Başbakan Sözünü Vermişti Sanırım.. Olur ya Benim Tereddütüm Yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ya bu mimarlar odası o güzelim tepelere toki o binaları yaparken nerdeydi yada beşirlinin girişine o gökdelenleri dikerken hepsini geçtim ya o mimarlar odası sahildeki okadar sıvasız boyasız binayı değirmen deredeki o saçma ve eski binaları görmüyormu ... çok merak ediyorum ... bu şimdi neyin savaşı anlamıyorum inanın greenpeace gelse kendini zincirlese dolgu alanına daha mantıklı gelecek bana ya ....Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bayanlar akyazı dolgusu şu an yapılmıyor. gittim gördüm. Biz sustukça da başlamaz ben diym.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher trabzonlu protesto için bi taş atsın orası dolarayarlayalım şu işi kendimiz kazma kürek alıp doldurmaya gidelim
protesto
iki üç yayın organınada haber veririz. güzel haber olur bak
En son sefayasin tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 14:47.
Yorum
-
İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla yapılanları engellemek suç,hata ya da yanlış olarak neden görülüyor.
Belki bilmediğimiz,birilerinin de işine gelmeyen tehlikeli durumlar vardır.
ne tehlikesi kardeşim...ava açmalarının sebebine bakk derimmm...tokiyi çekemiyor bunlarrr adi insanlar..Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
mimarlar odası. trabzonun ergenekonudur demiş arkadşn biri.katılmamak mümkünmü. hatta o stadın yapılması hükümetin artı hanesine yazılmasın diye diğer siyasi eğilimli bazı kurum ve kişilerin bizzat yaptığını bile duymuştum
Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum