Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hani kankin kutagdu yok ortalıkta.güya söz vermiştiniz stadyum yapımına başlanırsa başımızı öne eğip bir daha buraya girmeyeceğiz diye.yan çizmekte üstünüze olmadığı için artık önemsemiyorum
    bizim derdimiz Trabzonspor'un stadyum kazancı.yoksa sizin gibi siyasi rant uğruna ortalığı bulandırma amacımız yok çok şükür
    - Kutadgu hep buralarda ,bende , görmüyormusun
    - Pardon ama ne zaman kim demiş "Stadyum yapımına başlanırsa , kafamıza eğip birdaha buraya girmeyeceğiz diye " .İspatlayamayan Adam değildir yapıma başlandımı , yoksa bizimmi haberimiz yok...
    - Siz Siyasetin Babasını yapanların şakşakçısı olduğunuz için bu çırpınışları anlayabiliyorum ama ben Stadı yapanları eleştiriyorum isimler farketmez , ha sen bunu anlayamayacak kadar geride olduğun için senide akışına bırakmak lazım
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu başlıkta birbirinizi kırmaktan ve incitmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Geçmişte ben de bu başlıkta birtakım tartışmalar içerisinde olduğum için sizden böyle bir şey istemeye belki hakkım yok ama, Aziz Yıldırım, medya ve hakemler bizi kurdukları tuzaklara çekmeye çalışırken biz burada kendi içimizde birbirimize giriyoruz. Birlik olalım, uyanık olalım, güçlü olalım.

Ey Trabzonspor taraftarı, şampiyonluk için, takımına gereken destek için birleş!

Yorum

• Evet burada Stadyum yapiliyor diye cok yananlar var, mesela ben... Cöpler Toplandigi zaman bile icim burkuluyor
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• stadımızın kapasitesi 40 bin dolaylarında olursa,bügün 20 bini zor doldurduğumuz yerde 40 bin nasıl dolacak.inşallah dolacak.

Yorum

• Isini yapanlari niye bu kadar cekemezler, zayif noktasini ararlar aklim almiyor valla.. 23 subatta basliycak iste daha neyi tartisiyosunuz ? Birakin bu isleri Allah askina. 23 subat geldide baslamadilarmi?
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hani kankin kutagdu yok ortalıkta.güya söz vermiştiniz stadyum yapımına başlanırsa başımızı öne eğip bir daha buraya girmeyeceğiz diye.yan çizmekte üstünüze olmadığı için artık önemsemiyorum
              bizim derdimiz Trabzonspor'un stadyum kazancı.yoksa sizin gibi siyasi rant uğruna ortalığı bulandırma amacımız yok çok şükür
              Sabır, sabır da bir yere kadar.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Herife bakın yahu...

Kendini bilmez adam söylemediğimiz sözleri söylemişiz gibi ortaya çıkıyor. Peki ne zaman? Tabela dikilince.

Yok yahu ben bu adama cevap yazmayacağım. Gerek yok gören görüyor..

Yorum

• İçerisinde ikili atışma ve siyaset olan mesajları silmek yerine projeden resimleri neden siliyorsunuz.Hiç değilse bizde proje konuşurduk.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herife bakın yahu...

Kendini bilmez adam söylemediğimiz sözleri söylemişiz gibi ortaya çıkıyor. Peki ne zaman? Tabela dikilince.

Yok yahu ben bu adama cevap yazmayacağım. Gerek yok gören görüyor..
                    Avatarın etik değil ki bir kere daha neyi tartışıyorsun

Sabır hoca sabır
                    Twitter Adresim

Yorum

• Oldu olacak Stat yapılırsa Kutadgu'yu stadın önünde asalım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oldu olacak Stat yapılırsa Kutadgu'yu stadın önünde asalım
                        Stad yapılırsa Kutadgu kendimi asacağım dememiş miydi ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• Şimdi Trabzonda ikamet eden birideğilim. Yılın yaklaşık 2 ayını Trabzon'da geçiriyorum.

Stadyum Projesi'nde kendi adıma doğruları ortaya koyarken ve çoğu kez bu meseleye eleştiri getirirken "Tabela" resimlerine heyecanlanmadığımı söyleyeyemem.

Trabzona geldiğimde yaptığım ilk işlerden biriside Akyazı tarafıan uğramak oldu dolayısıyla.

Tabela dikileli bir ay olmasına rağmen malum yerde,malum tabeladan ve malum prefabrik yapıdan başka hiç bir şey göremeyince hayıflandım doğrusu. Şaşırmadığımı da söyleyeyim.

Ortalıkta bir tane bile iş makinesi yoktu iki gün önce.

Neden yoktu, nasıl yoktu, ne zaman olacak, falan filan bunların cevabını verecek adam ben değilim.

Ama bu soruları soracak olan adam benim? Taraftar olarak.

16 Mart 2010 tarihinde 5. yılını devirmiş olacak bu stadyum projesi.

Bizlerde burada süreci değerlendirmeye devam edeceğiz.

Bu arada şahsımın bu sitede "siyaset" amacıyla olduğunu anlayan ve beni deşifre eden adamın üstün zekasına ve kavrayabilme gücüne hayranlıklarımı sunar, en derin ifadelerle şey ederim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stad yapılırsa Kutadgu kendimi asacağım dememiş miydi ?
                            Bu stad bitmez diyerek olaya yeni bir boyut kazandırıyım..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Evet bende şahidim.
                              Hatta KUTADGU için dağların arkasından yol yapsınlar.
                              Akyazı'dan geçmesin.

Hocam ne diyor bunlar yahu

Ortada şantiye yok,adam yok,grayder yok.
                              Hiçbirşey yok
                              Sen bunları söyleyince siyaset yapıyor yazabiliyorlar.

Keşke yapılsa stad ama kimse yok sadece 1 tabela var kim bilir kaç senede BAŞLARLAR...

Vallahi PES.
                              En son Canberk tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 16:51.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi Trabzonda ikamet eden birideğilim. Yılın yaklaşık 2 ayını Trabzon'da geçiriyorum.

Stadyum Projesi'nde kendi adıma doğruları ortaya koyarken ve çoğu kez bu meseleye eleştiri getirirken "Tabela" resimlerine heyecanlanmadığımı söyleyeyemem.

Trabzona geldiğimde yaptığım ilk işlerden biriside Akyazı tarafıan uğramak oldu dolayısıyla.

Tabela dikileli bir ay olmasına rağmen malum yerde,malum tabeladan ve malum prefabrik yapıdan başka hiç bir şey göremeyince hayıflandım doğrusu. Şaşırmadığımı da söyleyeyim.

Ortalıkta bir tane bile iş makinesi yoktu iki gün önce.

Neden yoktu, nasıl yoktu, ne zaman olacak, falan filan bunların cevabını verecek adam ben değilim.

Ama bu soruları soracak olan adam benim? Taraftar olarak.

16 Mart 2010 tarihinde 5. yılını devirmiş olacak bu stadyum projesi.

Bizlerde burada süreci değerlendirmeye devam edeceğiz.

Bu arada şahsımın bu sitede "siyaset" amacıyla olduğunu anlayan ve beni deşifre eden adamın üstün zekasına ve kavrayabilme gücüne hayranlıklarımı sunar, en derin ifadelerle şey ederim

20 Şubatta başlıyormuş dolgu.O zamana kadar Trabzondaysan gider bi seyredersin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X