Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bursadaki bilboardlarda bursanın stadı 45 bin kişilik olcacağı yazıyo bizim gibi futbol şehrinin stadının kapatisesi en az 46000~52000 arası olması gerekir

Yorum

• 40 bin yeter bize
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak t19s67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar bursadaki bilboardlarda bursanın stadı 45 bin kişilik olcacağı yazıyo bizim gibi futbol şehrinin stadının kapatisesi en az 46000~52000 arası olması gerekir
        Futbol şehri olsun olmasın. Bursa şehri Trabzon'dan birkaç kat daha büyük

Aşırı büyüğe gerek yok. Bursa'yla sidik yarıştırmaya hiç gerek yok.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• istanbul macinin etkisinde kalan arkadaslar var

öyle ayda yilda birkere Trabzonda mac oynansa eminim Trabzonun 250 bin nufüsu stada gider...

ama her 2 haftada mac oynanan Trabzona 40 bin kisilik stad yeterde artar bile. zaten her mac full dolmaz

Yorum

• bence en ideali 35 binlik bir staddı...
            cunku bence kucuk olup dolu dolu olacak bı stad buyuk olup boslukların gorunecegı stadadn her zaman daha etkılı ve guzel goruntulerın olusmasına sebep olur dıye dusunuyorum...
            42 bin kişi bile cok suan takım doludızgın oldugundan bole konusuyoruz 2000 li yılların basında zafer demirayın gol atıp kazandıgımız bı macta fenerbahceye karsı bıle stad dolmamıstı..İnsallah o gunlerı tekrar gormeyız ancak ya olursa bombos stad hıc guzel bı gorunum deıl..Ayrıca klup prestıjı acısından da onemli...
            Ne kadar kabul etmesekde bız skor seyırcısıyız futbol deıl(turk seyırcısı vs ıngılız seyırcısı)

Yorum

• Ğs bu stadı dolduramaz...
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ğs bu stadı dolduramaz...
                bizim maçta dolar, biletleri biz alırız
                tabi polis zouyla çıkarmazlarsa

Yorum

• yuh be bank asya stadına bak bide avni aker e bak adalet mi bu

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yuh be bank asya stadına bak bide avni aker e bak adalet mi bu
                    :d:d:d:d:d
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• bence bu statta taraftar kopukluğu hadsafhada olur. nerdeyse 3 katlı sayılır.. kesinlikle bizim statımızda maraton ve kale arkaları dik ve tek katlı olmalıdır aksi durumda taraftar değil de seyircili bir takım olacaz.
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence bu statta taraftar kopukluğu hadsafhada olur. nerdeyse 3 katlı sayılır.. kesinlikle bizim statımızda maraton ve kale arkaları dik ve tek katlı olmalıdır aksi durumda taraftar değil de seyircili bir takım olacaz.
                        kesinlikle katılıyorum ali samiyendeki atmosferi türktelekomda yapamazlar trinbünler aynı katta bile oldukça kopuk 4 sırdada hatta bazi yerlerde 2sırda bir merdiven araları var bence biz böyle stad yapmayalım mümkünse dikine tek kat merdiven aralıklarının çok olmadıgı stad lazım bize örnek signal iduna park....
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• stadımız organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek büyüklükte ve özellikte olmalı. bursa bile 45 bin kişilik stad yaparken bizim kalkıpta 30 binlerden bahsetmemiz çok yanlış olur. geleceğide düşünmeliyiz. büyük takımsak eğer büyük takıma yaraşır stadımız olmalı. kapasite zaten açıklandı 40 bin ile 50 bin arasında bir kapasiteye sahip olacak. bir şampiyonlukla beraber bize 40 bin kişilik stadda yetmez.
                          YA SEV YA TERKET

Yorum

• - Nuri Albayarağa güveniyorum , efsane başkandan efsana bir dolgu bekliyorum!! ççç
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• mevcut stad 19bin kusur kapasiteliymis.. 60bin diye arkadaslar, mevcut stadin 3 katindan bahsediyorsunuz.. 35bin olmasi ve konforlu olmasi en ideali olacaktir.. ileriyi de dusunerek 40-45bin bile olabilir, ama sayidan cok konforlu ve modern olmasi onemli.. Modern olsun, giris-cikisi rahat olsun, her mac 40bin doldurur Trabzon.. Maca gitmek isteyen bir suru insanin sirf maca gitmek eziyet oldugu icin vazgectini biliyorum..
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• "BAŞBAKAN GÖREVİNİ BIRAKIRSA STAT YAPILMAZ"

"Burada başbakanın da talimatı var. Burada teşekkür edilmesi gereken kişi başbakandır. Bugün “Ben başbakanlığı bırakıyorum” dese stat yapılmaz. O kadar ciddi emeği var. Bizim stat 3 sene içinde yapılır sanıyorum. Trabzon’da bir olay var. 2 sene fırın yapmak için uğraşırlar ama sürekli tartışırlar. 2 sene aç kalırlar ama hala tartışırlar. Bir fırını aç da ondan sonra tartışırsın! Biz de hele yeni stadı bir yapalım da Avni Aker’in ne olacağına bakarız."
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X