İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dahil Sürekli Bursa'nın stadını örnek gösteriyoruz ama o konuda değişik şeyler var, stadın tüm geliri Bursa Belediyesine ait olacak.
Enteresan bişey.
bursaspor nasıl öyle bir şey yapar ya?
adamlar bildiğin kendi ölüm fermanını imzalamış ama anlaşmayı detaylı incelemek lazımşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh
adamlar bildiğin kendi ölüm fermanını imzalamış ama anlaşmayı detaylı incelemek lazım
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh
adamlar bildiğin kendi ölüm fermanını imzalamış ama anlaşmayı detaylı incelemek lazımEn son barisb tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 10:27.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa'da farklı olarak stadı tamamen gsm değil belediye yaptırıyor. haliyle normal alması. ama bilet parasından ziyade diğer gelirlerden pay alacak diye biliyorum. reklam vs..''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelirlerin bir kısmına, anlaşılan süre kadar el koyabilirmiş sanırım belediye. Atıyorum Bursaspor, 2 sene maç biletlerinin %30 gelirini alır.
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa'da farklı olarak stadı tamamen gsm değil belediye yaptırıyor. haliyle normal alması. ama bilet parasından ziyade diğer gelirlerden pay alacak diye biliyorum. reklam vs..
bir de bursanı stadı eski stad ıkılıp yerine mi yapılacak yoksa yeni bir yere ayrı bir stad mı yapılacak?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
yerel seçimler yaklaşırken bakıyorumda bir canlanma olmuş.
spor bakanı açıklamalar yapıyor falanArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerel seçimler yaklaşırken bakıyorumda bir canlanma olmuş.
spor bakanı açıklamalar yapıyor falan
Denendi.
%100 çalışıyor.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel seçimler öncesi o stadyumun temeli atılır, çalışmalar başlar.
Denendi.
%100 çalışıyor.Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüya dolgu 5 senede bitmezdi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum