asp verbindet Architektur, Stadtplanung und Prozesse für Menschen und morgen. Den Herausforderungen der Transformation begegnen wir mit maßstabsübergreifender Planung und dialogischen Prozessen. An unseren Standorten in Stuttgart und Berlin arbeiten etwa 100 Mitarbeitende in interdisziplinären Teams zusammen. Was uns verbindet, ist der Wunsch vielfältige Themen in Bezug zueinander zu setzen und robuste, zukunftsfähige Räume
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
evet leviathan 1461 devlet eski devlet değil artık çok şey değişti, zamanında yanına dahi yaklaşılamayan paşalardan ordudan dahi hesap sorulabiliyor bugün.ama ne hikmetse mahkeme kararıyla şike yaptığı tescillenmiş bir kulup aynı hükümet tarafından gerekirse yasa çıkartılıp hiçbir ceza almadan kurtarılabiliyor.demek devlet eski devlet değil.eskiden enazından bunlar el altından yapılıyordu da kımse ses çıkaramıyordu.böyle bir rezillik var mı ya,şike yapan kulubu akla birde bizimle kupa için ağlamayın diye dalga geçin.devletin falan değiştiği yok.sadece menfaat sahipleri değişti,kimse kendini kandırmasın.ve daha önce dediğim gibi bu emek hırsızlarının avukatlığını yapmasın burda.
Devlet ile hükümet arasındaki farkı anlayabildiğinde tekrar tartışırız..
Farkındaysan ben devlet den bahsediyorum..
her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Telekom arena gibi olmamasını, daha baskılı, ingiliz tarzına benzer stadyum istediğimizi anlatsın. Gerekirse 30 bin küsürlük bir site adına aradığını, taraftarın neredeyse hepsinin böyle istediğini de söylesin. Direkt Türkçe konuşulan bir numara verirse bana aktarın ben konuşurum
* Mete Arat'a ulaşan şunu desin Stad Takımı oynatsın, hiç yerinde durmasın, taraftar az bile olsa çok gibi gözüksün, bir kişi bağırınca 20 kişilik ses çıksın çok ihtiyacımız olucak
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
leviathan1461 ,demek devlet ile hükümet arasındaki farkı bilmiyoruz öylemi.yani türkiye cumhuriyetinin mevcut hükümeti devlet adına değil fırıncılar odası adına alıyor kararları,bırakın allahınızı severseniz ya bu işleri .yalakalıktan varya ne yapacağınızı ne dediğinizi şaşırıyorsunuz.sizin gibilere az bile yapıyorlar.ben olsam trabzonda bu kadar yalaka varken değil kupa vermek müzedeki mevcut kupalarıda geri alırdım.biraz delikanlı olun ya,biraz dik durun.hükümetin ipten aldığı fenerbahçe taraftarı bile,tek bir kuruş harcamadan stadını yaptıkları 6s taraftarı bile rest çekti,sizin gibi yavşamadı bunlara,bizi de bir kümeye atmadıkları kaldı halen şakşakcılık peşindesiniz.arkadaşım nasıl bir at gözlüğü ve nasıl bir akıl tutulmasıdır bu.bininci kez söylüyorum bana trabzonsporun menfaatiyle ilgi şeylerle gelin arkadaşım.bu emek hırsızlarının avukatlığı size düşmedi,yeterince kuklaları var zaten size gerek yok
dün akşamki maçta boş tribünlleri görünce bu yeni stadın sanki kentimiz için bir aksesuar dan öteye gidemeyeceğini düşünür oldum.
Trabzonum o projeden dolayi estetik olacaksa varsin olsun bi aksesuar! Zaten her kösede bakimsiz binalar var bence bu proje iyi gelecek millete.Bu yazdikarim en az yani minimum ve tabiki stadin dolmasi cok daha güzel olur.
Yorum