Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YUSUF Kardeşim resimler için çok teşekkürler zaten en son yine sen yüklemiştin yanılmıyorsam.17 güne rağmen bayağı bir ilerleme gözüküyor,hayırlısı bakalım.tekrardan eline sağlık.M.S.SOFU Kardeşim illimünati konusunda seni türkiyede en iyi aydınlatacak araştırmacı aytunç altındaldır googleye aytunç altındal illimünati yaz bu konuda çok güzel video konuşmaları ve yazıları mevcut.
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• stad işi askıya alınacak göreceksiniz. ama iptal demiyorum yanlış anlamayın. bırakın yıl sonunu o dolgu alanı 10 günde biter. bu işi bilen kişilerle görüşün anlarsınız. stad ihalesini bırakın daha proje yok olsa zaten ihalesi yapılır cükü proje ihale derken bir kaç ay zaman tutar yüzde yüz bitmesi beklenmez. boşuna ümit kurmayınız
      kahramanlar bordo mavi giyer.
      komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dolgu ihalesi yapılırken 550 gün süre istemi vardı..eğer öyleyse 550 günün dolmasına daha çok var.
        stad işi çok uzucak sadece bu kadarını söyleyebilirim. nerden biliyorsun diyede sormayın
        kahramanlar bordo mavi giyer.
        komandolar viravira61.

Yorum

• Dolgu yaptığımız alan 17 gün öncesine göre daha az noluyo doldurdukları yer batıyor galiba
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trabzonun nüfusuna baktım sonrada stad yapılan diğer illerin nufüslarına. bursanın 2,6 milyon, antalyanın 2 milyonun üstünde, konyanın yine 2 milyon üstünde. trabzonun şu anda 757 bin civarında ve gittikçe düşüyor. hiçbir siyasinin trabzon umurunda bile olmaz bence. zaten nüfusu ve gücü belli. stad yapmazsa hatta orayı meraya çevirse yine alacakları oyu alacaklar. o yüzden çokta acele yapılacağını sanmıyorum. dediğim gibi siyasiler oya karşı duyarlıdır. trabzonlununda 1 oyu, antalyalınında 1 oyuna eşittir onların gözünde.

kısacası o ilk zamanlar 2011 de bitecek gibi söylemlerin ne kadar komik olduğunu artık gördük. şimdi biraz daha mantıklı bir tarih kondu oda 2015-16. doğrudur bence. ancak o zaman ama en erken o zaman biter bunu unutmayın. belki çok daha sonrada bitebilir. çünkü trabzon halkı tepki vermeyi unuttu. tamamen uyuştutulmıuş bir haldeyiz. bırakın stad işini kupanı çalanlara, çalanları koruyanlara bile tepki verilmiyor artık
            lig maclarinda 500 taraftari bile olmayan konya kayseri antalya antep lemi trabzonsporu kiyasliyorsun. ne yapacaklar stadi. biletler 1 tl ve üstüne cay ve simit verdikleri halde kimse maclara gitmiyo. sadece 4 büyüklerin geldigi anda doldurulabilen stadlari. yeni stad dedinmi ilk önce 4 büyüklere sonra gerisine yapilmasi lazim.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üsteki resimler 17 gün önce çekilmiş 05.11.2012 de ve bugün işte farkı kıyaslayın:

tsk
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• eline sağlık kardeşim..
                şu suyu kaç zamandır beri kapatamıyorlar..
                yatır var dicem yatır yok..
                lanet gibi duruyor orda

Yorum

• Bu stat projesi ilk ortaya çıktığında gerçekten çok şaşırmıştım.İst takımlarından şikeciler hariç hiçbirinde yeni stat yokken ve anadoluda da aynı durum geçerli iken bize stat yapılacaktı.Durum ortada milletinki yükselirken biz istenilse en geç bir ayda bitecek dolguyu bekliyoruz.Gerçi dolgu işin bahanesi insanları saf yerine koyuyorlar resmen.Bu stat daha çok engeller ile karşılaşacak ve bu planlı olarak yapılacak.Ben mimarlar odasının itirazının danışıklı dövüş olduğundan şüpheleniyorum.Yoksa durmadan bakan ve belediye başkanı bunu dillerine dolamaz.Gecikme varsa daha çok çalışıp açığı kapatırsın ama bunlar daha da yavaşlattı ve durmadan bu bahanenin arkasına saklanıyorlar.Bu işin sonun çok merak ediyorum.

Yorum

• kendim için bir şey istemiyorum yemin ediyorum çocuklarım bari şu stadı görsün gitsin...

Yorum

• Stad bu işin bahanesidir.Birileri büyük bir çıkar peşinde orda.Stad yapmaya niyeti olan çoktan ihaleyi yapar temelide atardı.Şeytan diyor ki karadeniz bir patlasın alsın götürsün o dolguyu.Kimse de stad bahanesiyle bir kuruş menfaat elde edemesin oradan. Denizden gelen denize gitsin.

Yorum

• dolgu bittikten sonra t ler yapılacak muhtemelen bir kaç ay da o alacak diye düşünüyorum..
                        ama ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayalım, duygusal davranarak birbirimizi kırmayalım...
                        ne yapalım istemesekte sabredeceğiz biraz. durum onu gösteriyor.

mete arattan bir bilgi gelsede en azından proje ile ilgili rahatlasak.. gerisi kolay...

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [/URL]
                          Dolgu bitti sayılır da benim istediğim en son kalan o ufak su havuzu dışında su birikintisi görmemek,belki 100 e yakın yerde su birikintisi var,bolca kum mu dökülür toprak mı dökülür serseler,yağmurdan oluyorsa akıntıyı bi tarafa verseler de dolgu olan bölge şöyle kaymak gibi çıksa diyorum

Yusuf ellerine sağlık kardeşim,fotoların acayip ikrama geçiyor haberin olsun
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• belkide suan dolmamis olan yer, projelerde gördügümüz havuz seklindeki yer icin birakilacak?

eger öyleyse dolgu yakinda biter.

Yorum

• Akyazi simdi Sahil seriti duruma mi girecek??Girecekse cikartiklari Akyazi kanunu kalkmis oluyor buna göre.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bugüne kadar hep tartışma konusu olan sahil şeritlerini imara açmaya hazırlanırken, bu kapsamda sahildeki denize kıyısı...

Ranta hosgeldiniz.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Anladığım kadarıyla dolgu projesi üzerinde gözüken stad o şekliyle ihale edilecek. Suat Kılıç öyle konuştu...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X