Hep kandırıldık stad konusunda... Hala daha kandırılıyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya geçtim statın dış kısmını? bizi ilgilendiren iç kısmı? onun hakkında bilgi alırmısınız mete arattan??
stat mainzin miş değilmiş ne önemi var. içi önemli içi...bize allianz arenanın projesini uygulasalar ne yani kabul etmeyecekmiyiz başkasının projesi diye.....
artık statın mainzin projesi olup olmaması değil, sadece ama sadece iç mimarisi önemli..
mete arattan bu konuda detay alabilirmiyiz??
- localı tribünün durumu kale arkaları, stat çatısının basık olup olmadığı???? bunları doğrudan sormalıyız..
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIhrer Aussage, das Projekt sei für den Fußballverein Mainz vorgesehen gewesen, müssen wir grundsätzlich widersprechen.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi hangi detaylari istiyorsan sorabilirim.. . cevab vereceginden de eminim..
1- localı tribün gerçektende videoda göründüğü gibi tek tribünde mi toplanmış? yoksa diğer tribünlerde de varmı loca? sizde locaların tek tribünde toplanması akustiği olumsuz etkilemezmi?
2- statın çatısı biraz daha basık olabilir mi? teknik olarak mümkünmü?
3-kale arkalarından en az bir tanesi tek parça olabilirmi?
bu değişikliklerin projede değiştirilerek düzenlenmesi teknik olarak mümkünmü???
3- stat projesi videodakiyle tıpatıp aynımı??
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje Mainz için dizayn edilmemiş mi yani?
Yorum
-
mainzın projesini bize yapmalarında sakınca yok
lakin projede sıkıntı var
haydi cihan ince isimli üye iyi çalışıyor
ağasarlıda az çok taraftarların ortak sıkıntısını biliyor
takdir ediyorum onlarışimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
bu arada ufak bir ayrıntı.....
google den şimdi arama yaptım mete aratla ilgili..
2007 yılında gs forum sitesinde yazıyorki;
"mete arat gs ye yapılacak projede değişiklik yapmış, statın çatı sistemini mevcut projeden değştirip şu anki çatı sistemini tasarlamış".....
bu da demek oluyor ki: projede değişiklik olması mümkün.. 52 bin kapasiteli üstü açılır -kapanır tasarlanan statın çatı sistemi değiştirliyorsa, bize yapılacak statın, "en azından" çatısı daha basık olarak tasarlanabilir.....yeterki ilgilenen yöneticimiz olsun.. haber kaynağını veriyorum....
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 03.12.2012, 16:58.
Yorum
-
Bir kere mimar yalancının teki.
Bu proje mainz için hazırlandı videoları var eski sayfalarda bunları biz hazırlamadık.
Proje için yönetim ile görüştüler mi bilemem ama erdoğan bayraktarla kesin görüşmüşlerdir çünkü bu projeyi seçim kampanyası olarak o kullandı ve ilk o ortaya attı.
Hadi yapıyorsunuz bari bizim istediğimiz şekilde değişiklikler yapın neden illa da aynısı olacak.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleedilmemis, öyle diyor..
Yorum
-
Vay arkadaş ya, bizim stadın dışıda şekil olsun ya, neden deniz dalgası şeklinde olmasın çok mu zor arkada dalga motifi yapmak böyle uzaktan bakıldığında denizin bir parçası gibi duracak stadın girişine de "Karadeniz Fırtınası" yazacaksın koskocaman.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum