Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende stad konusunda Liverpoolun efsane stadını örnek alınması taraftarıyım. Trabzonspor Türkiyede tek efsane olduğuna göre, stadıda öyle olmalı...

Liverpool stadinin hicbir guzelligi yok (bana gore). ozel kilan tek olay o stadyumda liverpoolun basarilar kazanmis olmasi ve oynamasi. o stadi liverpool taraftarlarinin bile begendigini sanmiyorum. tribunler arasina demir kaziklar, duruma gore simetriden uzak birlestirilmis kalearkasi ve maraton tribunler vs. o stadyumun kafa kagidi eskiyeli cok olmus ki adamlarda artik yeni stadyum istyorlar.

cok marjinal bir beklentim yok stadyum konusunda sahsen. hoffenheim yada olimpikos stadyumlari gibi tek katli ve 35000 kapasiteli bir stadyum bir taraftar olarak beni memnun ederdi. (tabi tribunler biraz da dik olursa tadindan yenmez )

Yorum

• Bursa stadını yaptı bitirmek üzere bizimki ne alemde!

Yorum

• Herhangi bir bilgi var mı beyler?

Yorum

• Bu dolgu ve inşaat işi çok uzun süreceğe benziyor. Böyle giderse buna benzer bir yer yapıp maçlarımızı su üstünde Dalga Arena'da oynarız artık
          En son avniaker61 tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 01:01.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa stadını yaptı bitirmek üzere bizimki ne alemde!
            henüz kara görünmedi

Yorum

• deniz kenarında marul yetiştiriyoruz hala ne stadı yahu
              u will need justice at the end..

Yorum

• ya belediye calışmıyo ya bi dolgu bitemedi bu ne ya dalgamı geciyolar arkadaşşşş

Yorum

• İlk olarak BordoMavi_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya belediye calışmıyo ya bi dolgu bitemedi bu ne ya dalgamı geciyolar arkadaşşşş
                  Belediye ile ne alakası var birader iş Öztaş ve Sistem İnşaat'ta yani Nuri Albayrak'ta..

Yorum

• Biz ne bahtsız bir takımız.Kırk yılda bir stat yapılacak ama önce doldu olacak.Coğrafyamız bizi baya zorluyor.Düz bir alanımız olsa idi bu dolguları beklemek zorunda kalmayacaktık.

Yorum

• Biz sadece stdayum yapmıyoruz ki eğer öle bir şey olsaydı bizde bulurduk stadı yapıcak bir yer ama biz bir kompleks yapıyoruz bu noktada mecburiyetten dolgu aşaması oldu

Yorum

• İlk olarak ed61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz sadece stdayum yapmıyoruz ki eğer öle bir şey olsaydı bizde bulurduk stadı yapıcak bir yer ama biz bir kompleks yapıyoruz bu noktada mecburiyetten dolgu aşaması oldu
                        Ben sadece stat için demiyorum zaten.Stat için zaten yer bulunur.Benim dediğim daha geniş bir alan ki bu başka illerde mevcut.Coğrafyamızın elverişsizliğini anlatmak istedim.

Yorum

• Stadyum Projesi (Stadyum Olmayacak)
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• evet pazar oldu..foto bekliyoruz...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet pazar oldu..foto bekliyoruz...
                              belli ki bu hafta sonu kimse gitmemiş haftaya artık.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Allahın izniyle havalara artık düzelmeye başladı.inşallah dolgu işlemi dahada hızlanır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X