumsuz etkilemezmi?
          2- statın çatısı biraz daha basık olabilir mi? teknik olarak mümkünmü?
          3-kale arkalarından en az bir tanesi tek parça olabilirmi?
          bu değişikliklerin projede değiştirilerek düzenlenmesi teknik olarak mümkünmü???
          3- stat projesi videodakiyle tıpatıp aynımı??

Yorum

• 3-kale arkalarından en az bir tanesi tek parça olabilirmi?

bunun cevabını vermiş zaten 2 katlı olucak tek katlı olamaz die...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Proje Mainz için dizayn edilmemiş mi yani?
              edilmemis, öyle diyor..

Yorum

• bu arada biri mainz için yapılan projeyi yollayabilirmi?

Yorum

• stadın uzun sürmesinin tek sebebi dolgu gerektirmesi ve Mimarlar odasının ihaneti.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• mainzın projesini bize yapmalarında sakınca yok
                    lakin projede sıkıntı var
                    haydi cihan ince isimli üye iyi çalışıyor
                    ağasarlıda az çok taraftarların ortak sıkıntısını biliyor
                    takdir ediyorum onları
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• hay yapıcakları ıse .....

stadınızı ıstemıyoruz

Yorum

• bu arada ufak bir ayrıntı.....

google den şimdi arama yaptım mete aratla ilgili..
                        2007 yılında gs forum sitesinde yazıyorki;
                        "mete arat gs ye yapılacak projede değişiklik yapmış, statın çatı sistemini mevcut projeden değştirip şu anki çatı sistemini tasarlamış".....

bu da demek oluyor ki: projede değişiklik olması mümkün .. 52 bin kapasiteli üstü açılır -kapanır tasarlanan statın çatı sistemi değiştirliyorsa, bize yapılacak statın, "en azından" çatısı daha basık olarak tasarlanabilir.....yeterki ilgilenen yöneticimiz olsun.. haber kaynağını veriyorum....

En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 03.12.2012, 16:58.

Yorum

• Bir kere mimar yalancının teki.

Bu proje mainz için hazırlandı videoları var eski sayfalarda bunları biz hazırlamadık.

Proje için yönetim ile görüştüler mi bilemem ama erdoğan bayraktarla kesin görüşmüşlerdir çünkü bu projeyi seçim kampanyası olarak o kullandı ve ilk o ortaya attı.

Hadi yapıyorsunuz bari bizim istediğimiz şekilde değişiklikler yapın neden illa da aynısı olacak.

Yorum

edilmemis, öyle diyor..
                            İyi ama ben o projeyi ilk kez "Coface Arena" başlıklı bir videoda görmüştüm.

Yorum

• Vay arkadaş ya, bizim stadın dışıda şekil olsun ya, neden deniz dalgası şeklinde olmasın çok mu zor arkada dalga motifi yapmak böyle uzaktan bakıldığında denizin bir parçası gibi duracak stadın girişine de "Karadeniz Fırtınası" yazacaksın koskocaman.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yalnız süpermiş Emirim paylaştığın maket.
                                Vay be...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X