Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri doğal çim olmak üzere iki futbol sahası da proje içinde yer alacak . Muhtemelen , antreman tesisleri olarak kullanacak ve yanlarına sosyal-idari binaları da yer alacaktır .

Bu antreman tesisinin mülkiyetini mutlaka almalıyız . Hatta projenin bu kısmı daha da geliştirilip , Trabzonspor A takımı ve A2 takımının ihtiyaçlarına tam manası ile cevap verecek şekilde dizayn edilmelidir . Mehmet Ali Yılmaz tesisleri ömrünü tamamlamak üzere , hem yüksek rakım ormanlık kesimde hem de A takımın genel çalışmalarını yapacağı idman tesislerini hızla hayata geçirmeliyiz .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 12:19.

Yorum

• yapilmasina yapilacaktir da ben kaliteli bir is beklemiyorum acikcasi. bence stadda tesisler de amiyane tabir ile en "dandiginden" olacaktir.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapilmasina yapilacaktir da ben kaliteli bir is beklemiyorum acikcasi. bence stadda tesisler de amiyane tabir ile en "dandiginden" olacaktir.
        Böyle düşünmenize sebep olan nedir ?

Kayseri mi , Seyrantepe mi ?

2011 yaz oyunları için Trabzonda yapılan olimpik havuz ,spor salonu gibi yapılar mı ?

Yoksa Erzurum da kış oyunları için yapılan yapılar mı ?

Yorum

• Koşu pisti yoktur.

İbaresi eklensin başlığa.

Yeter ya her gelen koşu pisti var mı diye soruyor.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2011 yaz oyunları için Trabzonda yapılan olimpik havuz ,spor salonu gibi yapılar mı ?

trabzonda yapılanları gordumde hicde dandik gibi durmuyorlar bende merak ettim acaba sebebi ne ?
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

yapilmasina yapilacaktir da ben kaliteli bir is beklemiyorum acikcasi. bence stadda tesisler de amiyane tabir ile en "dandiginden" olacaktir.
              ...başka bir yorumunuz okudum...bjk güçlü takım,yenemeyiz demişsin...sen polemik yapıp,tartışma zemini açmaktan hoşlanan birisin..bu tavrın hiç hoş değil

Yorum

Yorum yapmak basittir,önemli olan yorumu basit yapmaktır.

Yorum

maliyet ve gider.

ne yazik ki bizim proje kadir has gibi özel finanse edilemiyor, stamizin yeri de ali samiyen arazisi kadar da degerli degil. kaldi ki bizim proje bu projelerin neredeyse 3 kati maliyet getiriyor. bu yüzden ellerinden geldigince kisacaklar musluklari.

ayrica kis oyunlari icin yapilan tesisleri gezip gördünüz mü bilmiyorum ama ben yapilis süresince 3 yil kadar oradaydim. atlama kulesi disinda diger tesisler cok kötü cidden. hicbir estetigi yok, devlet eli ile yapilmis klasik lojmanlar gibi cogu.

Yorum

• Dolgu alanı video :
                    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 12:39.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

maliyet ve gider.

ne yazik ki bizim proje kadir has gibi özel finanse edilemiyor, stamizin yeri de ali samiyen arazisi kadar da degerli degil. kaldi ki bizim proje bu projelerin neredeyse 3 kati maliyet getiriyor. bu yüzden ellerinden geldigince kisacaklar musluklari.

ayrica kis oyunlari icin yapilan tesisleri gezip gördünüz mü bilmiyorum ama ben yapilis süresince 3 yil kadar oradaydim. atlama kulesi disinda diger tesisler cok kötü cidden. hicbir estetigi yok, devlet eli ile yapilmis klasik lojmanlar gibi cogu.
                      Erzurumdaki tesisleri gezme imkanım elbette olmadı , pdf olarak pek çok dökümanı elimde var ayrıca basın-forumlar üzerinden dikkatle takip ediyorum .

Şi,mdi bu yapıların görüntüsü size hitab etmeyebilir , ancak akılda tutumamız gereken önemli bir konu var , standartlar .

Erzurumda kış oyunları için yapılan her birim tek tek olimpiyat kurulunun ilgili alt kollarından onay aldı . Standartlara uygunluk , ihtiyaca uygunluk anlamını taşır . Yani üniversitler arası bir şampiyona için Sinan Erdem'i Erzurum'a inşaa etmek sizce ne kadar mantıklıdır ?

Erzurum'da asıl amaç bu olimpiyatlar ile kış turizminin reklamını yapmak ve ciddi turist potansiyeli yaratmaktadır . Nitekim bu alandaki tesislere bakarsanız her biri Avrupa'daki iyi örnekleri kadar yüksek standartta ve görsellikte .

Diğer sorularıma değinmediğiniz için , onlarla alakalı bir problem olmadığını varsayıyorum .

Trabzon şehrinde futbol her şeyden önce geliyor . Bu birinci düzenleyici faktör . Ülkenin en önemli kulüplerinden biri olması ve artık vip alanların locaların yeni stadyumlarda en önemli inşaat sebebi olması da ayrı konu .Bu tesisleri kullanacak takım da Fifa kurallarına tabi , uluslararası müsabakalarda stadyumunun da Uefa kriterlerini tamamlamış olması gereklidir .

Ayrıca belirtmek isterim , Kayserideki model finansman desteğidir . Stada onlarca milyon lira özel teşebbüs hibesi söz konusu değildir . Stadı yapanlar kağıt üzerinde eski stad arazisini aldılar .

Yorum

• Hayırlısı olsun.

Çok aşırı derecede karamsar olmasamda bende hayalimizdeki gibi bir işçilik, içimize sinecek ölçüde bir iş beklemiyorum.

Rize'ye yapılan sade stadyumun 40 bin kişiliği bize yapılır o kadar sanırım.

Kimse TT Arena gibi benzer bişey bekleyip umutlanmasın.
                        En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 12:50.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla su baslıga artık kosu pisti yoktur yazılsın . 3 gun sonra yine tartısılacak bu konu
                          acıkcası bende bu konuya bakıyordum. koşu pisti hakkında ne denmiş ne olmuş... haber gerçekse en büyük sorun tamam demektir.

dolguya felan başlandı vs ama ben hala yapılacak tesisler hakkında detaylı bir proje göremedim, hala basında ve internette o golf topuna benzer iğreç stadın resmi var.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlısı olsun.

Çok aşırı derecede karamsar olmasamda bende hayalimizdeki gibi bir işçilik, içimize sinecek ölçüde bir iş beklemiyorum.

Rize'ye yapılan sadece stadyumun 40 bin kişiliği bize yapılır o kadar sanırım.

Elbette öyle bir beklenti oluşması doğru değil . Ancak her haluklarda Uefa 4 yıldız sınıfında ve loca katı olacak bir tesis yapılacak .

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırlısı olsun.

Rize'ye yapılan sadece stadyumun 40 bin kişiliği bize yapılır o kadar sanırım.

işin gücün karamsarlık sayın yöneticim bende karadenizin yapısını andıran bir mimarı bekliyorum . bölge trafigi döndügün zaman bütün ihtişamıyla önunde duran koca bir mabet
                              TRABZONSPOR
                              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                              Mesut Keleş (19)

Yorum

Erzurumdaki tesisleri gezme imkanım elbette olmadı , pdf olarak pek çok dökümanı elimde var ayrıca basın-forumlar üzerinden dikkatle takip ediyorum .

Şi,mdi bu yapıların görüntüsü size hitab etmeyebilir , ancak akılda tutumamız gereken önemli bir konu var , standartlar .

Erzurumda kış oyunları için yapılan her birim tek tek olimpiyat kurulunun ilgili alt kollarından onay aldı . Standartlara uygunluk , ihtiyaca uygunluk anlamını taşır . Yani üniversitler arası bir şampiyona için Sinan Erdem'i Erzurum'a inşaa etmek sizce ne kadar mantıklıdır ?

Erzurum'da asıl amaç bu olimpiyatlar ile kış turizminin reklamını yapmak ve ciddi turist potansiyeli yaratmaktadır . Nitekim bu alandaki tesislere bakarsanız her biri Avrupa'daki iyi örnekleri kadar yüksek standartta ve görsellikte .

Diğer sorularıma değinmediğiniz için , onlarla alakalı bir problem olmadığını varsayıyorum .

Trabzon şehrinde futbol her şeyden önce geliyor . Bu birinci düzenleyici faktör . Ülkenin en önemli kulüplerinden biri olması ve artık vip alanların locaların yeni stadyumlarda en önemli inşaat sebebi olması da ayrı konu .Bu tesisleri kullanacak takım da Fifa kurallarına tabi , uluslararası müsabakalarda stadyumunun da Uefa kriterlerini tamamlamış olması gereklidir .

Ayrıca belirtmek isterim , Kayserideki model finansman desteğidir . Stada onlarca milyon lira özel teşebbüs hibesi söz konusu değildir . Stadı yapanlar kağıt üzerinde eski stad arazisini aldılar .

Biz Türk milleti olarak her seyi yarim yamalak yapmayi seviyoruz. Standartlara uymak farkli bir sey, belli koltuk sayisi, saglamlik v.s uydurursun kilifina. Kalite var kalite var. Bu is yapildi mi bir kere yapiliyor bari dogru dürüst olsun. Ben iddiamin pesindeyim, bu derece maliyetli bir isi hakkini vererek yapmak zor. Yapamazlar da demiyorum, bize yapmazlar diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X