Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize Şehir stadyumu :

Temel atma : 13 aralık 2007

Bitiş Tarihi : 24 Ağustos 2009

Görüldüğü üzere 2 yıl bile sürmemiş stadyumun yapılması......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rizeli yapmamış yaptırılmış..... karşılığını da fazlasıyla almışlar...

ayrıca bize bu anlamda önder olacak kimsede yok...

sadece istismarcılar var bol miktarda....

Ha illa teşekkür ettiğimde içiniz rahat edecekse de tebrik ediyorum Rizelileri.....

Yapmadı yaptırdıysa,
      önder bizde yok onlarda varsa (senin söylemlerine istinaden söylüyorum)
      gine de takdiri hak ediyorlar.
      Akyazı biter de bana da Trabzon'da maç izlemek nasip olursa seni bulacağım Faik
      yüz yüze olunca ortak bi paydada buluşuruz belki.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapmadı yaptırdıysa,
        önder bizde yok onlarda varsa (senin söylemlerine istinaden söylüyorum)
        gine de takdiri hak ediyorlar.
        Akyazı biter de bana da Trabzon'da maç izlemek nasip olursa seni bulacağım Faik
        yüz yüze olunca ortak bi paydada buluşuruz belki.
        Abi stadyum yapılmadan gelirsende beni rahatça bulabilirsin ......
        sorun değil....

ayrıca byük bir zevk olur benim için....

ben bu mevzunun gereksiz yere çok uzatıldığını düşünüyorum.....

burada 2007 yılından beride mücadele veriyorum.....

2007 ile 2011 arasında 4 yıl var...

burada ben bu 4 yılda stadyumun bitmeyeceğini söylediğimde bir çok arkadaş beni yanlı düşünmekle , kötümsel olmakla suçlamışlardı....

Oysa yıl 2012 oldu yıl bitecek hala temel atma aşamasına bile geçemedik....

hatta ihale bile yapılmadı henüz.....

bence stadyumun bitmesini bekleme gelmek için yoksa çok seneler daha görüşemeyiz
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.10.2012, 10:54.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• valla ertan abi faik abiyle beraber sizlerle ben de tanışmak isterim Allah nasip ederse
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla ertan abi faik abiyle beraber sizlerle ben de tanışmak isterim Allah nasip ederse
            Çağdaşım inşallah gardaşım,
            gönül ister ki Trabzon'da yeni stadımızda buluşalım kalpleri tokuşturalım
            Kayseri Çorum ile Niğde'nin arasında,bakarsın bir Kayseri-Trabzon maçında trübünde denk geliriz,ben genelde hanım çoluk çocuk kaçırmıyorum Kayseri-TS maçlarını,denk geliriz inşallah,gurur duyarım valla.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.10.2012, 13:15.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Doldurulan alanla, kamyonları karşılaştırınca; gerçekten devasa bir alanın doldurulduğu görülüyor. Umarım bittiğinde güzel bir sonuç bizi bekliyordur

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doldurulan alanla, kamyonları karşılaştırınca; gerçekten devasa bir alanın doldurulduğu görülüyor. Umarım bittiğinde güzel bir sonuç bizi bekliyordur
                Bittiğini görürsek, muazzam bir şey ortaya çıakcağına şahitlik edebiliriz. (=
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İnsanların futbola olan sevgisini inancını güvenini yok ettikten sonra son teknolojiyle donatılmış bir stadyum yapsan ne fayda..

Koskocam ruhu olmayan bir beton yığınından bir adım öteye gidemez..

Yeni türkiye düzeninde herkesin tek düze olması isteniyor anadolu insanı göçe zorlanıyor..

Üzülerek söylüyorumki trabzon şehriyle birlikte trabzonsporda yavaş yavaş eritliip zayıf bir duruma getirilecek..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çağdaşım inşallah gardaşım,
                    gönül ister ki Trabzon'da yeni stadımızda buluşalım kalpleri tokuşturalım
                    Kayseri Çorum ile Niğde'nin arasında,bakarsın bir Kayseri-Trabzon maçında trübünde denk geliriz,ben genelde hanım çoluk çocuk kaçırmıyorum Kayseri-TS maçlarını,denk geliriz inşallah,gurur duyarım valla.
                    inşallah abi
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• Kurban pazarı var fakat dolgu durmamış devam ediyormuş beyler.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• evet dolgu devam ediyor restorantın önündeki alan dolduruluyor yarısı bitti bile

Yorum

Yol tarafında bildiğin dere gibi bir yer oluşmuş,bilerek mi bırakıldı o bölgeler acaba.
                          Uç ta az bişi yer kalmış diyip seviniyorum ama o dediğim yerlerde de baya baya su var.

61_TS RESİMLER İÇİN ÇOK SAĞOL KARDEŞİM,ELLERİNE SAĞLIK.
                          Sanırım o kısımlar zaten us olacak projeye göre. Ada gibi olacak galiba.

Yorum

• Sevgili spor bakanımız açıklama yaptı bu akşam bilme yazıldımı ama Programda bulunan tüm stadyumlar için yıl sonun kadar ihale yapılacakmış.. Çok sevgili!! bakan öyle diyor..

Yorum

Yol tarafında bildiğin dere gibi bir yer oluşmuş,bilerek mi bırakıldı o bölgeler acaba.
                              Uç ta az bişi yer kalmış diyip seviniyorum ama o dediğim yerlerde de baya baya su var.

61_TS RESİMLER İÇİN ÇOK SAĞOL KARDEŞİM,ELLERİNE SAĞLIK.
                              İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fotoğrafları koyan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Dlgu işi artık bitti sayılır, şimdi sırada stadyumun ihalesi var.Bunun için neden hala bekleniyor anlayamıyorum.
                              sizde soğolun arkadaşlar, ben şuan tatile geldim trabzon'a almanyadan.
                              elimden bu kadar geldi

Yorum

• Allah razı olsun kardeş,almanyadan geldiğin belli zaten. çünkü trabzonda ikamet eden arkadaşlar pek ilgilenmiyorlar fotağraf yükleme olayıyla.değişen bişey yok neyapacaksınız resmi deyip bir de fırçalarını atıyorlar sağolsunlar.tabikide bir kaç arkadaşı bunun dışında tutuyorum.neyse resimler harika tekrardan teşekkürler kardeşim.
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X