Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ille de 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana şampiyonluk mu Akyazı mı desler şampiyonluk derim. Kimse üstüne alınmasın. Burada biz şampiyonluğa her yıldır oynamıyoruz. Stad pazarlığına şampiyonluk birine peşkeş çekilmişse daha bu şehrin insanlarını tanıyamamışlar bence. Papila olayını hatırlatırım.
    peki 14 yıl önce niye şampiyonluğu verdik ordada hakemlermiydi suçlu yoksa o zaman ki siyasi liderler mi yoksa takımın kendi hatasımı?.. demek ki şampiyonluğu kendimiz hediye ettiğimizde oluyor değil mi ben de şampiyon olmayı herkesten çok istiyorum deli gibi sabahlara kadar eve gelmeyip eğlenmeyi.. ama şampiyonluğu ya kendi kendimize ya hakemlerle yada siyasilerle bir şekilde kaybediyoruz en azından şampiyonluklara daha kolay ulaşmamıza vesile olacak böyle bir projede bizim olacak ben bu yüzden akyazı daha önemli diyorum..

Yorum

• İlk olarak ille de 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana şampiyonluk mu Akyazı mı deseler şampiyonluk derim. Kimse üstüne alınmasın. Bu arada biz şampiyonluğa her yıl oyna(ya)mıyoruz. Stad pazarlığına şampiyonluk birine peşkeş çekilmişse daha bu şehrin insanlarını tanıyamamışlar bence. Papila olayını hatırlatırım.
      AYNEN DEDİKLERİNE KATILIYORUM ŞMPİYONLAR LİGİNE DİREK GİRDİĞİNDE KASANA KOYACAĞIN PARA ve 2 olarak giren takım elenirse onun alacağı parayıda senin alman gibi daha birçok şey sıralanabilir ZATEN BAŞKANDA İNANMIYOR yeni stadın yapılacağına ( SADRİ ŞENER : Ömrümüz yeterse akyazı da maç seyrederiz ).

Yorum

• Ağustosta stad temeli atılacak diyorlardı bide böyle giderse 2012 temel atılır. 2015 te stad biter. Ama bizde biteriz.
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yeni stadımız gerçekten güzel olacak. Güzel futbolumuz ve modern stadımız ile herkeslerin imreneceği kulüplerden biri olacağız inşallah.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftardan Bayraktar'a sürpriz

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayın programında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Kalabalık bir taraftar grubu, canlı yayında konuşan Erdoğan Bayraktar’ın etrafını sarara

reklam kokan hareketler bunlar. %90 gsli diyenin pesine kosmus para ile aldigi usaklari
            Hoş karşılamak lazım sonuçta TG başından beri destekçisi onların.

Onlarda TG'yi destekliyorlar.

Mutalizim yani
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mutalizim yani
              %90i gese li diyen birinin hos karsilanacak biseyi olamaz.

Yorum

• HES projelerine açılan iptal davalarının %99 unda yargı yürütmeyi durdurma kararı veriyor.Buna rağmen su tacirleri yargı kararını yok sayarak inşaata devam ediyor

Ancak konu Akyazı olunca çıkan durdurma kararı anında uygulanıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayın programında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Kalabalık bir taraftar grubu, canlı yayında konuşan Erdoğan Bayraktar’ın etrafını sarara

reklam kokan hareketler bunlar. %90 gsli diyenin pesine kosmus para ile aldigi usaklari
                  İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mutalizim yani
                  Yazıklar olsun ...
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Bak sen şu tesadüfe
                    Hamiş

Yorum

resimdeki jan başkana bak hele.. bu ve bunun gibi insanlar yok olmadığı sürece Trabzonspor hiç bir yere gelemez. ismi bende saklı kalsın. sıf şu futbolculara yardım ederek ( yardım içinde kadın pazarlamada var ) acayip paralar kazanan kişiler var trabzonda. resmen futbolcuları sömürüyorlar. böyle insanların tek derdi var o da para. trabzonun şampiyon olup olmaması onların hiç ama hiç umrunda değil.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar tüm Türkiyeye artık Fener in şampiyon olduğuna inandırılmaya çalışıyorlar. Neden Sivas deplasmanında standart deplasman seyirci sayısı uygulanmıyor fenerbahçe şampiyon olduda bizmi bilmiyoruz neler oluyor bu ülkede bunun önüne geçilmeli. Harekete geçmeliyiz.

Yorum

• başlığın şirazesi kaymış..
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Trabzonspor ne çektiyse bu taraftar gruplarından çekti..taraftar grubu mu ticarethane mi belli değiller..ver parayı çaldır düdüğünü..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Adamlar sevip desteklemleri niye yanlış olsun .

Yanlışı yapan bunu haber niyetine manşete çekenler. Önüne arkasında Trabzonspor'u koyup haber niteliği yapmaya çalışmak

Sanki Tüm Trabzonspor taraftarları arkasında imajı vermek , yada bunun süpriz olduğunu ima etmek.

Haber61'in kurnazlığı yani , yanlış olan

Bence
                              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 11:21.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu başlık daha önce içeriğindeki siyasi çekişmelerden dolayı kapatılmıştı. Millet siyaset yapmaya bayılıyor. "Trabzonspor siyaset üstüdür; kimse Trabzonspor'u siyasete alet edemez." diyenler nedense bu başlık altında fazlasıyla ziyade siyaset yapıyorlar.

Kimin hangi partili olduğu umurumda değil. İster A partili olsun ister B partili olsun, ne farkeder? Bu başlık altında siyaset yapılmasından nefret ediyorum. Ayrıca bu kişilerden de tiksiniyorum. Daha önce yazdığım bir yazıda da söylemiştim: Eğer siyaset konuşacaksanız birbirinize mail, facebook, MSN adreslerinizi verirsiniz istediğiniz kadar siyaset konuşursunuz. Ama bu başlık benim takımımı ilgilendiriyor. Bu başlık benim de hayallerimi süsleyen bir stadyumu ilgilendiriyor, koskoca bir tesisi ilgilendiriyor. Lütfen siyasete bulaşmış ağzınızı, dilinizi, elinizi, kelimelerinizi, cümlelerinizi bu başlıktan çekiniz.

Benim de bir siyasi görüşüm var; ama orası sadece beni ilgilendirir. Sonuçta hangi partili olursak olalım hepimiz üzerimize bordo-mavi forma giymiyor muyuz? Hepimiz bordo-mavi'ye aşık değil miyiz? Lütfen bordo ile mavi'ye saygılı olalım.

Sayın yönecilerimiz uyuyorlar mı? Bu siyasi yazıları yazanları ya foruma almasınlar ya da başlığı kapatsınlar. Daha ne diyeyim ki!?

Yorum

Yükleniyor...
                                X