Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yöneticimiz Haziran ayı sonunda dolgu tamamlanacak niye dedi.?

Yorum

• Mayıs ayında dolgu alanında alınacak mesafeye herkes gibi bende şaşıracağım...

meydanda .....gidin bakın akyazıyı nasıl doldurduk naraları atanları duyacagım..
      -------------
      haçan zaten o ay şampiyonluk kutlamaları da olacak meydanda...

bu meyanda...
      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Araçların geçmesi için yapılan yolun bir fırtınada hali ne olur acaba...
        Sanırım işin bu kadar yavaş ilerlemesinin veya öyle görünmesinin nedeni de bu.

Su yüzeyinde sadece bir yol görüyoruz ama o yolun su üstünde durması için suyun altında çok daha geniş bir alana dolgu yapılmış olması gerek. Yani buzdağının çok az bir kısmını görüyoruz şu an. ve bu yol şu an doldurulacak alanın en derin kımına yapılıyor. Yol dediğimiz bu sınır çizildikten sonra dolgu önemli bir ivme kazanacaktır diye düşünüyorum.

Bugün, kamyon sirkülasyonu daha hızlı idi sanki, daha önce gözlemlediklerime göre.

Yine de gözümüzün gördüğü ilerleme yavaş, bu da moralleri bozuyor tabi.

Yorum

• Her kafadan ses çıkıyor .
          Az durun .

Yorum

• Daha önce sorulmuştu da cevaplayan olmamıştı. Şimdi, iki taraftan dolduruyorlar ya, iş makineleri gidip gelsin diye. Bu doldurulan alan ortada birleşince, oluşan dolgu halkasının içinde göl olacak. Buradaki suyu nasıl dışarı çıkaracaklar acaba. ?

Çok merak ediyorum gerçekten
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce sorulmuştu da cevaplayan olmamıştı. Şimdi, iki taraftan dolduruyorlar ya, iş makineleri gidip gelsin diye. Bu doldurulan alan ortada birleşince, oluşan dolgu halkasının içinde göl olacak. Buradaki suyu nasıl dışarı çıkaracaklar acaba. ?

Güzel soru, su pompası ile denize boşaltırlar herhalde.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her kafadan ses çıkıyor .
                Az durun .
                Serdar bişey söyle de içimiz rahatlasın da

Mayıs ayında stadın yeri hazır olur diyip beklenti oluşturmasalar sorun yok da, şu an gözümüzün gördüğü kadarıyla mayısa kadar sadece bu sınır çizilirse iyi.

Keşke orada çalışan bir mühendis buraya üye olsa da işin aslını yazsa, biz de beklentilerimizi ona göre ayarlasak.

Yorum

Daha önce sorulmuştu da cevaplayan olmamıştı. Şimdi, iki taraftan dolduruyorlar ya, iş makineleri gidip gelsin diye. Bu doldurulan alan ortada birleşince, oluşan dolgu halkasının içinde göl olacak. Buradaki suyu nasıl dışarı çıkaracaklar acaba. ?

Doldurunca taşar???

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar bişey söyle de içimiz rahatlasın da

Mayıs ayında stadın yeri hazır olur diyip beklenti oluşturmasalar sorun yok da, şu an gözümüzün gördüğü kadarıyla mayısa kadar sadece bu sınır çizilirse iyi.

Keşke orada çalışan bir mühendis buraya üye olsa da işin aslını yazsa, biz de beklentilerimizi ona göre ayarlasak.
                    mühendis var mı orada ki?
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mühendis var mı orada ki?
                      Görmüşlüğüm yok ama illa ki vardır, o kadar da değil.

Dalgıçlık sertifikası olan mühendis arıyorlardı ya bi ara

Yorum

• Yok buharlaşmasını beklerler.
                        Özkan SÜMER

Yorum

Cikarirlar o suyu merak etme. Karadenizin deniz seviyesini azaltmak icin öyle yapiyolar. Ilerde tasmasin diye falan.
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 18:16.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Az önce TOKI'nin sayfasindaki "Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler" basligina baktim ve en son sirada "20. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi İnşaat Öncesi, İnşaat Sırası ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Müşavirlik) Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi"ne rastladim.

Dolguyu yapan firmanin bu vurdumduymaz tavri acaba ortada bir danismanin olmamasindanmi kaynaklaniyor?

Yoksa ben konuyu tamamen yanlismi anladim?
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az önce TOKI'nin sayfasindaki "Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler" basligina baktim ve en son sirada "20. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi İnşaat Öncesi, İnşaat Sırası ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Müşavirlik) Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi"ne rastladim.

Dolguyu yapan firmanin bu vurdumduymaz tavri acaba ortada bir danismanin olmamasindanmi kaynaklaniyor?

Yoksa ben konuyu tamamen yanlismi anladim?
                              Bize bir bilen lazım,

Yoksa biz kendi kafamıza göre suyu taşırırız da buharlaştırırız da, kimse kızmasın sonra

Yorum

• Arkadaşlar Toki'nin sitesindeki sıralama Alfabetik sıralamadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X