Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bitince muhtemeldir , teknik olarak en kusursuz futbol stadyumu olacak .

Trabzonspor yönetiminin de avrupada inşaatı ya da hazırlık süreci devam eden stadyum projelerini yakından takip etmesi gerekir .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.11.2011, 14:00.

Yorum

• Bugün geçtim Akyazı'dan..Ben geçerken dolgu alanında 6 tane kamyon vardı..

Yorum

• Kale arkaları tam istediğim gibi tek kat, gerçekten de muhteşem görünüyor.

Yorum

• Bursa'nın stadıda bu şekilde kale arkaları tek kat..Her yönüyle çok iyi düşünülmüş bir proje..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bitince muhtemeldir , teknik olarak en kusursuz futbol stadyumu olacak .

Trabzonspor yönetiminin de avrupada inşaatı ya da hazırlık süreci devam eden stadyum projelerini yakından takip etmesi gerekir .

olay budur.....

Yorum

• tottenham in stadi gercekten hos duruyor teknik acidan ne gibi bir özelligi var bilmiyorum ama her seyirci icin muhtesem görüs olacak gibi duruyor.

Yorum

• Baskanin röportajini dinledim haber61 de....Orda toplantida konuya felan degindi...

Proje daha yeni ciziliyormus...Kamp,stadyum felan filan nereye nasil olacagi yeni ciziliyormus.

Neyse biz bi dolguyu bitirelimde...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• dolgu bitince stat yok hava limanı yapcaz derlerse ne olcak...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dolgu bitince stat yok hava limanı yapcaz derlerse ne olcak...
                    Onunda limanını birileri alır havası bize kalır.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• * Stad'dan önce Trabzon halkı'nın mali yönden kalkınması gerek , yoksa yeni stadımızda çok doluluk göremeyiz...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bitince muhtemeldir , teknik olarak en kusursuz futbol stadyumu olacak .

Harikulade.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Stad'dan önce Trabzon halkı'nın mali yönden kalkınması gerek , yoksa yeni stadımızda çok doluluk göremeyiz...
                          modern stadyumlara daha çok taraftar gelir...

Yorum

• demekki en azından kafamızda şekillendi stadyumun nasıl olacağının. totthenam veya bursa nın stadı gibi olmalı tribünler..yetkililer duysun artık bunları...

Yorum

• ambiyans ambiyans ambiyans...ambiyans iyi oldugu sürece 40000 kisilik stad dolmasin 20000 gelsin 10000 gelsin fark etmez...
                              bugünü düsünerek 30000 kisilik stad yapsak yarin öbürgün bizim torunlar bize küfür eder bunlar manyakmi 30000 kisilik stadmi yapilir diye....eeeee malum trabzonspor taraftari artista...basarilar geldikcede dahada artcagindan emin olun...
                              En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 04.11.2011, 12:24.
                              ...imza...

Yorum

• Tottenham'ın stadı mükemmel görünüyor. Kale arkası özellikle mütiş..
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X