Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başbakan Sözünü Vermişti Sanırım.. Olur ya Benim Tereddütüm Yok
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bugün baktım,Akyazı'da çalışma yok.
      Ciddi ciddi durdu.
      Korkarım bu gidişle sene sonuna yarısı bile dolmayacak.

Yorum

• Trabzon mimarlar odasının tüm üyeleri fenerbahçeli...değillerse ispat etsinler.

Yorum

• Duyduğum kadarıyla, denize verilen sınırdan daha fazla girilmiş, durdurulma sebebi bu..

Yorum

• beyler bayanlar akyazı dolgusu şu an yapılmıyor. gittim gördüm. Biz sustukça da başlamaz ben diym.

Yorum

• SU an ortalık karışık dusunulcek son seylerden bırısı bu stad olayı sanırım ama asla peşini bırakmamalıyız :@
              61

Yorum

• ya bu mimarlar odası o güzelim tepelere toki o binaları yaparken nerdeydi yada beşirlinin girişine o gökdelenleri dikerken hepsini geçtim ya o mimarlar odası sahildeki okadar sıvasız boyasız binayı değirmen deredeki o saçma ve eski binaları görmüyormu ... çok merak ediyorum ... bu şimdi neyin savaşı anlamıyorum inanın greenpeace gelse kendini zincirlese dolgu alanına daha mantıklı gelecek bana ya ....
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler bayanlar akyazı dolgusu şu an yapılmıyor. gittim gördüm. Biz sustukça da başlamaz ben diym.
                  her trabzonlu protesto için bi taş atsın orası dolar
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Er geç yapılacak merak etmeyin köpekler istedi diye atlar ölmez
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      her trabzonlu protesto için bi taş atsın orası dolar
                      süper fikir bea ayarlayalım şu işi kendimiz kazma kürek alıp doldurmaya gidelim protesto iki üç yayın organınada haber veririz. güzel haber olur bak
                      En son sefayasin tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 14:47.

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlla yapılanları engellemek suç,hata ya da yanlış olarak neden görülüyor.

Belki bilmediğimiz,birilerinin de işine gelmeyen tehlikeli durumlar vardır.

ne tehlikesi kardeşim...ava açmalarının sebebine bakk derimmm...tokiyi çekemiyor bunlarrr adi insanlar..
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Mimarlar Odasını Mail yağmuruna tutalım bu ne rezilliktir trabzonda onca yanlış yapıt varken neden akyazı projesine kafayı taktılar yeter sizden cektigimiz

Yorum

• mimarlar odası. trabzonun ergenekonudur demiş arkadşn biri. katılmamak mümkünmü. hatta o stadın yapılması hükümetin artı hanesine yazılmasın diye diğer siyasi eğilimli bazı kurum ve kişilerin bizzat yaptığını bile duymuştum
                            Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Nedir bu mimarlar odasının derdi? Bir açıklama yapmışlar mı?

Yorum

• bu mimarlar odası kesin fenerli...
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X