Stadın dolup dolmayacağı konusunda bence en iyi görüşü trabzonda oturan arkadaşlar verebilir. Onlara sormak lazım yani bana göre 35000 kişilik stadyum olsa bile dolması kolay değil. 45000den bahsediliyor. Bana göre en fazla 40000 kişilik stadyum yapılmalı.
- Dün akşam maçı izlerken seyirci sayısını gördüm resmen şok oldum...16...felan filan...
- Şimdi bu sayı doğruysa kapasite konusunda burda bizi yerden yere vuran insanlara , alın görün diyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Dün akşam maçı izlerken seyirci sayısını gördüm resmen şok oldum...16...felan filan...
- Şimdi bu sayı doğruysa kapasite konusunda burda bizi yerden yere vuran insanlara , alın görün diyorum...
16.000 i görünce bende şaşırdım .ben stattaydım tribünler bu sene belkide ilk defa bu kadar doluydu.şaşırmamak elde değil.güya stadımızın kapasitesi 25.000...
Stadımızın kapasitesi 25bin yoktur. Misafir takım tribününde 15 20 kişi vardı. Oranın alt bölümü seyrekti. Maratonun köşeleri seyrekti. Numaralının deniz tarafı köşesinde çok az kişi vardı.
bayramdan sonra dolgu calismalarina baslanacak diye aciklama yapilmisti yanlis hatirlamiyorsam. suan bir calisma var mi?
- Türklerde bayram bitmez dostum
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Bence 80.000 felan olmalı , rahat doldururuz , hatta iler olimpiyatlara bile aday şehir olabiliriz
40.000'den aşşağısı kesmez...20-30 küsürler az kalır...Madem yeni stad yapılacak 40.000'den az olmamalı...Uzun vadeli plan yaptığımızdada 40.000'den aşşağısı mantıklı olmaz...
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
kapasite tartışmalarını anlamıyorum bi türlü...stad yapılırken gelecekteki durumda göz önüne alınır.hele hele ulaşımın kolaylaştığı günümüzde 20-30 binden bahsetmek biraz garip kalıyo..bide büyük şampiyonalarda niye bizi almıyolar dememek için, klübün kimseye muhtaç olmadan belli bir miktar nakit girişi olması için en az 45000 olmalı..satad bittikten sonra belki bi süre 45000 bulamayabiliriz ama uzun vadede kazanan biz oluruz.
Ortada bi yalnis var ama nedir bilemedim,son yapilan calismalarla stad kapasitesi 23 bin civarina yukseltildi dendi,dun diyelimki misafir tribunu ve kenarlar dahil 3 bin kisi eksikti, bu durumda 20 bin civarinda olmasi gerekmizmi,ya stadin kapasitesi 19 bin yada taraftar saysi eksik sayilmis...
Fazla boşluk yoktu..yalnız misafir tribünden dolayı yaklaşık bin küsur otomatikmen düşüyor..bir de o tribünün önüne seyirci alınmıyor..
Stad kapasitesi net olarak nedir bilemiyorum ama 21 bin civarı olması lazım..17 bin yaklaşık seyirci gelmiş maça..kapalıda ki boşlukları da düşünürsek,normal gibi görünüyor..
Yorum