erzurumda değilim amerikadayım.... ülkemin durumunu üzüntü içinde seyrediyorum.. bende akyazı isterim bende güzel stat isterim.. ama temiz ellerin yaptığı bir stat isterim.. ülkem huzur içinde olmalıki o stattan ben zevk alabileyim.. pislikler içinde bir gül düşünün.. gülün kokusunu alabilirmisiniz ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonşu Pisti Stadın İçinde Olmayacaksa Bence Güzel , Çünkü Ambiansı Olmuyor Öyle ama Yanlışta Anlamış Olabilirim.Nerde En komik mesajcılar . . .
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bu mimarlar odasını protesto edecek miyiz ? Yok edeceksek neyi bekliyoruz ? Bu mail yağmuruyla falan çözülecek iş değil yürüyüş yapılsın, binalarına siyah çelenk bırakılsın vs. bu gibi şeylerden bahsediyorum. Basına da haber verip 30-40 kişi gitse oraya, bir bildiri okunsa ve birkaç slogan atılsa yeter. Maksat gündeme getirmek. Çelenk olayını falan da geçiyorum Trabzon'daki arkadaşlar 1-2 saatlerini ayırıp 30-40 kişi slogan atsa yeter. Medyada çıkması halinde yeter yani.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Şampiyonlar Ligi'ne kaldığınız anda 6 maç yapacaksınız. Ya da UEFA'da Avrupa Ligi'ne.
Stadı doldurdunuz diyelim ortalama 1 milyon €'dan 6 milyon € karınız olur.
Trabzonspor'u rakiplerinden geri bırakmayınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
-
Bu sike olayi olmasaydi binerdikte tepelerine. Ama iste... dört ayaginin üstüne düstü gaybanalar.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
- Mimarlar odası muhabbeti birilerinin işine gelmiş herhalde , sanki herkes bu kararı bekliyordu...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kosu pisti olmadan bir stat yapilirmi. protesto ediyorum. ben bu ise kesinlikle karsiyim
mimarlar odasi kosu pisti olmadan stat yapilmaz dedi ve protestosunu cekti. helal olsun onlara. yasasin kosu pistleri„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesecim zamani ise baslarlar yine
Transferleride AKP yüzünden yapamiyoruz degil mi ??"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuh yani bu kadarda olmaz....
Transferleride AKP yüzünden yapamiyoruz degil mi ??Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçmalıyorsun...
Hic Tartismaya girmekde istemem cünkü benim icin ne AKP ne CHP nede MHP önemli. Benim icin TS önemli."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Valla statı yapmak isteyenler aslında bir yolunu bulur ve o statı oraya dikerler. Mimarlar odası şöyle demiş böyle demiş, yok efendim engel oluyormuş falan hikaye. Güzelim Uzungöl'ü bu hale getirenler tepkileri dinledilermi? Güzelim Karadeniz doğasını yok edebilecek olan HES'lere karşı o kadar zamandır mücadele veriliyor. Birçok stk'nın desteklerine rağmen bu hükümet çıkardığı yasa ile bu sorunu alt etmedimi? Şimdi kalkmışlar "mimarlar odası bize engel oluyor" ayaklarındalar. Çıkartırlar bir tasarı, mimarlar odasınıda etkisiz kılarlar ve stat yapımına devam ederler. Yok aksi olacaksa, kimse kalkıp -mimarlar odası yüzünden stat yapamıyoruz- bahanesiyle gelmesinler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum