Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben dahil Sürekli Bursa'nın stadını örnek gösteriyoruz ama o konuda değişik şeyler var, stadın tüm geliri Bursa Belediyesine ait olacak.

Enteresan bişey.
    Bilet gelirleri?
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bilet kombine vs. her şey.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bilet gelirlerini Belediye'nin alması bence sözkonusu olmaz. Bazı Bursasporlular kira gelirlerini ve isim hakkından gelecek parayı belediyenin alacağını söylüyor.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben dahil Sürekli Bursa'nın stadını örnek gösteriyoruz ama o konuda değişik şeyler var, stadın tüm geliri Bursa Belediyesine ait olacak.

Enteresan bişey.
          yuh
          bursaspor nasıl öyle bir şey yapar ya?
          adamlar bildiğin kendi ölüm fermanını imzalamış ama anlaşmayı detaylı incelemek lazım
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yuh
            adamlar bildiğin kendi ölüm fermanını imzalamış ama anlaşmayı detaylı incelemek lazım
            Gelirlerin bir kısmına, anlaşılan süre kadar el koyabilirmiş sanırım belediye. Atıyorum Bursaspor, 2 sene maç biletlerinin %30 gelirini alır.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yuh
              bursa'da farklı olarak stadı tamamen gsm değil belediye yaptırıyor. haliyle normal alması. ama bilet parasından ziyade diğer gelirlerden pay alacak diye biliyorum. reklam vs..
              En son barisb tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 10:27.
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bursa'da farklı olarak stadı tamamen gsm değil belediye yaptırıyor. haliyle normal alması. ama bilet parasından ziyade diğer gelirlerden pay alacak diye biliyorum. reklam vs..
                Bu hali bile akla, mantığa uygun değil bana göre.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelirlerin bir kısmına, anlaşılan süre kadar el koyabilirmiş sanırım belediye. Atıyorum Bursaspor, 2 sene maç biletlerinin %30 gelirini alır.

İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  belli bir süreliğine ise o anlaşılır bir şey

bir de bursanı stadı eski stad ıkılıp yerine mi yapılacak yoksa yeni bir yere ayrı bir stad mı yapılacak?
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Farklı yere hâlihazırda yapılıyor. Önümüzdeki Nisan veya Mayıs ayına doğru açılışı var diye biliyorum. Yapıldığı yer ise Dikkaldırım'ın önü. Bursa'da Trabzonlular'ın en çok yaşadığı yer.

Yorum

• yerel seçimler yaklaşırken bakıyorumda bir canlanma olmuş.
                      spor bakanı açıklamalar yapıyor falan
                      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yerel seçimler yaklaşırken bakıyorumda bir canlanma olmuş.
                        spor bakanı açıklamalar yapıyor falan
                        Yerel seçimler öncesi o stadyumun temeli atılır, çalışmalar başlar.
                        Denendi.
                        %100 çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yerel seçimler öncesi o stadyumun temeli atılır, çalışmalar başlar.
                          Denendi.
                          %100 çalışıyor.
                          seçimler sonrası durmasında ona'da eyw
                          Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Güya dolgu 5 senede bitmezdi
                            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güya dolgu 5 senede bitmezdi
                              Gözleri var görmezler,kulakları var duymazlar,,dolgu gözlerinin önünde bitti hala sallayanlar var...ne yapalımki bizim milletimiz böyle..istiyorki birşeye başlandımı hemen bitsin...madem stad yapılmayacaktı koskoca karadeniz niye dolduruldu.?

Yorum

• Bu da takımımızın yada kentimizin şansızlığı olsa gerek .. başka kentlerde iki tane kepçe ile bir günde stadın zemini hazırlanır bizde koca denizi dolduracaksın diye aylarca uğraş dur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X