Fotoğraftan eğik duruyo gibi gözükebilir tribün. Benim hoşuma gitti. Hayırlısı olsun. Ama stadın dışı bir zamanlar sivasspor için söylenen projedeki stadın dışına benziyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Begenmedıgım kısım,maraton kısmı,Ne oyle sanki kota farkı var gıbı..Kale arkaları ufak gıbı geldı (Kadır has gıbı) Klasık ortalama bır stadyum.
Alın Dragon stadyumunu yapın,ıste zor degıl..10 Numara stadyum.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
projeyi beğenmeyenler hatta avni akeri tercih edenler acaba stad yapılıp bitirildiğinde etrafında bir tur atıp içine bir bakış attıklarında da aynı fikirde olacaklarmı bunu çok merak ediyorum bir resimde ne çok güzel olduğunu söyleyebiliriz nede yerin dibine sokabiliriz.. gerçi bu bile fazla bize nede olsa avni akeri bile tercih edenler var..
Yorum
-
ilk fotoğrafla ikinci aynı değil sanki,ilkinde merdiven boşluğuyla ikinci kattaki kapılar aynı hizada ikinci fotoda öyle değil ,içten görünüşü karmaşık,belki maket görünümü önemsememişlerdir,ama dışarıdan görünen güzel bir stad...ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!
Yorum
-
Turkıyede Kale arkası Trıbunlerı en guzel Stadyum Avnı Akerdır..Ambıyans olarak,Italya ve Arjantını andırıyor.
Gelelım dıger konuya,ben sekıl uzerınden yola cıkarak yorum yaptım..Seklı begenmedım hepsı bu.Lux olur konforlu,olur eyvallah lafım olamaz..Konfor olarak Kadır Has stadyumu super otesıdır.Ambıyans olarakta bır okadar kotu bır stadyum,mesela bır kez ozenmedım o stadyuma..
Dık stadyumlarda'da mac ızledım,yayvanlarda'da mesela,Sansıro nekadar konforu kotu olursa olsun,oraya cıkan topcunun ayakları tıtrer bence,ben seyırcı olarak urktum.
Not: Sukru Saracoğlunuda zerre begenmıyorum benım ıcın klasık stadyum bunlar...
Neyse dedıgım gıbı zevkler,renkler tartısılmaz,benım begendıgımı sız begenmeyebıllırsınız saygılıyım.
Elimizdeki tek veri bu foto,bu foto ıcın yorum yaptım...En son Napoli tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 15:53.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Pek inandirici gelmedi bana bu resimler. Dolgu basladigindan beride stadin cizimini ihaleyi alan firmanin yapacagi söyleniyor zaten.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 15:53.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu projeyi çizen kim? Bilgi veriliyor göya 2 resim konulmuş yaptım oldu kıvamındaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İnşallah bu proje gerçek değildir...
Tribünler daha dik olmalı ve bir kale arkası tek katlı olmalı taraftar için.
Ve stat oval değil kare şeklinde olmalı Kadir Has stadı gibi.En son Koray tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 16:00.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan abi selamlar, geçenler de bir arkadaş paylaşmıştı...dış sınır dolgusunu tam birleşmeden, 10-15 metre açık kalacak şekilde bırakacaklarmış ve iç dolgu yapıldıkça su kendiliğinden tahliye olacakmış. En sonunda ise o açık kısmı da kapatacaklarmış.
başlamak bitimenin yarısı der Atalar,güzel bir stad olacak inşallah,
Alanya'ya sevgiler saygılar.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eğer proje bu ise "çok güzel" övgülerini hak ediyor.
Lakin proje bu ise "atın oraya bir beton yığını" düşüncelerini hak ediyor.
Ama bana 2 resimde birbirinden farklı gibi geldi. Yani ilk resimdeki tribünler ile ikinci resimdeki tribünler baya alakasız.
Özellikle 2.resimdeki tribün yapısı dikkat çekici. Bu tarz bir tribünü düşünen kişi acaba aklından neyi geçiriyordu merak ediyorum. -"Hep merak ederdim, tribünlerde bahçe olurmu diye"- gibi şeylermi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum