Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi sakin kafayla düşünüyorumda

Şampiyonluğun nanesini yediniz tamam

ula stadı yapın bari...

Yorum

• Değirmendereden geçerken kaya yüklü kamyonları görüyorum hemen hergün. Yavaşta olsa çalışmalar devam ediyor sanırım..
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Alttaki resim 1 mayıs tarihinde çekilmişti bugün itibariyle dolgu resimde görülen T ye kadar gelmiş durumda

Yorum

• hani lig biter bitmez calismalara baslanilacakti sampiyonlar ligi icin ne oldu ?

Yorum

• koskoca sampiyonluk kupasini vermisiz stad icin. eee hadi bakalim...

Yorum

• koskoca 1 ay içinde ancak fotodaki t ye kadar gelindi ha
              yazık ne diyelim
              seçim sonucunu bekliyolar heralde

Yorum

• her şey bir tarafa da, çalışma devam ediyor mu çalışma?
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Hani nerede rüşvet stad yapılıyor mu? Yoksa seçimden seçime mi taş konacak üstüne???
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Mahkeme kararı nedeniyle çalışmalar yavaşladı...Mahkeme kararından önce çok hızlanmıştı. Şimdi yavaşladı...
                    Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mahkeme kararı nedeniyle çalışmalar yavaşladı...Mahkeme kararından önce çok hızlanmıştı. Şimdi yavaşladı...
                      eyvallah, sağolasın
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Çok korkuyorum siyasi nedenlerden dolayı stad inşaatının durmasından. Yaşanmamış bir şey değil sonuçta.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• stadyum çalışmaları insanı heyecanlandırıyor gercekten. ama dolgu vs. zaman alıcı bir proje. umarım tez biter.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şu alanın etrafına kameralar yerleştirip netten yayın yaptırmak çok mu zor? Yada işlerine mi gelmiyor?
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu saatten sonra Akyazı'da stad falan istemiyorum şahsen. Siyasilerden yardım almayarak Avni Aker'in modernize edilmesini Trabzonspor açısından daha doğru buluyorum. Avni Aker'in konumunun farkındayım. Ama hemen olsun da demiyorum. Belki 20-30 yıl sürer hatta. Ama bence siyasete bu kadar alet edilmektense zamanla Avni Aker'i çevreleyen binaları satın alıp oraya yeni bir çehre kazandırma fikri daha uygun geliyor bana.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• :meşale1:
                                ben bu stadi yine de istiyorum. kim ne derse desin.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X