İlk olarak travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzon Hatıra Ormanı koysunlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminmisin şirketin sayfasına gir bi bak bence ? % 49 özelleştirme idaresinde şuan daha satılmadıu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArena değilde "Park" çok güzel bence. Trabzon Park mesela9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, bunu hiç düşünmemiştim, doğru yapıyorlar bence de.
Ama özel bir şirket olsa çok isterdim olmasını
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelonayla milyondolarlık sponsor anlaşmasını yapan thy değilmiydi? we are turkish airlines
Bunların ortak özelliği yabancı kulüpler olmaları.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelonayla milyondolarlık sponsor anlaşmasını yapan thy değilmiydi? we are turkish airlines
Olduğu an, başbakanın ilgili kulüp başkanı ile akrabalığı, eski iş ilişkileri, ihale almış mı almamış mı, kaça almış, vb. araştırılmaya başlanır, illa ki bişey bulunur yani.
Bu yüzden yurtiçinde sponsorluk işine girmemelerini doğru buluyorum.
Yorum
-
türk hava yolları trabzon hüseyin avni aker stadyumu akyazı spor kompleksi. bu nasılhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksoy'un da dediği gibi Turkish Airlines Türklere sponsor olamaz.
Olduğu an, başbakanın ilgili kulüp başkanı ile akrabalığı, eski iş ilişkileri, ihale almış mı almamış mı, kaça almış, vb. araştırılmaya başlanır, illa ki bişey bulunur yani.
Bu yüzden yurtiçinde sponsorluk işine girmemelerini doğru buluyorum.
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir ilişkinin bulunması zoruma gider diyosun yani ilginçmiş
Ancak bize sponsor olsa Bursa ayağa kalkar, Bursa'ya sponsor olsa biz ayağa kalkarız mesela. THY tamamen profesyonel ve saf duygularla bir takıma sponsor olsa bile iş başka yerlere çekilir ve tartışma ortaya çıkar.
Doğru olanı yapıyorlar yani, ben de olsam Türkiye'den kimseye sponsor olmam, boşuna başımı ağrıtmam.
Yorum
-
Stad yapılsın da ismi kalsın'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum